Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Bobocei de Octombrie 2014 - Capitolul 1 :)

bobocei octombrie bebelus 2014 nou nascut mamici

214 raspunsuri la acest subiect

#191
silviapatru

silviapatru

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 495 mesaje

Postat 04 decembrie 2014 - 11:47

Salutare mamici!

 

Caresse, bine ai revenit printre noi! Ma bucur ca ti-ai facut timp sa ne scrii!

 

Noi am fost cateva zile la Craiova, iar bebelina noastra s-a cam dat peste cap cu somnul. Doarmea acolo cat de cat pe zi, dar noaptea ne-a facut numai surprize. Ieri ne-am intors acasa si de data asta surpriza a fost suuper placuta, a dormit de seara de la 10 pana dimineata la 6. Nu ma asteptam la asa ceva, avand in vedere ca pana acum a dormit cel mai mult 5 ore legat si asta destul de rar. Asa ca de pe la 3 am tot pazit-o ca nu intelegeam de ce nu se trezeste sa pape. Posibil sa fi fost din cauza oboselii acumulate, nu-mi fac sperante ca se va intampla des asa. Am fost cu ea la pediatrul din Craiova si totul este asa cum trebuie, are si ea o usoara dermatita atopica dar avand in vedere ca nu pune probleme, nu trebuie decat sa ii hidratez pielicica. Azi trebuie sa sun la medicul de familie sa o programez la vaccin. Am emotii!

 

De Mos i-am luat doua jucarele si azi ma duc prin oras sa-i cumpar si ceva hainute. Pt Ama am deja jucarii si hainute si ii mai iau ceva dulce.

 

Va pup mamici!


Editat de silviapatru, 04 decembrie 2014 - 11:48 .


#192
ioana3110

ioana3110

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.431 mesaje

Postat 04 decembrie 2014 - 12:31

Buna fetelor. Scuze pentru interventie dar ma gandesc ca poate va intereseaza anuntul de mai jos:

Vand carucior reversibil marca NJoy, design inovativ,  realizat de designerul carucioarelor McLaren, potrivit pentru copii de la 0 luni la 4 ani.  culoare bej ivoire, Toate partile textile se scot usor si se spala la masina de spalat. Caruciorul se strange in forma de “umbrella” si este foarte usor manevrabil. Poate fi vizionat aici http://www.bebebliss...ver-bubble.html si aici http://www.youtube.c...h?v=jXa3cK0cJQc. Model premiat 2013. Pret 500 ron (nou este >1000 de ron). Email ioana.staver@ymail.com

si

Vand scaun de masina Inglesina Marco Polo, rosu. Potrivit pentru copii de la 0 la 18 kg. http://www.youtube.c...h?v=kAIi8mnBpOc. Pret 500 ron (include si husa de bumbac pentru vara, originala Inglesina.Email ioana.staver@ymail.com



#193
shmily

shmily

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 190 mesaje

Postat 04 decembrie 2014 - 15:31

ziua buna!

ellennas, da, ador sa fac dulciuri! mancare fac de nevoie, nu-mi place sa fac, dar dulciuri as face mereu, si bine-nteles, imi place si sa mananc!

despre apa/ceai, si eu tot asa stiam, ca lapticul matern are tot ce-i trebuie! nu mai stiu pana pe la cat (2 sau 3 luni) nu i-am dat nici celei mari, dar intr-o zi nu a avut scaun (deja se reglase la unul pe zi si era ca ceasul, in fiecare dimineata cam pe la aceeasi ora) si m-am ingrijorat si i-am dat 5ml de apa plata si si-a revenit... asa ca de atunci ii dadeam 5 ml de apa plata in fiecare zi si a fost ok... 

noi am fost azi la cumparaturi si ne-a prins ploaia, picura un pic de cand am plecat de acasa asa ca am luat pitica in brate, cand am iesit ne-am intalnit si cu cea mare care venea de la scoala si am luat-o si pe ea cu noi si la intoarcere se pornise ploaia bine... piticuta n-a avut nici o treaba, a dormit dusa si in supermarket, si pe drum, si acum inca doarme... azi-noapte la fel a fost mult mai linistita, de 2 zile am inceput sa-i dau Bonnisan, poate l-am nimerit si asta o regleaza in sfarsit si scapam de tot de colici!

ptr mos nicolae noi ii vom lua dulciuri la cea mare si asta mica nu va primi nimic, ptr ca oricum nu stie si nu am ce sa-i iau (jucarii are si inca nu se joaca ea cu ele, hainute tot asa are destule), i-am tricotat zilele trecute o rochita alba, lunga si mai am sa-i fac o floricica la o caciulita pe care i-am crosetat-o (imi place sa o imbrac in lucruri facute de mine)... a, ptr Craciun ma gandesc sa-i fac un costum de Minion (caciulita si rochita), asta ptr ca mai nou o mai poreclim minioana (Mini-Ioana)...  sper sa am timp, ca ma mai implic si in serbarea de Craciun a copiilor de la Centrul unde am lucrat... 



#194
caresse

caresse

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 863 mesaje

Postat 04 decembrie 2014 - 16:57

Silvia, [flo2]  ma bucur sa te "vad" si ma bucur sa sunteti bine sanatoase. I-ai mai cumparat ceva? Eu, daca sunt "la domiciliu", am comandat ceva de la Aoro pentru familie(au parfumuri pentru copii la pret rezon) si in rest.. nimic!

Shmily,tricotezi ? Ma simt deja mica,mica pe langa tine [alcool]  Esti super-descurcareata si-mi place asta la tine! Bravo! [pk]

Ely,multumesc [flo2] ! Mi-e tare dor de aspirantele noastre dragi,dintre care unele sunt acu' gravi! Am vazut si aspirante mai vechi(emilia si Angy).

Anda [flo2] Azi,de ex,Lu nu a dormit decat cate 5 min furate, sunt curioasa ce face pana diseara si la noapte. Inca nu avem un program,dar noaptea mananca mai linistitadecat ziua! E o mare mancacoiasa si regurgiteaza des spre foarte des: insa, din moment ce ia bine in greutate mi s-a spus sa nu-mi fac probleme! E agitata si când doarme,atat ziua cat si noaptea [zirea]

 

Noi, din cauze de stafilococ nu am mai iesit prin lume,pe Andu l-am avut racit si cat pe ce sa nu mai faca rapel=ul la antipolio, iar cea mica, ramane pe sat viitoare !



#195
GeoM80

GeoM80

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 215 mesaje

Postat 04 decembrie 2014 - 17:18

Caresse,ne bucuram ca ti-ai facut timp sa ne scrii. Unde-s multi puterea creste. :))

 

Mytzyus, eu am vorbit cu un consilier in alaptare si mi-a spus ca alaptarea functioneaza pe principiul cerere si oferta. Prin urmare, a spus ca daca bebe este mancacios nevoie mare nu este cazul sa iau nicio pastila pt stimularea lactatiei, pt ca este stimulata din plin.

 

Anda, cum mai este ochisorul lui Sebi?

 

si eu ii curat limbuta lui Teo cu glicerina boraxata, dar acum sunt mai precauta, pt ca o data a vomitat f mult. Ma gandesc ca i-am bagat degetul prea mult in gurita.

 

Fetelor, sunt tare bucuroasa pt ca am gasit solutia minune ca pitica mea sa doarma ziua atunci cand nu o pot scoate afara din cauza vremii. O imbrac ca pt afara, deschid larg geamul si apoi ma chinui sa o trezesc ca doarme prea mult. :)). Eu imi pun o caciula si ma bag langa ea in pat. De 2 zile aplic tactica asta si merge ca unsa.



#196
Anda08

Anda08

    Membru senior

  • Administrators
  • 4.848 mesaje

Postat 04 decembrie 2014 - 18:20

ochisorul lui sebi e un pic mai bine, i-a mai disparut din roseata dar nu e inca albul ochilor curat, insa merge spre bine :))) merci

 

ma bucur ca ai gasit o solutie cu geamul deschis :)) sper sa tina



#197
caresse

caresse

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 863 mesaje

Postat 04 decembrie 2014 - 19:50

Geo, ce ma bucur sa te "vad"!  [flo2]  Sa stii ca e buna ideea cu geamul! Ma gândesc sa o aplic si eu !

Anda , ce bine ca Sebi e mai bine ! [pk]

Abia acum juma de ora, a adormit iubita Lu ... [zirea]  Acum mai am 3 ex cu Andu (tema suplimentara, deh, cine merge la concursuri, are mai multe de rezolvat) Maine are concurs Povestile Cangurasului !

O seara usoara!



#198
Anda08

Anda08

    Membru senior

  • Administrators
  • 4.848 mesaje

Postat 04 decembrie 2014 - 20:15

succes la concurs caresse :)

noi de la 6 ne chinuim sa adormim...inca nu stiu daca a adormit pe bune

 

va pup,somnic usor la puiuti



#199
Elynko

Elynko

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 530 mesaje

Postat 04 decembrie 2014 - 23:11

Si ca sa fie un cadou complet asa de sf Nicolae: tati merge la concert la Bryan Adams , fara mami :(((( mi e ciuda rau ca nu pot merge . Eu acasa cu bebe la alaptat. Asta e, avantaje si dezavantaje .

am aflat demult de concertul lui Bryan si am complotat cu un amic si azi i am facut surpriza.  

Anul trecut am mers la Sade , foarte frumos. Acum o sa am concert acasa cu nicolas al meu:)



#200
Andreea11Matei

Andreea11Matei

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 82 mesaje

Postat 05 decembrie 2014 - 07:33

Salut fetelor!! Mi-e si rusine ca nu am mai intrat de un car de ani asa ca sper sa ma reprimiti cu bratele deschise :(. Job-ul de mamica intr-adevar ocupa timp suficient. Noi am scapat de raceala pana la urma, medicii de la IOMC sunt exceptionali(desi spitalul nu e prea grozav, insa am stat in rezerva undee era fff curat si igienizat). De atunci insa bebelina a ramas cu o oarecare tuse(ii trecuse la un moment dat) iar mami a ramas cu pitici pe creier. La fiecare tuse ma panichez, imi fac scenarii ca iar a racit fata, ce ma fac, mi se inmoaie genunchii etc. Sunt stresata si cu iesitul afara, nu o scot de teama sa nu raceasca. Mi se pare frigut totusi si de asta va intreb si pe voi... Iesiti cu bebeii la plimbare pe vremea asta?
Titi nu mai papa pentru ca s-a obisnuit la biberon si acum urla de ne aude tot blocul numai cand o directionez catre piept. Ieri am tot fortat-o, a plans ceva mai multicel pentru ca nu vroia asa ca astazi am si auzit-o tusind de cateva ori.. Cred ca a ragusit un pic si deja imi fac procese de constiinta ca din cauza mea. In rest, are secretii in nasuc, o simt cum respira fornait dar am fost la medic si mi-a spus sa ii pun mereu ser fiziologic si sa o aspir la nevoie. As vrea sa o reatasez la san, poatee se invata din nou insa nici nu vreau sa o fortez prea tare cca sa planga. Datorita faptului ca ea nu a mai supt, eu nu mai am mai deloc laptic, de aceea cred ca se si enerveaza cand vede ca nu curge.
Nu stiu ce sa fac cu iesitul afara. Stiu ca trebuie sa iesim, caa e important si pentru sistemul ei imunitar dar mi-e tare teama. Are deja aproape 2 lunite si am scos-o de maxim 6 ori pana acum... Voi cun faceti fetelor? Cum iesiti, cat stati cu bebeii la aer, cum ii imbracati?



Etichetat si cu bobocei, octombrie, bebelus, 2014, nou nascut, mamici

Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Curs prenatal: nastere naturala

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:35

  • Morfologie trimestrul 1

    ZDenisa
    - Ieri, 22:56

  • Morfologie trimestru 1

    Mica13
    - Ieri, 20:46

  • Incepem pregatirile

    madalinaiuliana27
    - Ieri, 20:10

  • 6 luni

    EusebiaRalu
    - Ieri, 19:29

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -