Eu azi am fost la all inclusive la restaurantul chinezesc!
Ce gatim astazi -cap.94
#951
Postat 28 august 2015 - 00:20
#952
Postat 28 august 2015 - 00:25
Eu nu stiam de shrimpi cu ceapa facuti. ..o sa incerc.
#953
Postat 28 august 2015 - 09:00
Eu saptamana asta am cam tras chiulul, doar niste ciorba de pui, paste cu masline, omleta cu ciuperci, salata de rosii cu branza, d'astea.
Mi-am pus varza la murat, ca vreau sa fac sarmale!
#954
Postat 28 august 2015 - 09:41
Michelle, te rog, scrie si reteta de peste cu capere! Carmaw, cu drag! Sper sa o faci si sa iti placa. E ceva simplu dar mie mi se pare gustos. Azi am scos niste carne de porc din congelator sa fac o friptura , langa o salata asortata si niste cartofi la cuptor.
#955
Postat 28 august 2015 - 10:34
Eu nu stiam de shrimpi cu ceapa facuti. ..o sa incerc.
Ooo Diana!
Cu ceapa verde prajita putin in unt,cu ciuperci si smintina lichida!!!! In sosul asta se poate pune curry(cui ii place si devin spaghetti indiene)sau nu.
#956
Postat 28 august 2015 - 11:20
Ooo Diana! Cu ceapa verde prajita putin in unt,cu ciuperci si smintina lichida!!!! In sosul asta se poate pune curry(cui ii place si devin spaghetti indiene)sau nu.
Oooo se complica situatia. ...
Eu prajeam nitel usturoiul cu patrunjel proaspat in ulei de masline. ...pt savoare, apoi ii aruncam acolo
Eu mereu ii fc in wok .
Nu prea iubesc ceapa. ..
#957
Postat 28 august 2015 - 11:23
Diana...eu recomand reteta aia!!!! E o bunatate!!!!!!
#958
Postat 28 august 2015 - 14:35
buna fetelor
si acum tinjesc sa fac o reteta de a lui Michelle...o supa ciorba groasa mexicana...am copiat o o am in Campina si nu am facut o de ani de zile....ce pofta imi e mereu de ea ...acum nu pot s o fac pt ca golesc frigiderul ca plecam pe 7 spre RO
voi a ti facut o??
#959
Postat 28 august 2015 - 20:28
astazi snitzel de pui cu legume la cuptor. maine, daca terminam toata mancarea, "ants climbing a tree" ("furnici" care se cocoata in copac) ca se face repede.
#960
Postat 28 august 2015 - 20:28
Oooo se complica situatia. ...
Eu prajeam nitel usturoiul cu patrunjel proaspat in ulei de masline. ...pt savoare, apoi ii aruncam acolo
Eu mereu ii fc in wok .
Nu prea iubesc ceapa. ..
chestia cu shrimpii e sa nu ii faci prea mult...eu ii tin cam 2-3 min pe foc...si apoi ii adaug in sosul fierbite...si gata.
ieri am adauga si ciuperci si spanac si busuioc proaspt.