Andacos, te-am nominanalizat pentru mesajul lunii, sper sa accepte pentru ca meriti. Multumesc!
Cu placere,ma bucur ca te-am ajutat!
M-ai facut sa zimbesc sa stii cu mesajul lunii!!!!
Postat 30 octombrie 2014 - 20:21
Andacos, te-am nominanalizat pentru mesajul lunii, sper sa accepte pentru ca meriti. Multumesc!
Cu placere,ma bucur ca te-am ajutat!
M-ai facut sa zimbesc sa stii cu mesajul lunii!!!!
Postat 30 octombrie 2014 - 20:22
Andacos, te-am nominanalizat pentru mesajul lunii, sper sa accepte pentru ca meriti. Multumesc!
Cu placere,ma bucur ca te-am ajutat!
M-ai facut sa zimbesc sa stii cu mesajul lunii!!!!
Postat 30 octombrie 2014 - 21:15
Postat 30 octombrie 2014 - 22:16
Diarom, si eu am probleme cu forumul, cu logarea. Mai mult astept decat sa pot intra. Imi pare bine ca te-a descurcat Andacos.
Multumesc de incurajare. Apropo, dulceata de dovlecel e crunchy sau se face pilaf?
Dragut animalul tau. Mai ca as face si eu. Ce-ai pus in el pe langa carne si dovlecel?
Postat 30 octombrie 2014 - 22:32
Ar trebui sa fie crunchy, ca si spaghetele tot asa ies. De aia am zis ca ar trebui sa aiba consistenta gemului de gutui :)
Postat 31 octombrie 2014 - 13:47
Poti sa-mi dai si mie reteta la ce e in poza te rog? Arata bine!
Pentru supa, eu curat de coaja dovleacul si il tai cubulete, pe care le rasfir intr-o tava de copt, pun sare, piper si putin ulei si dau la cuptor pentru vreo 30-40 de minute. Separat calesc putina ceapa, usturoi si ardei iute in unt. Cind dovleacul e gata il pun in blender cu ceapa, usturoiul si ardeiul si torn deasupra supa (o fac dizolvind un cub knor in apa fierbinte, fac 1 litru, un litru jumate), pina ajunge la consistenta dorita. Se serveste cu smintina si crutoane.
Uite reteta in engleza
http://www.bbcgoodfo...and-crme-frache
Postat 31 octombrie 2014 - 14:49
Si eu am gatit o singura data 'spaghetti squash', am folosit in loc de pasta si am pus sos de brinza....nu pot sa zic ca ne-a data gata gustul.
Postat 31 octombrie 2014 - 20:49
Merci Letitia, am sa incerc.
Spaghetti Squash a la Diana :)
Tai dovlecelul pe jumatate si il pui cu fata in jos intr-o tava tapetata cu hartie sa coaca cam o ora la 175 C sau 380 F.
Calesti ceapa taiata pestisori cu ardei gras, api adaugi peste carne de vita tocata cam 300 de grame pentru un dovlecel. Adaugi condimente dupa gust - putina sare, piper, putina scrotisoara, putin ardei iute si putin tumeric si le calesti impreuna pana carnea e vizibil prajita.
Dupa ce dovlecelul s-a copt, iei o lingura si incepi si scobesti tot continutul intr-un bol. Ai sa vezi ca iese in forma de spaghete, de unde i se da si numele.
Amesteci dovlecelul cu compozitia si o gusti sa vezi daca-ti place de sarata si piperata apoi umplii inapoi cele doua jumatati.
Presari cu mozzarela sau cascaval, si mai dai la cuptor 15 min.
Scoti si decorezi cum doresti.
Pofta buna!
Postat 31 octombrie 2014 - 21:47
Hai ca mi-ati facut dovlecelul varza :)!
Voi folosi si eu reteta ta cu carne, Diarom.
Revin la dulceata, gem, sau cum ii spune... nu ca sunt Gica Contra, dar gutuia cred ca-i mai tare decat dovlecelul (la inceput, inainte de a o trece prin foc), nu?
Am sa intreb cum este consistenta dulcetei de dovlecel (obisnuit) candva si poate imi fac curaj :).
Postat 31 octombrie 2014 - 21:54
Merci Letitia, am sa incerc.
Spaghetti Squash a la Diana :)
Tai dovlecelul pe jumatate si il pui cu fata in jos intr-o tava tapetata cu hartie sa coaca cam o ora la 175 C sau 380 F.
Calesti ceapa taiata pestisori cu ardei gras, api adaugi peste carne de vita tocata cam 300 de grame pentru un dovlecel. Adaugi condimente dupa gust - putina sare, piper, putina scrotisoara, putin ardei iute si putin tumeric si le calesti impreuna pana carnea e vizibil prajita.
Dupa ce dovlecelul s-a copt, iei o lingura si incepi si scobesti tot continutul intr-un bol. Ai sa vezi ca iese in forma de spaghete, de unde i se da si numele.
Amesteci dovlecelul cu compozitia si o gusti sa vezi daca-ti place de sarata si piperata apoi umplii inapoi cele doua jumatati.
Presari cu mozzarela sau cascaval, si mai dai la cuptor 15 min.
Scoti si decorezi cum doresti.
Pofta buna!
Eu am vazut o reteta asemanatoare la tv, intr-o emisiune ,fara specific culinar si desi mie nu-mi place deloc dovleacul tare ma intereseaza reteta asta.
La tv a facut cu dovleci mici ,rotunzi si umplutura a bagat-o in dovleacul scobit,apoi la cuptor!
SANATATEA FAMILIEI →
Femina intim →
Supa minune ce te ajuta sa slabesti vazand cu ochii!Creat de
Anda08
, 03 feb 2016
reteta, supa, dieta, slabire
|
|
||
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →
Ciorba de urzici - helpCreat de
Anda08
, 20 mar 2014
ciorba, urzici, reteta
|
|
||
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →
Prajitura cu cartofi dulci - rooog reteta :)Creat de
Anda08
, 27 iun 2013
cartofi dulci, reteta, desert și încă 1...
|
|
||
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →
Paine De Casa Si Masini De PaineCreat de
Anda08
, 29 apr 2013
paine, masina de paine, philips și încă 2...
|
|
||
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →
Linte verde ... help!Creat de
Anda08
, 25 apr 2013
linte, reteta
|
|