Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Dulceata de dovlecel SPAGHETTI

portugalia liban reteta

31 raspunsuri la acest subiect

#11
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 30 octombrie 2014 - 20:21

Andacos, te-am nominanalizat pentru mesajul lunii, sper sa accepte pentru ca meriti. Multumesc!

Cu placere,ma bucur ca te-am ajutat!

 

M-ai facut sa zimbesc sa stii cu mesajul lunii!!!! [:)]



#12
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 30 octombrie 2014 - 20:22

Andacos, te-am nominanalizat pentru mesajul lunii, sper sa accepte pentru ca meriti. Multumesc!

Cu placere,ma bucur ca te-am ajutat!

 

M-ai facut sa zimbesc sa stii cu mesajul lunii!!!! [:)]



#13
Diarom

Diarom

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.211 mesaje

Postat 30 octombrie 2014 - 21:15

[flo2]



#14
ML

ML

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.108 mesaje

Postat 30 octombrie 2014 - 22:16

Diarom, si eu am probleme cu forumul, cu logarea. Mai mult astept decat sa pot intra. Imi pare bine ca te-a descurcat Andacos.

 

Multumesc de incurajare. Apropo, dulceata de dovlecel e crunchy sau se face pilaf?

 

Dragut animalul tau. Mai ca as face si eu. Ce-ai pus in el pe langa carne si dovlecel?



#15
Diarom

Diarom

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.211 mesaje

Postat 30 octombrie 2014 - 22:32

Ar trebui sa fie crunchy, ca si spaghetele tot asa ies. De aia am zis ca ar trebui sa aiba consistenta gemului de gutui :)



#16
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.256 mesaje

Postat 31 octombrie 2014 - 13:47

Poti sa-mi dai si mie reteta la ce e in poza te rog? Arata bine!

Pentru supa, eu curat de coaja dovleacul si il tai cubulete, pe care le rasfir intr-o tava de copt, pun sare, piper si putin ulei si dau la cuptor pentru vreo 30-40 de minute. Separat calesc putina ceapa, usturoi si ardei iute in unt. Cind dovleacul e gata il pun in blender cu ceapa, usturoiul si ardeiul si torn deasupra supa (o fac dizolvind un cub knor in apa fierbinte, fac 1 litru, un litru jumate), pina ajunge la consistenta dorita. Se serveste cu smintina si crutoane.

Uite reteta in engleza

 

http://www.bbcgoodfo...and-crme-frache



#17
ab5174

ab5174

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.395 mesaje

Postat 31 octombrie 2014 - 14:49

Si eu am gatit o singura data 'spaghetti squash', am folosit in loc de pasta si am pus sos de brinza....nu pot sa zic ca ne-a data gata gustul. 



#18
Diarom

Diarom

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.211 mesaje

Postat 31 octombrie 2014 - 20:49

Merci Letitia, am sa incerc.

 

Spaghetti Squash a la Diana :)

 

Tai dovlecelul pe jumatate si il pui cu fata in jos intr-o tava tapetata cu hartie sa coaca cam o ora la 175 C sau 380 F.

 

Calesti ceapa taiata pestisori cu ardei gras, api adaugi peste carne de vita tocata cam 300 de grame pentru un dovlecel. Adaugi condimente dupa gust - putina sare, piper, putina scrotisoara, putin ardei iute si putin tumeric si le calesti impreuna pana carnea e vizibil prajita.

 

Dupa ce dovlecelul s-a copt, iei o lingura si incepi si scobesti tot continutul intr-un bol. Ai sa vezi ca iese in forma de spaghete, de unde i se da si numele.

Amesteci dovlecelul cu compozitia si o gusti sa vezi daca-ti place de sarata si piperata apoi umplii inapoi cele doua jumatati.

Presari cu mozzarela sau cascaval, si mai dai la cuptor 15 min.

Scoti si decorezi cum doresti.

Pofta buna!



#19
ML

ML

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.108 mesaje

Postat 31 octombrie 2014 - 21:47

Hai ca mi-ati facut dovlecelul varza :)!

 

Voi folosi si eu reteta ta cu carne, Diarom. 

 

Revin la dulceata, gem, sau cum ii spune... nu ca sunt Gica Contra, dar gutuia cred ca-i mai tare decat dovlecelul (la inceput, inainte de a o trece prin foc), nu?

 

Am sa intreb cum este consistenta dulcetei de dovlecel (obisnuit) candva si poate imi fac curaj :).  



#20
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 31 octombrie 2014 - 21:54

Merci Letitia, am sa incerc.

 

Spaghetti Squash a la Diana :)

 

Tai dovlecelul pe jumatate si il pui cu fata in jos intr-o tava tapetata cu hartie sa coaca cam o ora la 175 C sau 380 F.

 

Calesti ceapa taiata pestisori cu ardei gras, api adaugi peste carne de vita tocata cam 300 de grame pentru un dovlecel. Adaugi condimente dupa gust - putina sare, piper, putina scrotisoara, putin ardei iute si putin tumeric si le calesti impreuna pana carnea e vizibil prajita.

 

Dupa ce dovlecelul s-a copt, iei o lingura si incepi si scobesti tot continutul intr-un bol. Ai sa vezi ca iese in forma de spaghete, de unde i se da si numele.

Amesteci dovlecelul cu compozitia si o gusti sa vezi daca-ti place de sarata si piperata apoi umplii inapoi cele doua jumatati.

Presari cu mozzarela sau cascaval, si mai dai la cuptor 15 min.

Scoti si decorezi cum doresti.

Pofta buna!

Eu am vazut o reteta asemanatoare la tv, intr-o emisiune ,fara specific culinar si desi mie nu-mi place deloc dovleacul tare ma intereseaza reteta asta.

 

La tv a facut cu dovleci mici ,rotunzi si umplutura a bagat-o in dovleacul scobit,apoi la cuptor!





Etichetat si cu portugalia, liban, reteta

Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Bagajul de maternitate 👜

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 08:13

  • Control

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 21:41

  • Ce am învățat până acum în sarcină?

    Ana1298
    - Ieri, 20:26

  • Bye bye la job

    FloreClau
    - Ieri, 19:30

  • Palpitatii puternice

    RoxiMada
    - Ieri, 17:33

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -