adica daca tie ti-ar muri cineva drag,ti-ar arde sa faci poze in rochie de mireasa?mie una nu

Postat 18 octombrie 2014 - 18:22
Postat 18 octombrie 2014 - 18:26
adica daca tie ti-ar muri cineva drag,ti-ar arde sa faci poze in rochie de mireasa?mie una nu
Asta nu inseamna ca are o purtare rusinoasa!
Pentru mine da dovada d ecuraj sa se imbrace inr ochia de mireasa dupa un asemenea eveniment!
Cine stie ce-o fi in sufletul ei,cit si-o fi dorit sa fie mireasa,ce sacrificii o fi facut pentru rochia aia...
Editat de andacos, 18 octombrie 2014 - 18:27 .
Postat 18 octombrie 2014 - 18:29
Mie pozele astea (in special cea in apa ,parca erau mai multe pe yahoo)imi transmit o incercare disperata(si dureroasa)de a mai fi odata cu el...
Editat de andacos, 18 octombrie 2014 - 18:30 .
Postat 18 octombrie 2014 - 18:39
fiecare are o parere,traim in democratie,nu am defaimat pe nimeni si nici nu vad de ce ar trebui sa ma justific
Postat 18 octombrie 2014 - 18:55
fiecare are o parere,traim in democratie,nu am defaimat pe nimeni si nici nu vad de ce ar trebui sa ma justific
Da' cine ti-a cerut sa te justifici?
tu simti nevoia asta...probabil.
Postat 18 octombrie 2014 - 19:00
o persoana care are obiceiul sa atace,este de obicei atacata des
Postat 18 octombrie 2014 - 21:19
Da de ce a facut pozele in apa? Tipul s-a innecat?
Mi se pare o "mise en scène", adica ceva pregatit, scenografiat, socant...adica tocmai bun pentru FB. Si, culmea indecentei, dupa aia sa numeri "like"-urile!
Postat 18 octombrie 2014 - 21:48
Da da exact. .Da de ce a facut pozele in apa? Tipul s-a innecat?
Mi se pare o "mise en scène", adica ceva pregatit, scenografiat, socant...adica tocmai bun pentru FB. Si, culmea indecentei, dupa aia sa numeri "like"-urile!
parcă ar vrea sa adune like.uri!
Postat 19 octombrie 2014 - 10:22
Fiecare om jeleste in felul lui... nu stiu. Eu as fi fost neom daca barbati-miu murea (in orice moment) si clar n-as fi facut vreodata poze demonstrative pe care sa le fac publice pe net. Dar eu nu sunt vreun etalon.... poate s-a gandit sa ajute oameii care trec prin pierderea partenerului, sau poate simte nevoia de publicitate si a gasit motiv (cati oameni nu se folosesc de tragedie pentru 5 minute de faima?).
Asa ca nici mie nu-mi spun nimic, din moment ce mi se pare ceva ce n-as face vreodata.
Postat 19 octombrie 2014 - 11:58
mie imi denota: dixtractie, fericire, poate eliberare.
Etichetat si cu mireasa, nunta, moarte
Anchete si Evenimente →
Super Miresele DC →
Ce parere aveti de o cununie civila pe velier?Creat de
all4boats
, 15 dec 2021
![]() |
|
||
TIMP PENTRU SUFLET SI MINTE →
Barfe, mondenitati, cancanuri →
Nunta lui DragneaCreat de