Buna tuturor,
Felicitari proaspetelor mamici !!!!
Ma bucur sa va citesc si va doresc recuperare rapida.
Whatever, pompa Medela electrica am si eu si trage ff bine. Am fost foarte multumita de ea. Am luat initial un Avent dar am returnat-o, nu mi-a placut.
Noi suntem tot 2 in 1. Pana acum totul decurge conform asteptarilor. Totul este pregatit si asteptam strumfita cu nerabdare. Frate-su deja s-a plictisit de asteptat, el stia ca in Octombrie nasc si uite ca au trecut 11 zile si bebe nu-i
Pe 1 Oct, cand s-a trezit , primele cuvinte au fost...E Octombrie, inseamna ca azi o sa am o surioara ![[alcool]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/alcool.gif)
Anda, imi pare rau sa aud ca bebele tau are colicei. Incearca sa elimini laptele si lactatele, branza, cas, iaurt smantana, complet din alimentatia ta. Dupa 5 zile daca nu trece elimina definitiv graul, glutenul, fainoasele. Mai stiam ca nu e indicata cafeaua, brocoli, varza, fasolea.... S-ar putea sa nu poata sa digere unele proteine din laptic si de aceea sa aiba neplaceri. De multe ori scoaterea lactataelor din alimentatia mamicii a reusit sa ajute bebelusul in cazurile de colici. Proteinele din lactate sunt ff greu de digerat de catre bebelusi, si asta chiar daca alaptezi.