Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

Mizeria Gabrielei Firea

familie

47 raspunsuri la acest subiect

#11
CorinaDani

CorinaDani

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.602 mesaje

Postat 09 octombrie 2014 - 12:01

legat de ce spunea ruf :

titrata - habar nu am care este situatia acestei d-ne; o fi titrata, nu zic nu.

abilitati lingvistice - aici e ca nuca-n perete, tanti asta zici ca-si inghite limba si obrajii cand vorbeste, are o problema reala legata de modul in care vorbeste/pronunta, si asta de ani de zile; plus ca are niste expresii/miscari faciale si oculare cel putin ciudate, ca sa nu zic altfel.

charisma - hm. mie nu-mi lasa impresia c-ar avea. dar poate altora - da.



#12
Rufus

Rufus

    Membru VIP

  • Moderators
  • 15.555 mesaje

Postat 09 octombrie 2014 - 12:53

Firea este o imagine asociata cu publicul antenist. Asocierea este clar intentionata si nu are nimic neobisnuit, votantii lui Ponta se uita, probabil, toti la Antene, de unde isi culeg informatiile.

Ziceam doar ca un purtator de cuvant nu poate fi (dupa mine, desigur) agramat, neingrijit, balbait...nimeni n-ar asculta mesajul.

Acum ce sa zic...rememorand asa, lejer, purtatorii de cuvant ale institutiilor, n-au fost persoane indecente...pana si politia din varful muntelui are o domnisoara draguta purtator de cuvant, sigur, fiica cuiva influient, dar nu-l pune pe Garcea sa transmita mesaje...



#13
delicat

delicat

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 81 mesaje

Postat 09 octombrie 2014 - 15:07

Nu mi-a placut niciodata femeia asta.Nu bag in seama ce spune.... Pe mine personal,ea nu o sa ma convinga sa nu-l votez pe Iohannis.Poate sa spuna ce doreste,este o tara libera. Pacat ca tara asta libera e pe mana cui nu trebuie.Adusi de cei care cred ce le spune Ponta si compania.Nu izbutesc s atreaca dincolo de galeata rosie si kilul de zahar.Oamenii simpli sunt la nivelul nevoilor primare,altfel nu pot sa ma gandesc cat de fascinati sunt de PSD si clica lor.

#14
Madanic

Madanic

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.591 mesaje

Postat 09 octombrie 2014 - 16:23

E, hai, bineinteles ca mesajul a fost gandit ca strategie de PSD. Intial a for Ponta care "intamplator" ascapat porumbelul cu mandria si dreptul de a fi ortodox in tara lui (cand nici naiba nu-l opresa), apoi a lansat sageata Sova cu "gangav" cu ideea "incet la minte" dar acolo s-a pus contra nu stiu prin ce minune Cristina Topescu si a clarificat (cine stie cat de multi au si inteles) pentru ca acum sa apara si Firea cu ineptia secolului.

Normal ca nu vor admite pe linie de partid ca asta le-a fost strategia pentru masa de manevra, inca mai spera sa traga ceva din electoratul de dreapta in turul 2 si oamenii aia se vor ceva mai luminati.

Din punctul meu de vedere pana si faptul ca Firea a acceptat sa scoata pe gura asa ineptii o descalifica si ca politician si ca om. Parerea mea fata de PSD e neschimbata, o cloaca infecta plina de paraziti pusi pe capatuiala si cu lipsa de respect fata de electorat.

Problema principala este ca imi pierd respectul pentru concetatenii mei, orice om capabil sa ia in considerare astfel de argumente nu este foarte stralucit la minte. 



#15
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 14.054 mesaje

Postat 10 octombrie 2014 - 08:05

de citit

Nici Iisus nu a avut copii. Nici Iliescu



#16
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 14.054 mesaje

Postat 10 octombrie 2014 - 08:08


Problema principala este ca imi pierd respectul pentru concetatenii mei, orice om capabil sa ia in considerare astfel de argumente nu este foarte stralucit la minte. 

da si din pacate intra in aceeasi categorie de tampenii cu una pe care am sesizat-o si eu la un moment dat,chiar si aici pe forum la un moment dat : ca daca ai 2 copii esti mai mama decat ai doar un copil. [fal]



#17
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 14.054 mesaje

Postat 10 octombrie 2014 - 08:21

A avea un copil este o decizie, luată în urma unei analize cu argumente solide. Nu faci un copil doar de dragul de a-l face, chiar şi cu riscul de a nu avea cu ce să-l hrăneşti şi nici posibilitatea de a-i oferi o educaţie bună. Un copil nu ar trebui să fie un simplu cap de locuitor, indiferent de condiţiile în care este el crescut. Iar dacă o femeie, un bărbat, o familie nu are copii, cu siguranţă nu este de condamnat. Cel puţin nu doar prin acest filtru.

Acuzaţiile pe care din ce în ce mai mulţi pesedişti i le aduc lui Klaus Iohannis, strict prin prisma faptului că nu are copii, sunt absolut aberante. Da, un bărbat care este tată posedă unele calităţi valoroase. Dar un bărbat care are copii nu înseamnă că este şi tată sau că are o familie. Aşa cum societatea ne-a obişnuit, o familie este acea ecuaţie formată dintr-un bărbat X şi o femeie Y, din care a rezultat copilul Z. În sens mai larg, familia nu constă nici în actul de căsătorie, nici în slujba pe care a făcut-o preotul în ziua nunţii, nici în numărul de copii. Ci în respect reciproc, sentimente, valori comune.

Este dreptul fiecărui om de a decide dacă vrea să aibă un copil, dacă poate, iar dacă-l face, când şi în ce circumstanţe. Măsurile pentru promovoarea natalităţii, interzicerea avorturilor şi presiunea imensă asupra cuplurilor de a face copii sunt desuete.

Aşa că, doamnă Gabriela Firea, doamnă Daciana Sârbu, domnule Victor Ponta şi toţi cei care, într-o formă sau alta, aţi sugerat că un om nu ar fi bun, nu ar avea caracter dacă nu are copii, ceea ce aţi făcut este înjositor. La fel de înjositor este să te foloseşti de copii în campania electorală (uneori de propriii copii minori, aşa cum face candidatul PSD pe Facebook). Şi la fel de înjositoare este şi comparaţia nefericită făcută de Klaus Iohannis între afacerile imobiliare şi copii. Ce faceţi dumneavoastră se numeşte vânzare de copii. Sau cel puţin a ideii că un copil este doar o monedă de schimb care îţi aduce multe beneficii. Şi este mult mai grav să vă folosiţi de un copil, născut sau nu, într-un must have pentru succes.

V-ar plăcea o Românie în care copiii să se nască pe bandă rulantă, într-o economie instabilă, într-un sistem de educaţie precar şi cu un sistem de sănătate bolnav? O Românie cu mulţi copii, fără un viitor în faţă, care ajung fie să nu promoveze examenul de bacalaureat, fie să plece din ţară pentru un loc mai bun? Doamna Firea, să nu uităm că unul dintre copiii dumneavoastră, a picat la examenul de maturitate, cu nota 1.2 la limba română. V-aţi simţit mândră ca româncă sau ca mamă?!

Nu vă e suficient să vedeţi câţi copii nu ştiu ce înseamnă o ciocolată sau un abecedar? Vă place să vedeţi mame, acele femei care apar la ştirile de la ora 5, pe care le apreciaţi doar pentru că au copii, aruncându-şi bebeluşii în tomberoane sau părăsindu-i aproape fără milă?

V-ar plăcea ca oamenii care nu pot avea copii, din punct de vedere biologic, să adopte? Atunci, poate ar trebui să faceţi ceva ca regimul adopţiilor în Românie să nu mai fie o luptă infernală cu morile de vânt. Ştiţi cât de greu se adoptă un copil în România? Şi la câte umilinţe sunt supuşi tinerii care ar vrea să aibă un copil, dar nu pot să-l facă?

Un copil este poate cel mai minunat dar pe care îl poate primi o familie. Nu este un bun pe care ţi-l doreşti, aşa cum spunea recent o doamnă deputat PSD, nu este un calificativ al caracterului unui om şi, cu siguranţă, nu este o cheie care deschide toate uşile succesului. Iar dacă dumneavoastră, doamna Firea, nu aţi înţeles asta, măcar nu o spuneţi la televizor. Nu o spuneţi în faţa copiilor dumneavoastră. de aici: Gabriela Firea, baby broker 2014: cât de josnic e să-ţi foloseşti propriii copii ca să cumperi voturi!



#18
alinuk

alinuk

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.365 mesaje

Postat 10 octombrie 2014 - 08:31

Asa este, doamna Firea e vocea unui partid. E purtatoarea de cuvant in campania electorala.

Dar asta scuza cu ceva enormitatea declaratiei!?

Dimpotriva. Niciun membru din echipa de campanie nu a avut vreo alta opinie??

 

Mi se pare incredibil cat de putin inspirata ca strategie politica este o asemenea declaratie, pe care PSD ul o ia in brate.

 

Multi oameni pe pamantul asta, nu au copii, artisti, politicieni, oameni de rand...

Ar trebui sa le fie rusine!?

 

off :(


Editat de alinuk, 10 octombrie 2014 - 08:33 .


#19
alinuk

alinuk

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.365 mesaje

Postat 10 octombrie 2014 - 08:34

Opinia mea este ca PSD ul nu face altceva decat sa-si indeparteze din voturi...



#20
delicat

delicat

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 81 mesaje

Postat 10 octombrie 2014 - 09:01

Nu stiu cati din cei de la tara,care se bucura"ne-a dat maica zahar si consultatie gratis la ochi".....repet nu stiu daca astia fac vreo diferenta.E multa lume abrutizata de lipsuri,care s-ar vinde si pentru putin,putin,putin....
Daca pana si oameni care au ceva scoala si recita lozincile partidului.....Prostia pe care a spus-o Firea sare in urechile unora...electoratul psd-ului nu este tot elevat,majoritatea e la nivel de nevoi primare....de la tara unde politica se face in crasma.
Intelectualii...cati mai sunt mai sunt permeabili la argumente logice dar restul....cel de sus cu mila.

Editat de delicat, 10 octombrie 2014 - 09:04 .




Etichetat si cu familie

Panic Questions

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - Ieri, 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

  • inchidere cont

    Anamaria Pandele
    - apr 02 2024 19:23

  • Anamaria Pandele
    - apr 02 2024 18:13

Last Blogs

  • Geanta bebelusului

    LarisaG89
    - Ieri, 22:32

  • Cezariana È™i recuperarea

    AnaDemsa
    - Ieri, 12:03

  • Friiig

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 10:16

  • Geanta bebelusului

    ely4
    - Ieri, 10:14

  • Alegerea numelui

    BiancaDragnea
    - Ieri, 09:39

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -