E misto desertul, unde mai pui ca eu l-as manca doar eu cu constiinta impacata ca e cu oua crude

MONTIGNAC (207)..STIL DE VIATA NU DIETA
Postat 23 septembrie 2014 - 10:38
Postat 23 septembrie 2014 - 11:08
Mneatza si de la mine
Am fost conforma ieri si sper sa fiu si azi am adus cu mine nuci si mamaliga de tarate cu bacon, smantana, cascaval
La cina inca nu stiu, poate ton cu salata ?! Voi vedea.
Postat 23 septembrie 2014 - 13:36
Eu mi-am facut ieri o salata de linte la fel ca salata orientala de cartofi doar ca in loc de cartofi am folosit linte. Nu are prea multe in comun la gust, dar combinatia linte, masline, ceapa, patrunjel si dressing de otet cu ulei e foarte reusita, mai ales dupa ce sta o ora la rece.
Postat 24 septembrie 2014 - 07:27
Buna dimineata!
Frig dom'le, frig!
Ieri am facut o mancare de mazare congelata cu carnati care a iesit grozav de buna!
In rest am mancat humus, vinete, gem si felii burger!
PS: daca tot va conversati pe facebook , nu ne spuneti si noua cum intram acolo? :D
Postat 24 septembrie 2014 - 09:09
Cauta userul Floare Mac si roag-o sa te adauge la grup, ii zici ce user esti aici si asta e tot.
Da, frig rau de tot. Am plecat de la sala transpirata si geaca mea de blugi nu mai face fata la temperaturi de-astea. Am tremurat pana la masina.
Am scazut eu 3 zile la rand dar si cum am dat iama in struguri cum am inceput sa stau. Trebuie sa raresc episoadele
Postat 24 septembrie 2014 - 09:44
Neata!
Eu am in plan o salata verde cu ton si o salata de linte cu gogosari in otet si patrunjel. Nu necesita mult timp.
Problema e ca am toate dupa-amiezele planificate, chiar si duminica are mijlocia o petrecere.
Azi insa vreau sa merg la sala cu cele mici. Are cea mare cor de la 6 la 8 si in intervalul acesta am si eu timp sa ajung la sala. Am facut deja programare pentru fete insa eu n-am ales un program anume pentru ca inca am febra la picioare.
Postat 24 septembrie 2014 - 09:47
Mneatza.
Si eu azi mananc nuci, struguri si voi mai vedea.
Aseara am mers la inot, am dormit ca un urs dup aia. E frig si aici :(((
Postat 24 septembrie 2014 - 10:17
Otilia, mi-ai adus aminte ce super salata de ton am mancat in ultima seara in grecia!
Am uitat sa va povestesc de gemul de pere. Tocmai cand ma pregateam sa-l declar un fiasco total, o chestie cam nelegata dulce lesinata si fara nici o aroma, mi-a dat prin cap sa adaug o lamaie taiata felii subtiri si un centimetru de baton de vanilie, am mai fier putin si am bagat la cuptor. A iesit o nebunie, miroase a prajituri, e dulce acrisor, s-a legat. Azi trebuie sa-l bag in borcane. Sunt foarte incantata de ce a iesit. Vreau sa mai trag o tura de prune, ca prima e pe sfarsite deja sau de piersici daca mai gasesc ceva pe cand o sa ajung la piata iar.
Postat 24 septembrie 2014 - 10:25
Ioi Andro, cum arata salata aia ...
Spor la gemuri, esti tare harnica
Postat 24 septembrie 2014 - 11:10
Da, prezentarea a fost de exceptie, iar de gust nu mai zic. Dressingul ala de de-asupra era bestial, nu era gretos deloc, era facut din iaurt grecesc si mirodenii, iar tonul era imens, niste bucatoaie de n-am vazut niciodata asa mari.
Etichetat si cu dieta, montignac, monti
SARCINA →
Odiseea sarcinii in 40 de saptamani ... →
Ce mananci in sarcina, pesticidele, si riscul de autismCreat de
Admin
, 12 nov 2018
![]() |
|
||
SANATATEA FAMILIEI →
Diete si Detox →
Dieta hipocalorica... lamuririCreat de