Salutare burtici! am ceva de recuperat nu gluma!
Hopefull, nu sunt foarte mici greutatile pt gemeni. poate ar trebui sa rogi pe cineva sa te ajute la treaba! eu zic tu sa sa stai cat mai linistita! Stiu ca e putin mai greut cu sarcinile gemelare, dar va fi bine pana la urma, ai sa vezi! Am citit ca cel mai bine ajung nutrientii la bebei daca stam pe partea stanga, am vazut si la tv un medic spunand asta. Stiu o mamica careia nu-i luase bebelina in greutate cat trebuia, si doctorita ei i-a recomandat injectii cu b-uri pt ca asa ajung vitaminele sigur in organism. Bebelina ei a ajuns la greutate normala pana la sfarsit.
Deeutza, nu mi-am dat seama care esti tu s ate adaug pt ca erau mai multe cu numele tau. Poate ma adaugi tu. https://www.facebook.com/patru.silvia
Caresse, drum bun la Bucuresti si sa vii si cu vesti bune! Stiu ca mergi si la cumparaturi, asa ca ai grija, mai fa si cate o pauzica!
Elynko, bine ai revenit! Hai ca nu mai e mult si se duce tot greul asta! Cu hemoroizii am avut si eu un episod f urat acum vreo 3 luni. Nu mi-a mers cu naturiste si pana la urma am folosit supozitoare cu procto-glyvenol timp de 4 seri la rand si mi-au trecut. Apoi am continuat sa merg la baie folosind supozitoare cu glicerina ca sa nu mai fie efortul mare. Constipatia nu am reusit sa o combat decat asa, probabil si pt ca luam fier. Doctorita mea imi recomandase crema proctolog pt hemoroizi, dar nu am mai folosit-o ca nu a mai fost nevoie
Editat de silviapatru, 18 septembrie 2014 - 12:17 .