Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * - 2 voturi

Mamici de Septembrie 2014 (Dovlecei de Septembrie) (17) Felicitari Arwen_76,Marru,CarmenStoica,Lolaria,Alina_mv,NicNic,Tuka81,IuliaTeodora,Clau1178!

septembrie gravidute mamici burtici

695 raspunsuri la acest subiect

#671
daena

daena

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.208 mesaje

Postat 15 octombrie 2014 - 12:29

Buna fetele!

Noi azi noapte am batut recordul, abia la 4 am reusit sa o culc. :( Pur si simplu nu ii era somn, ca nu a mai plans de colici. Adormea 5 minute si pe cand sa o mut in cos sau sa sting veioza facea ochii cat cepele si incepea sa se miste. Sunt franta. Acum doarme ca un ingeras, daca incerc sa o tin treaza urla ca din gura de sarpe.

 

Oana, sa iti traiasca Rafael si sa fie sanatos! Imi pare rau de problemute, dar asa stiu si eu ca se rezolva foarte bine cu masaj, mai ales ca a fost diagnosticat asa repede.

 

Dana, tare rau imi pare ca aveti refluxul asta pacatos. Am citit experientele altor mamici cu el si stiu ca e f deranjant. Se zice ca se imbunatatesc lucrurile simtitor dupa 6 luni, odata cu introducerea hranei solide. Va doresc multa multa rabdare si multa sanatate micutei! Cu greutatea eu zic ca e bine ca ia, nu toti copiii pun la fel. O sa recupereze ea cand intrati pe mancarica.

 

Pishkot, multumim! E bine ca doarme piciul in carucior, a mea ma pandeste cand suntem la plimbare, deschide ochii si se uita, ii mai inchide, dar nu doarme profund. Si o mai deranjeaza burtica, plange si o iau in brate, trage o besinuta si apoi se linisteste si o pun inapoi.

 

Lulu, aduci vesti bune! [:)]  Deja le-a si pregatit mama, de dimineata a fost la farmacie.



#672
crisa17

crisa17

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 733 mesaje

Postat 15 octombrie 2014 - 14:27

Buna, fetelor! Noroc cu plimbarile, ca altfel nu as avea nici o sansa sa mai scriu si eu....
Gogosica mea e bine, e cumintica si curioasa si fortoasa :)))). O mai chinuie putin colicii, dar e rezonabil. Doarme, papa si plange seara, cand vrea numai la mami in brate.
Eu nu mai am timp sa fac mare lucru... putina ordine, haine la spalat si calcat, iar de sapt asta luat baiatul de la gradi. Mancare face numai sotul :)
Adriana, cu Luca e ok deocamdata... ma si ajuta cand vrea, dar are si momente cand refuza. Cand pleaca la gradi si cand se intoarce vine la surioara lui si o pupa, o mangaie.... e dulce foc. Mi s-a intamplat sa planga amandoi, dar dupa un minut de disperare am redevenit calma si am rezolvat problema. Ma doare doar ca nu mai pot petrece macar o seara cu Luca in brate inainte de a adormi, cum faceam pana sa nasc; uneori vad in privirea lui ca suferault din cauza asta, dar nu protesteaza.

Oana, Dana, ma bucur ca ati revenit pe forum. Multa sanatate bebeilor!

Lulu, Daena, aveti niste pui superbi!

Arwen, Alina, Pishkot, Livia, va pup!
Nic, ce mai faci?

#673
alina_mv

alina_mv

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 203 mesaje

Postat 15 octombrie 2014 - 21:43

Bună fetelor,

Lulu am luat glicerina cu nistatin de la o farmacie de cartier care are și laborator pt preparat rețete,nu este una cunoscuta ca sa ți pot recomanda,însă cu siguranță găsești una de genul asta și la tine,de obicei farmaciile vechi mai prepara rețete,sper sa ai noroc dacă nu îmi spui și ți trimit eu pachet de aici cu ea ;)
Oana eu am născut la Universitar prin cezariana și o mica pb cu piciorușele am avut și noi,tot din cz poz din burta are tendința să țină labă piciorului în interior însă cu masaj făcut în fiecare seara am cam corectat asta și acum este ok,bafta,cu siguranță se corectează repede la ei acum.
Dana știu ca este greu cu refluxul,am o prietena care a pățit la fel cu băiețelul și aproape ajunsese la operație însă a găsit o pediatra bună care i a recomandat un anumit tip de lapte praf pe care sa i l dea pana începe diversificarea și a fost ok,am înțeles ca laptele ala era mai gros și ii era mai greu sa l dea afara,dacă vrei o întreb despre ce era vb :)
Gagici eu azi am umblat prin oraș cu băieții mei și mi am achiziționat rochiță pt botez care îmi place maxim,exact cum vroiam,dantela,pe corp,sexy dar decenta în același timp,sg pb este ca trebuie sa mi o pun în cap când alăptez :)))... Aia e,mi a plăcut prea mult ca sa nu o iau,poate reușesc sa va pun o poza cu ea :)
Al meu pitic are prg de urlat,30 de min ,în fiecare seara înainte de somn,ma înnebunește însă am înțeles c acesta este felul lor de a se destresa și de a se descarca de energia acumulata peste zi. Și alta pb este ca se constipa,face kk la 2 zile și atunci ajutat cu microclisme sau sup cu glicerina și asta în cond în care mănâncă doar lapte matern,fără praf deloc...am început sa mănânc eu fructe la sfatul pediatrei,sa speram ca l ajuta asta,azi e abia prima zi de încercare...

Va pup,noapte buna!

#674
LittleLulu

LittleLulu

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.354 mesaje

Postat 16 octombrie 2014 - 07:32

Alina, multumesc pentru raspuns. Mai stiu cateva farmacii care mai fac preparate. Poate am noroc si gasesc. Imi pare rau ca Tudor se lupta cu constipatia. Imi imaginez cat de neplacut este. Am mai auzit de bebei hraniti exclusiv cu lm care se constipa tare, dar pe masura ce cresc se regleaza tranzitul si trece constipatia. Abia asteptam poze cu tine si rochita.

Crisa, ma bucur ca Gogosica e bine. Te inteleg cand spui ca nu mai ai timp de mare lucru. Nici eu nu am si am 1 puiut, cu doi nici nu pot sa imi imaginez cum e!

#675
Adriana288

Adriana288

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 384 mesaje

Postat 16 octombrie 2014 - 08:03

Arwen, te inteleg. E bine ca ai gasit pediatru sa vina acasa. Eu nu cred sa am vreo sansa sa gasesc asa, pe aici. In cel mai bun caz, cred ca m-ar chema la el acasa.:)

 

Daena, aceeasi treaba e si la mine cu schimbatul noaptea. O alaptez, apoi umple pampersul, o schimb si ii sare somnul. Stam la povesti vreo ora. :)

 

Alina, cauta pe facebook "Mamici se septembrie 2014". Trebuie sa fie pe undeva. Mamicile au gasit.:) Te asteptam si in grup.:)

 

Fetitei mele i se inroseste pielea unde e acoperita de pampers. Si pe burtica, spate, picioruse etc. Doar se inroseste, nu face bubite sau altceva. Oare e vreun fel de alergie la scutec? Sa schimb firma?



#676
NicNic

NicNic

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.983 mesaje

Postat 16 octombrie 2014 - 08:38

Hei gagici :)

Adriana ti/am raspuns pe fb in leg cu pampersii.

Crisa suntem bine. Dar cu timpul f prost. Am inceput de 2 zile sa mergem si la kinetoterapie pt torticolis si asimetria faciala. Dar bebe isi pierde rabdarea dupa 20 min. Sper sa se obisnuiasca. I/am facut abonament pt 10 sedinte si deocamdata merg de 3 ori pe sapt. Om vedea apoi cum evolueaza. Pt ca l-am dus asa devreme speram sa se refaca complet cat mai repede. Cu Dumnezeu inainte :)

De alaptat al meu nu mai vrea si pace :( . Sanii curg dar nu si la muls, ci cand plange de foame. Si cum sunt singura cu el toata ziua, nu pot mulge chiar atunci, ca altfek nu scot nimic. Dar se duce la tzitzi si da cu gurita si limbuta dar de supt no way !!!

Noi il botezam pe 2 noiembrie si ieri am reusit sa facem si molifta pt 40 zile :)

Arwen nu am mai ajuns atunci in IOR . Plecam la nasa noastra de cununie apoi am mancat la o terasa. Vazusem din masina undeva ca scrie cherhana dupa ce ne-am intors odata de la pediatrie si am oprit acolo sa mancam peste. E pe tunari. Apoi ne-am oprit in tineretului unde am stat pana seara. Si pitic a dormit toata noaptea!!! Cu sculat pt laptic si atat :)

Gagici eu am inceput noaptea sa nu mai vorbesc cu el cand il schimb si ii dau sa manance. Aprind o lampa de veghe, il schimb si ii dau papa si atat. Nu il mai schimb iar, eventual il jau in brate doar sa scoata aerul, dar f rar. Si imi adoarme la loc pana dimineatza. Eu ii dau espumisan pana la 10 picaturi inainte de masa de vreo 2-3 ori pe zi plus odata pe zi- de obicei seara- 5 picaturi de protectis. Din cand in cand ii dau si gripe water baby. Cred ca il ajuta ca scoate multe basinute, ragaie cateodata mai ceva ca un om mare :)) si face cacutza in medie odata pe zi , dar poate fi si de 2 ori. Daca mi se constipa, nu il las mai mult de 24 ore ( aproximativ) de la ultimul scaun, si ii lun un sfert de supozitor cu glicerina. Dar mai rar.

Gagici toate aveti niste bebei superbi !!!

Va pup pe toate si toti bebelusii :*

Editat de NicNic, 16 octombrie 2014 - 08:50 .


#677
crisa17

crisa17

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 733 mesaje

Postat 16 octombrie 2014 - 17:04

Feteleeee, nici eu nu gasesc grupul pe facebook. Puneti si voi link-ul aici, va rog

#678
LittleLulu

LittleLulu

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.354 mesaje

Postat 16 octombrie 2014 - 17:57

https://m.facebook.c...&rk=0&fbtype=69

#679
danadana81

danadana81

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 49 mesaje

Postat 16 octombrie 2014 - 18:43

Buna fetelor!!!

Alina eu ii dau lapte antireflux cam de la 2 saptamani de la nastere.

Daca ar fi alt lapte in afara de asta, sunt interesata daca ma poti ajuta.

Nici eu nu pot intra pe fb.

O seara linistita fara colici si treziri dese :D



#680
daena

daena

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.208 mesaje

Postat 16 octombrie 2014 - 19:42

Buna!

Noi am avut o noapte ok, a adormit la 23 si a dormit pana la 9, cu 2 treziri de papa. Am culcat-o cu mine in pat si am alaptat intinsa langa ea. In schimb si-a luat revansa astazi la plimbare. Ne-am dus intr-un parc f mare, ca o padure, si pe cand sa ne intoarcem a inceput scandalul. Urla ca din gura de sarpe, nu a vrut nici tzitzi, nici in brate,nici suzeta, nimic. Pana la urma am pus-o in carucior si a urlat tot drumul pana acasa, mai bine de 30 de min. Mi-era asa de mila de ea, si rusine parca de mine insami, ca nu reusesc sa imi linistesc copilul.

 

Nic, bafta la terapie, sa se rezolve problemutele! Cred ca dupa ce se mai obisnuieste cu procedura va fi mai cooperant. A mea face kk fara numar, in fiecare scutec este cate ceva.

 

Adriana, eu nu am observat la a mea, numai elasticul ala de la picioruse ne mai lasa urme. Dar astazi am trecut deja la nr 2, sa vedem daca astia sunt mai potriviti. Poti incerca sa ii pui si de la alta firma, sa vezi cum reactioneaza. Nu ma prea pricep la alergii [alcool]





Etichetat si cu septembrie, gravidute, mamici, burtici

Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - Ieri, 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - Ieri, 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Top 10 lucruri inutile de la prima sarcina

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 08:24

  • Prima morfologie

    MamaRadului
    - Ieri, 23:19

  • Album de sarcină

    Ana1298
    - Ieri, 21:21

  • MărÈ›iÈ™or

    Ioanachea
    - Ieri, 21:14

  • Raceala...

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 19:51

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -