Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Mamici de Februarie 2015 (Bulgarasi de Februarie 2015) - 4


202 raspunsuri la acest subiect

#151
Kytana

Kytana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.735 mesaje

Postat 29 august 2014 - 16:34

Soparlica, ce frumos ai povestit tu acolo! Mi-e dor sa merg la biserica in Bucuresti. Mergeam la sf Ecaterica, e pe langa Unirii. Acolo sunt o groaza de copilasi si sa ii vezi cum se joaca in biserica si se plimba de colo-colo dar cumintei in acelasi timp. Daca ai timp, sa te duci o data acolo, sigur iti va placea. Ma bucur ca amintirile tale sunt unele frumoase si te invidiez in sensul frumos. Copilaria este cea mai importanta etapa din viata unui om care il formeaza ca individ desi multi spun ca copiii nu stiu/inteleg ce se intampla, li se imprima enorm de multe stari. 

Eu cred ca voi fi mereu copil, prin prisma faptului ca nu am avut copilarie si undeva imi doresc sa o retraiesc. Nu exista leagan in care sa nu ma dau, balta in care sa nu sar cu Luca (eu nu aveam voie pt ca murdaream hainele si apoi, iar bataie) Asa ca sa vezi ce frumos va fi sa va jucati impreuna, sa vorbiti, sa dormi cu puiul langa tine, sa il tii in brate  [il]

 

Diella, epic ce ti s-a intamplat la munca. De ar fi mai multi asa!  [:-)))]Atata timp ca nu e obositor, spor maxim!  [pk] 

 

Fug sa pap ceva ca de la 11 nu am mancat si e 16.30 aici. Aveti grija de voi, da? 



#152
Gabriela33

Gabriela33

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 615 mesaje

Postat 29 august 2014 - 16:38

Hello !

Flory , fac amnio la Polizu cu doctora Dana Oprescu .
Diella, ma bucur ca ai festi bune de la eco . Deja astept sa merg si eu . Eu am emotii crunte ci rezultatul de la amnio . Cred ca mai imbatranesc 10 ani :(((((
Soparlica , multumim pt rugăciune . Doamne ajutala toata lumea .

#153
Kytana

Kytana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.735 mesaje

Postat 29 august 2014 - 16:45

Gabi, nu stresa printesele! Va fi bine cu ajutorul lui Doamne-Doamne, ai sa vezi [ruga]



#154
Adwyna

Adwyna

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 36 mesaje

Postat 29 august 2014 - 18:48

Buna burtici,

 

Am intrat sa vad ce s-a mai intamplat pe aici zilele acestea cat am lipsit. Inca sunt in concediu pana la sf saptamanii si zilele ramase le-am folosit pt a-mi rezolva toate treburile pe care nu le voi mai putea face de luni incolo. Am cautat si rezervat local - in octombrie fac cununia civila si e nebunie sa gasesti ceva ieftin si bun in Bucuresti.

Am fost la medicul de familie cu scrisoarea data de dr specialist pt adeverinta. Luni o sa dau vestea cea mare la munca:) o sa fie soc! sunt putin cu inima stransa fiindca stiu ca seful nu va reactiona prea bine dar trebuie sa o fac!

Rezultatul la Bitest nu il am  , am sunat joi la cabinet si mi-au spus ca nu a ajuns inca sa sun la 18:00. Am sunat la 18:00 si ceva si mi-au zis ca au terminat programul , sa revin luni .Asa ca mai stau cateva zile cu sufletul la gura.

Ceea ce ma ingrijoreaza insa este ca de 2 zile nu ma simt prea bine, azi noapte am zis ca mor. De pe la 6 seara pana la 3 dimineata am avut niste crampe groaznic de dureroase cum nu am avut in viata mea, cu frisoane (am scos pilota) am varsat in continuu tot ce mancam..greata etc, am luat un dicarbocalm dar nimic am baut ceai de menta pe care l-am varsat, apoi ceai de tei si in final mi-a venit ideea sa iau un no-spa..care m-a calmat si cred ca am adormit de la el ,m-am trezit azi de dimineata ca o leguma cu mici crampe inca ,dar care nu se compara cu cele de aseara, asadar nu am putut face nimic, am stat in pat si zacut toata ziua...am vb si cu dr mea care mi-a spus ca daca nu sunt singerari e ok si ca , crampele nu afecteaza bb-ul decat in luniile mai inaintate cand provoaca contractii.. Mai m-am linistit dar va dati seama ca pana nu il vad eu la eco nu voi fi 100% convinsa si asta se va intampla deabia peste 1 luna.M-am gadit ca poate a fost o indigestie sau mi s-a aplecat de la ceva..

Vroiam sa va intrebi daca cumva vreuna dintre voi a trecut prin-un episod asemanator? Imi fac griji pt bb. Doamne cat mi-as fi dorit sa il simt cum se misca sa fiu sigura ca e ok, dar cum nu simt  nimic raman cu indoiala. 

Luni intru in saptamana 14. - Trimestrul 2- Dr nu mai mi-a dat de facut nicio analiza ..voi ati mai facut ceva analize de sange ?

 

Va doresc o seara placuta si insanatosire grabnica celor bolnavioare si racite de pe aici!

Sa auzim doar de bine!



#155
eyna

eyna

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 218 mesaje

Postat 29 august 2014 - 20:22

multumesc de incurajari , am facut analiza si am imunitate dar am inteles ca nu total deci exista risc ...

Adwyna am avut si eu o zi acum vreo doua saptamani in care mi_a fost rau asemanator cu ce povestesti tu dar a doua zi nu mai aveam nimic. Multa sanatate la toate burticile! [flo2] 

#156
Andreea2014

Andreea2014

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 561 mesaje

Postat 29 august 2014 - 21:16

Burtici dragi,
Va mulțumesc ca v-ati gândit la mine și pentru ca mi-ati fost alaturi. Va îmbrățișez cu drag.
Am fost la doctor. Stefan este hiper-activ,este voinic, are 18 săptămâni. Placenta este in regula, la fel si colul care este lung si inchis. Cu toate acestea nu sunt explicații pentru durerile puternice.
Mai stau cuminte zilele acestea, iar luni când ma duc la spital să semnez contractul pentru naștere, doctora o sa ma vadă din nou.
Doamne ajuta sa fim mai bine până atunci.
Va pup. Week-end frumos sa aveți! Numai bine!

#157
Andreea2014

Andreea2014

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 561 mesaje

Postat 29 august 2014 - 21:46

Ah, nu v-am spus. Doctora mea a zis ca nu mai fac triplu- test de vreme ce dublu-test a iesit bine.

#158
Gabriela33

Gabriela33

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 615 mesaje

Postat 29 august 2014 - 21:53

Burtici dragi,
Va mulțumesc ca v-ati gândit la mine și pentru ca mi-ati fost alaturi. Va îmbrățișez cu drag.
Am fost la doctor. Stefan este hiper-activ,este voinic, are 18 săptămâni. Placenta este in regula, la fel si colul care este lung si inchis. Cu toate acestea nu sunt explicații pentru durerile puternice.
Mai stau cuminte zilele acestea, iar luni când ma duc la spital să semnez contractul pentru naștere, doctora o sa ma vadă din nou.
Doamne ajuta sa fim mai bine până atunci.
Va pup. Week-end frumos sa aveți! Numai bine!

 

Super vesti !!!! Unde vrei sa nasti Andreea ?



#159
miha05

miha05

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 859 mesaje

Postat 30 august 2014 - 08:15

Diella, ce vesti minunate! As fi vrut sa am si eu un sef ca al tau. Al meu cand a auzit ca sunt insarcinata mi-a zis ca nu am program functionaresc sa stau numai cat scrie in contract si la 4.30 sa imi permit sa plec (chiar daca mi-am terminat munca)... daca i-as fi zis de program de 4 ore cred ca dadea cu mine de pamant. Asa am ajuns in medical :))... si, intr-adevar, e nasol. Mi-e dor de munca. Si eu am probleme cu ipohondria asa ca toata ziua ma vait :)))). Oricum, principala veste buna la care ma refeream era cea legata de bebei. Ma bucur enorm ca a avut Dumnezeu grija sa rezolve problema si sa fie totul bine!! [pup]

Soparlica, mi-era dor sa citesc unul din mesajele tale pline de suflet [flo2] . Cred ca as putea sa te ascult la nesfarsit cum povestesti orice. Probabil daca mi-ai fi fost profesoara si de ... habar n-am, fizica atomica sa zicem, as fi dezvoltat o pasiune pentru materie numai pentru ca mi-ar fi placut modul in care ai fi vorbit!! [pup] Multumim pentru gandul bun si pentru rugaciune. Avem mare nevoie de protectie divina in aceasta perioada! Rugaciunea nu trebuie lasata chiar daca uneori ne mai apuca lenea :(...copilasii au nevoie de inger bun. In alta ordine de idei, e lucru mare ca sotul deja se gandeste la lucrurile astea. Eu zilele trecute ma gandeam la tot ce as vrea sa iau pentru bebe si i-am zis ca in curand as vrea sa ne apucam sa facem cumparaturi diverse... fiindca o sa ajungem sa ne trezim in iarna fara nimic si poate si fara bani... asa ca mai bine sa le luam treptat. Mi-a zis sa ma mai gandesc si la altceva si sa il las pe bebe sa creasca... zice ca le luam noi cand ajunge la termen. Nu ma vad rezistand pana atunci :)). Am nevoie sa privesc lucrurile respective si sa ma conectez la sufletelul ce se dezvolta in mine!

Kytana, imi dau seama ca tu iti traiesti copilaria alaturi de copilul (si in curand copiii) tau (tai), ceea ce este minunat! De obicei mamicile vin cu "nu face aia, nu sari acolo, nu te atinge, nu te murdari" asa ca ai un copil norocos ca nu trebuie sa suporte cicalelile astea, ba dimpotriva, se distreaza cu mami lui! [pup]

Adwyna, casa de piatra si succes cu organizarea! Crampele dureroase pot fi date de intestine... si daca ai avut si episoade cu frisoane si varsaturi e posibil sa nu iti fi picat bine ceva din ce ai mancat. Fie a fost prea piperat/acidulat/sarat...sau putin vechi. Fierea reactioneaza agresiv in sarcina si se poate dezvolta, episodic, o colecistita gravidica. In cealalta sarcina am avut mereu problema asta. O recunoasteam din cauza ca am probleme cu fierea din nastere...pe care le-am tratat...dar pe fondul sarcinii apar reactii. Si in sarcina asta am avut episoade similare dar nu multe. Ultimul l-am avut chiar saptamana trecuta cand eram plecata...de am povestit ca am vomitat pe banca. Crampele au fost primele care si-au facut simtita prezenta... si au persistat. Eu dau repede cu no spa...si daca nu rezist iau si un debridad. Acum, e bine sa povesteti intamplarea medicului ce iti supravegheaza sarcina. Va stii exact ce sa iti spuna.
Analizele de sange, din cate am inteles, se vor repeta undeva in luna a 6a. Eu am intrebat medicul de familie, tocmai stiind ca e nevoie si in trimestrul II sa fac... si mai ales ca tot ma duc in 20 sapt la morfologie. Deci nu e graba. Doar daca vrei sa faci triplu testul atunci iti mai ia sange... sapt 16-20... eu am renuntat la idee. Mesajul Gabrielei m-a convins... avand in vedere ca oricum nu as da afara copilul, mai bine sa nu mai arunc cu banii pe fereastra, ca si asa nu ma scot afara din casa. Pana acum am cheltuit pe analize si controale aproape 5.000 lei numai din prostia si ingrijorarea mea, sa le fac pe toate. E cazul sa ma mai si opresc :)).

Andreea, tare am impresia ca Stefanut al tau o sa fie bulgaras sef :)). In timp ce unele din noi au puii mai mici decat termenul, al tau a luat-o la fuga. Asa cum am mai spus-o si risc sa par ridicola... cred ca alimentatia e cheie aici, mai ales cand vine vorba de dureri. Pe mine una flatulenta ma omoara..si de multe ori imi da niste dureri de simt ca lesin. Atata timp cat bebe e bine, poate ca totusi ai aceeasi problema. E ceva normal in sarcina :D [pup]
 



#160
Andreea2014

Andreea2014

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 561 mesaje

Postat 30 august 2014 - 08:38

Gabi, o sa nasc la Regina Maria.

Soparlica, saru'mana pentru rugaciune; sigur a ajuns unde trebuie. Ești o drăguță.

Miha, Îți spun sincer ca ma bucur ca Stef menține ritmul; cu riscul de a fi obligată sa nasc mai devreme decât mi-aș dori sau mai repede decât va fi el pregătit. Ma gândesc ca ii este bine și ca îi prieste tot ce primește. Inca de la a doua eco a fost mai mare cam cu o săptămână si jumătate. Si vad ca se menține.
Relativ la flatulenta, m'as bucura sa fie asta. Dar nu e. Inainte de sarcina mai aveam episoade cu gazele intestinale, dar de când cu sarcina au dispărut total. Înainte nu puteam respira de balonare, acum, nimic.
Sper să treacă in curand. Azo m-am trezit mai bine.
Tu cum te mai simți?

Kytana, Carmen, voi cum va mai simtiti?

Va pup, burtici! Sâmbătă frumoasa!


Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Organizarea garderobei - sfaturi utile

    Ana1298
    - Astăzi, 18:19

  • A 15a postare

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 11:33

  • Cea mai asteptata ecografie

    Roxana3001
    - Astăzi, 11:06

  • Bagajul de maternitate 👜

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 08:13

  • Control

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 21:41

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -