Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

FIV cu dr. Dragos Albu 112

fiv medlife albu

402 raspunsuri la acest subiect

#31
crystyne

crystyne

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.252 mesaje

Postat 02 iulie 2014 - 12:41

Nic pai si când mâncăm si noi acolo o strachina de ciorbitza? [soricel] da ești o fericita ca nu poftește la specialitățile ... Al meu cam da [clo]  [soricel] dar rezolva tati  [soricel] de exemplu acum poftește la o vacanța in caraibe.    [soricel]  [clo] si la niște gentutze  [clo]



#32
loli1776

loli1776

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.202 mesaje

Postat 02 iulie 2014 - 15:14

Hello!
Nic Nic odihna placuta cit mai poti ca dupa ce vine bebe mai greu:).
Crystyne la ce posetute pofteste bebele tau? :)) Prada, alea, alea?:)
Mary te pup :*.
Eu ce sa fac, la munca cu nebunia de vara cind toata lumea e in concediu mai putin tu. Incerc sa ma adun si in toamna sa mai fac si incercarea cu nr 3. Ma gindesc si la variante in caz de esec...studiez legea adoptiei ...d'astea. Cert e ca merg inainte cel putin la nivel de intentie momentan. Vreau sa fac RMN ul in august si NK urile si ma bate gindul sa fac si testul ERA dar intii sa vad ce zice dr. Cred ca merge sa imi recolteze la histeroscopie daca tot o fac.Ciclu' meu e plecat aiurea in iunie nu mi-a venit dar nu mai iau progesteron ca ma ameteste prea rau. Inca il astept. Cam asta despre mine.
Va pup!

#33
Sofia2014

Sofia2014

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 49 mesaje

Postat 02 iulie 2014 - 20:14

Buna fetelor, 

Sunt o noua aspirata la burtici. Pe 14 iulie am embriotransferul.

Va urmaresc de ceva vreme...

Am indraznit sa va scriu acum pentru ca am nevoie de un sfat..

Am facut cistita, rau de tot,( urinez cu sange ). I-am scris dr. Albu, care dupa cum stiti este in concediu. 

Cum raspunsul lui a intarziat cateva ore am luat ciprinol, urinal si papaverina. ulterior mi-a rasuns zicandu-mi sa fac urocultura mai intai.

 

Fetelor sunt ff speriata. Am periclitat ceva luat antibiotic (ciprinol).???  A mai luat vreuna dintre voi in pregatirea pt fiv?

Dar faptul ca am facut cistita? Aveti idee cat  este de grav? Stiu ca bine nu are cum sa fie..

Oficial  - Sunt speriata rau!!

 

Vreo parere?

 



#34
NicNic

NicNic

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.983 mesaje

Postat 03 iulie 2014 - 03:09

Bine ai venit Sofia si gravidire cat mai repede :)

Din cate stiu, dr , atunci cand e nevoie, opreste procedura daca apare ceva ce poate fi pericol pt pacienta sau pt reusita fiv-ului. Ti-a pus vreun dr diagnosticul de cistita? Sau ai luat de la tine putere antibiotic? Sa faci analiza cat mai urgent si sa ii trimiti dr rezultatele. Eu de aproape 2 ani de cand citesc aici, nu imi aduc aminte de caz asemanator cu al tau. Mie mi-au dat antobiotic dupa o histeroscopie pt ca aveam ceva inflamat pe uter si mi-au dat exact pana sa incep tratementul pt fiv. Nu stiu daca pot sau nu interactiona medicatiile. Imi pare rau, mai multe nu stiu :(

Sanatate multa si Doamne ajuta sa fie bine !!!

#35
anioana2002

anioana2002

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 99 mesaje

Postat 03 iulie 2014 - 09:11

Buna fetelor,

 

multumesc mult tuturor pentru urari si cuvintele frumoase [flor]

as vrea sa ajung la fundeni zilele astea..a mai fost cineva de curand pe acolo? stiti daca este doamna uscatescu? [:)]



#36
crystyne

crystyne

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.252 mesaje

Postat 03 iulie 2014 - 10:19

Hey dragele mele  [flo2]

 

Bine ai venit Sofia ! Te așteptăm cu vesti bune.

 

Draga Sofia din câte știu eu ca sa faci urocultura trebuie sa lași sa treacă ceva zile de când ai intrerupt tratamentul cu antibiotic , pentru ca altfel nu va ieși concludenta analiza .... Deci daca tu ai luat de capul tau antibiotic iar acum vrei sa faci urocultura ar trebui sa lași sa treacă ceva zile de când nu mai iei antibiotic.... Da ti- a zis bine Nic , dr întrerupe procedura daca i se pare ca ar fi ceva care ar putea afecta ....sănătate multă ..si așteptăm sa vii cu vesti bune ... Doamne ajuta.

 

Fetelor nu mai luați antibiotice de capul vostru pentru ca ar putea sa va facă mai mult rău decât bine... Consultați un medic sau faceți o analiza ceva înainte  ca sa vedeți despre ce este vb .... Si mai ales voi cele care acum sunte-ti in procedura sau urmati , este foarte important ca dr sa știe ceea ce luați pentru ca daca doamne fereste vreun medicament pe care il luați voi interacționează urat cu tratamentul pentru stimulare, dr va poate spune daca sa  luați a el medicament sau nu.... Mai ales ANTIBIOTIC... Deci mare grija ...

 

Nic iubita mea  [batcap]  [batcap]  [batcap] .... Dar pupici si unu special la burtica jucăușă  [flo2]  [soricel]

 

Intreba cineva de Zomacton... Si eu am avut in schema de stimularea dar nu am avut nici un efect nașpa.... Dar si la asta mare atenție , pentru ca poate da reacții urate  dupa cum spunea Qiao ...

 

 

Va pupic si va doresc o zi superba  [flo2]



#37
QiaoBing

QiaoBing

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.160 mesaje

Postat 03 iulie 2014 - 11:20

Sofia bine ai indraznit !

faptul ca ai luat antibiotice in timpul stimularii nu e o problema asa mare, dar faptul ca ai luat ceva fara sa ai o antibiobrama sa vezi ce ai si la ce e sensibil, da. S-ar putea sa le fi luat degeaba. Eu am avut inainte de primul FIV o sit cu Klebsiella in urina si am primit antibiotic, ar fi trebuit sa repet analiza sa vad daca am scapat cam dupa ce incepeam stimularea, dar am preferat sa opresc procedura, cu toata ca dr dr a zis ca nu e cazul. Am reluat dupa ce totul a fost ok si la mine si la sot.

Ai fost la un dr intre timp ? Pe mine dr A m-a trimis la o dr nefrolog pt ca faceam infectii urinare frecvent, mi-a dat atunci un tratament cu Monural si nu am mai avut nici o problema. O chema Daniela Spataru si o gasesti la Medlife Grivita.



#38
ina30

ina30

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 62 mesaje

Postat 03 iulie 2014 - 11:20

Fetele care ati avut zomacton in schema,va reusit fiv ul?Banuiesc ca este ptr calitatea ovocitelor,ca la primul Fiv esuat asta a fost singura explicatie-calitate slaba a ovocitelor.

Vad ca acum ma simt bine,poate a fost doar la prima injectie...reactia organismului...dar ma cam speriasem



#39
NicNic

NicNic

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.983 mesaje

Postat 03 iulie 2014 - 12:27

Ina nu exista un raspuns clar cu da sau nu a reusit fiv-ul cu zomacton luat pt ca sunt mai multi factori care pot influenta o reusita. Eu in oct am facut zomacton, dar nu a reusit fiv-ul ci s-a prins in luna imediat urmatoare pe natural. Crystinei ia reusit fiv-ul cu zomcaton in tratent in timpul stimularii. Nu stiu ce a fost si ce nu de vina la mine, insa la mine dupa ET am avut parte si de o constipatie urmata de o diaree, factori care pot influenta implantarea embrionilor.

Gagici, stiu, toate cautam semne, raspunsuri la intrebari daca se prinde, daca nu, care sunt eventualele simptome ale unei sarcini. Sincer, cautam degeaba. Medicul face tot ce crede pt o reusita, dar in rest depinde de Doamne Doamne. Eu sunt la a 3-a sarcina intr-un an si un pic de zile. Multumesc lui Dumnezeu, am ajuns cu la 30 sapt si ma rog sa ajung cu bine la termen si sa am bebelusul acasa pana cel tarziu 10 sept. Va spun cu mana pe inima, de fiecare data a fost altfel. Nu am avut nimic specific. Nici cand s-a prins sarcina pe natural, nici pe fiv nici cand nu s-a prins. Eu si la menstra obisnuita am perioade in care sanii ma dor si sunt balonata cu mai mult de o sapt inainte sa imi vina menstra. Cateodata nu am absolut nimic. La 2 sarcini nu am avut altfel de simptome decat ca la menstra, ba am avut si o usoara hiperstimulare. La sarcina pe natural, pana la 6 sapt nu am avut nimic, daca nu faceam test nu stiam ca sunt insarcinata, apoi pana la vreo 14 sapt am tot avut greturi, in 99% din cazuri fara a si voma. Deci depinde de reactia fiecarui organism in parte la hornonii eliminati in timpul sarcinii. In plus simtomele pot fi inrautite sau nu si de tratamentul de sustinere. Asa ca, incet incet , mergeti inainte cu mult calm si optimism si fara atatea ganduri: se prinde, nu se prinde, si daca se prinde cati sunt, si cum o sa fie etc. Starea de spirit conteaza f f mult.

Si chiar daca nu se prinde acum, nu uitati, daca nu exista o problema mai complicata care nu permite o sarcina naturala gen lipsa de trompe sau cine stie ce afectiune la sot, fetelor incercati natural min 6 luni dupa in fiv nereusit. Dupa cum stiti, la mine s-a prins in prima luna dupa fiv 2 nereusit si multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi .

Pupici si Doamne ajuta !

#40
loli1776

loli1776

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.202 mesaje

Postat 03 iulie 2014 - 14:28

Hello fete d'albe!
Sofia, cum zice si Qiao antibioticul nu e problema. Eu am luat Tavanic 21 de zile inainte de Fiv 1 pentru ca sotului i-a iesit E. coli la spermocultura. Problema e ca germenii care dau infectie urinara devin f repede rezistenti la antibiotice , iar fara antibiograma nu cunosti sensibilitatea germenelui ci mergi in orb riscind sa dezvolti o tulpina rezistenta. Eu spre ex am avut infectie urinara cu E coli rezistent la ciprofloxacina. Acum insa daca l-ai luat , la 7 zile de la terminarea tratamentului fa o urocultura si daca e negativa e in regula ,daca nu vezi ce zice dr A.



Etichetat si cu fiv, medlife, albu

Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Morfologie trimestru 1

    Mica13
    - Astăzi, 20:46

  • 6 luni

    EusebiaRalu
    - Astăzi, 19:29

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Astăzi, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:30

  • Morfologie 2

    Erika91
    - Astăzi, 12:04

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -