Eu vreau sa-i pun la bebe Alexandru Constantin, multa lume zice ca e nasol sa aiba doua nume lungi, dar mie imi place mult. Voi ce ziceti burtici?

Postat 14 iulie 2014 - 16:52
Postat 14 iulie 2014 - 22:25
Eu vreau sa-i pun la bebe Alexandru Constantin, multa lume zice ca e nasol sa aiba doua nume lungi, dar mie imi place mult. Voi ce ziceti burtici?
iulia eu te sfatuiesc sa ii pui numele care ti-l doresti tu pentru el:)
oricum o sa il strige doar un nume deci nu conteaza ca o sa ii pui 2 nume lungi. Si mie personal Alexandru imi place mult
Sa ne spui ce decizi pana la urma.
Postat 18 iulie 2014 - 23:43
Noi o sa i punem numele de Paul Anton
Postat 21 iulie 2014 - 14:30
Eu le-am pus dupa luuuuuuuuuungi discutii cu sotul (nu ne potriveam deloc deloc)
Radu-Andrei
si
Vlad-Alexandru
Purtand si nume de sfinti si nume de la Nasu de botez.
Ii strigam Radu si Vlad.
La Vlad a fost mai greu de ales... asta pentru ca la primul am pus cele 2 nume de baieti care ne placeau...
si acum imi pare rau ca nu am pus Nectarie dar nu prea mergea in combinatie...
Uite ca nu am avut curajul de a pune un nume deosebit. Acum imi pare rau. Ii mai spun in gand :):):) Si o sa-i spun ca-l ocroteste pentru ca fratele cel mare i-a spus Nectarie lui bebetza din burtica.
Postat 21 iulie 2014 - 14:33
Moni, felicitari pentru alegere.
Paul mi-a placut dintotdeauna mult mult,...
Postat 22 iulie 2014 - 20:42
Paulinio, foarte frumos! Nu cred ca Sfantul s-a suparat... oricum alegerea a fost inspirata!
Eu tin ft mult la Sf Pantelimon dar nu l-as convinge pe sot in veci sa punem acest nume... :(
Postat 26 iulie 2014 - 15:47
buna! Sunt noua pe forum ! Caut si eu un nume biblic pt a doua liniuta de la testul de ieri!...e devreme , stiu dar de data asta L-am cerut cu ravna de la Domnul si sunt destul de increzatoare!
Postat 26 iulie 2014 - 21:40
buna! Sunt noua pe forum ! Caut si eu un nume biblic pt a doua liniuta de la testul de ieri!...e devreme , stiu dar de data asta L-am cerut cu ravna de la Domnul si sunt destul de increzatoare!
Sper ca cel ce ti-a oferit acest cadou nepretuit sa te ajute sa alegi un nume potrivit
Ne bucuram sa te avem printre noi si abia asteptam sa ne spui si noua ce nume ai ales pentru bebe!
Postat 16 septembrie 2014 - 14:23
Etichetat si cu nume de copii, nume, destin
TIMP PENTRU SUFLET SI MINTE →
Barfe, mondenitati, cancanuri →
Eliberarea lui BritneyCreat de
redactor
, 25 iun 2021
![]() |
|
||
SARCINA →
Nume de copii, nume de fete si nume de baieti →