Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Mamici de Septembrie (Dovlecei de Septembrie 2014) (13)


518 raspunsuri la acest subiect

#11
NicNic

NicNic

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.983 mesaje

Postat 16 iunie 2014 - 20:50

Salut gagici :)

Lulu se pare ca ati avut un weekend f frumos iar tie chiar ca a crescut burtica :)
Foarte foarte frumoasa :)

Pishkotel multumim de casuta noua, sa fie plina de vesti f bune :)

Eu as alege buchetul de cale mov, chiar si crl
Galben e superb :) par f elegante, in ton cu rochita, care nu e doar o simpla rochita :)

Nu mai stiu ce am citit. Noi pe weekend elierat camera pt bebe si incepem sapt asta cu izolat, vopsit, alea alea. Am casa plina de detoate, mergem printre lucruri. Am aruncat o gramada de prostii, iar haine si ce mai strangem
O sa dam pe la ajutoare. Vedem.

Va pup si va doresc o seara superba :)

#12
alina_mv

alina_mv

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 203 mesaje

Postat 16 iunie 2014 - 21:59

buna burtici,

 

dragelor v-am "parasit" pt o perioada mica de timp pt ca ne apucam de zugravit camera lui bebe si sufrageria si am alergat zilele astea prin oras dp diverse chestii iar atunci cand nu am fost la cumparaturi am fost "detasati" la socri la tara unde vom pleca din nou maine seara pana pe miercuri-joi cand revenim la treaba ....deja sunt extenuata,burta s-a marit,simt ca ma ustura pielea pe ea,eu ma misc greu si peste tot unde merg trebuie sa fac "cunostinta" cu toaletele pt ca bebe sta numai pe vezica mea :))),nu va mai zic de durerile groaznice de spate pe care am inceput sa le am :(

Pishkot mai ai putin !!! fff frumoasa rochita,pt buchet eu zic ca poti alege ceva colorat avand in vedere ca iti permite culoarea rochiei,eu la nunta la care am fost acum 2 sapt,am admirat buchetul nasei,care era ff vesel si colorat facut din bujori si inca ceva insa nu gasesc acum poza cu el, pun poza cu buchetul miresei,poate te inspira si-ti mai vine o idee si inca o poza cu un buchet gasit pe net ;)

Lulu ce a crescut burtica :) , bv, esti f frumoasa [flo2]

 

fetelor va pup, sper sa mai apuc maine sa intru si sa va scriu ceva inainte sa plec,ca in toata nebunia din casa nu mai stiu de mine ....

 

noapte buna [flo2]

Miniaturi atasate

  • 10438898_903333799692698_6754148667942172641_n.jpg
  • buchet de mireasa bujori.jpg


#13
LittleLulu

LittleLulu

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.354 mesaje

Postat 16 iunie 2014 - 22:48

Pishkotel dragut, multumim frumos de noua casuta!  [flo]  [floare3]  [flo] Tare curioasa sunt sa vad ce buchet ai ales! Mie-mi plac toate, mai ales cele colorate si in nuante de mov, roz pal si galben. Sincer nu stiu daca m-as putea decide la unul.  [batcap] Rochia e superba, abia astept sa te vad radiind de fericire!

Daena, sa pui poza ca de mult nu ti-am mai vazut burtica!

Nic, spor la amenajat camera lui bebe mic si frumos! Si eu ma rog de iubi de cand a venit, dar deocamdata nu are nici un gand sa elibereze comoda si sa duca hainele de iarna din sifonier la mama, nu vrea macar sa mearga pana la Ikea sa-i ia patutul(adica 320 km dus-intors [:D] ). Poate pana pleaca inapoi la munca il conving...  [:)]

Daniela, la capitolul boacane nici eu nu stau mai bine  [pk] Am spart pahare, farfurii deja, tot ce apuc aproape scap din mana si mai sunt si senila  [alcool] Sper sa-mi revin dupa ce vine bebe...din cate am inteles, e normal...

 

Alina, spor la treaba, nu te forta, ia-le incet pe toate, fa numai cat poti! Sa dai zilnic burtica cu crema, sa nu faci vergeturi, si nu uita sa te odihnesti cat mai mult! Bebe Tudor are nevoie de mami bine odihnita ca sa creasca mare!

 

Crisule, Arwen, Rasfatzata si toate celelalte burtici pe care nu le-am enumerat... [pup] Va pup!!! 

 

Noapte buna!


Editat de LittleLulu, 16 iunie 2014 - 22:49 .


#14
pishkot

pishkot

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 800 mesaje

Postat 17 iunie 2014 - 06:59

Buna dimineata fetelor. va multumesc ptr sugestii. azi am dormit mai mult decat trebuia. desi eu sunt in concediu, trebuia sa ma trezesc la 6:30 sa i pregatesc micul dejun iubitului. dar m am trezit la 7:15... m am panicat cand am vazut ca doarme si el. dar cred ca o sa ajunga totusi la timp la munca :) sper. eu am avut un somn tare zbuciumat am visat tot felul de chestii tampite, inclusiv ca am participat la o slujba si un concurs de baut apa si mers pe biciclete.. ale naibii biciclete ca mergeau numai cu fise erau motorizate si eu nu stiam cum sa le pornesc :)) bazaconii:))

 

lulu , n am inchis vechiul capitol ptr ca am rugat o pe anda sa ne treaca si noua aici scurtatura care te trimite la capitolul anterior si mi a fost teama ca daca l inchid nu mai poate umbla ea pe acolo. recunosc, am uitat sa scriu acolo ca am deschis capitol nou, iertati ma si nu aruncati cu oua n mine, sunt uituca si ametita:))

 

ieri am fost sa mi cumpar pantofiori, o sa va pun poza cu ei, apoi l am asteptat pe iub la mama cu masa pusa, am papat am dormit o ora si am dat o tura prin cocor si unirii... unde iub nu a vazut decat o pereche de pantofi care i au placut dar pe care nu i a cumparat :)) imi venea sa i scot ochii. mai are azi maine si joi. joi seara trebuie sa aibe toate hainele si el nu si a cumparat nimic. e mai rau ca o mireasa  :))

 

la mine o sa vina astazi o tipa sa mi faca mani pedi(daca aveti nevoie , fetele din bucuresti imi spuneti si va dau nr ei de tel), apoi maine o sa merg sa mi pun tips uri ... o sa mi desenez pe o unghiuta o mireasa funny , iar la cealalta mana un ginere funny:)):)) abia astept. asta seara o sa merg la croitoreasa si o sa ma intorc acasa cu ambele rochite, abia astept. cred ca o sa i dau ceva batai de cap cu rochita de la cununie ca  burta a crescut mai mult decat ma asteptam eu:))

 

lulu, ma bucur ca te ai plimbat cu iubi, ati sarbatorit frumos cei 11 ani .

 

nic, alina, spor la treaba si la amenajari:)

 

daena, asteptam pozica cu burtica.

 

cris, ce faci, nu ne ai mai scris nimic??:)

 

eu acum trebuie sa ma hotarasc la buchhet , n am scapare , e ultima zi:))



#15
pishkot

pishkot

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 800 mesaje

Postat 17 iunie 2014 - 07:05

sa va spun sa nu uit. stiati ca exista dres ptr gravidute ? eu nu stiam am aflat ieri :))

 

acum va pun poza cu pantofiorii mei:)

Miniaturi atasate

  • IMG_7902.JPG


#16
Marru

Marru

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 24 mesaje

Postat 17 iunie 2014 - 08:16

neatza burtici,

 

foarte finuti si frumosi patofii, Pishkotel. Sunt curioasa la ce buchet o te decizi pana la urma [:)] .

 

Vad ca toata lumea pregateste camera lui bebe, la noi e goala si curata, numai  mobila lipseste. Dar nu e totul atat de simplu [:)] cu mine spre disperarea sotului, eu as vrea sa o varuim el nu vede rostul dar pana la urma nu are de ales. Camera e alba acum, mobila va fi alba, deci f banal, asa ca m-am gandit sa o fac o nuanta de galben, o combinatie de culori ca in exemplul atasat. Sper sa-mi si reuseasca.inspiratie camera-bebelus-2.jpg

 

Referitor la burtica, eu o am mare rau, si am impresia ca in ultimele 2 sapt a avut un puseu de crestere, ca s-a marit dintr-o data si mi-e foarte greu pana reusesc sa ma acomodez cu noul "volum". Ultima poza o am de acum 1 luna, cum fac una mai recenta o sa o pun si aici [:)] .


Editat de Marru, 17 iunie 2014 - 08:22 .


#17
NicNic

NicNic

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.983 mesaje

Postat 17 iunie 2014 - 08:58

Neatza gagici :*

Pishkotel pantofii sunt superbi :) de sotul tau nu-s ce sa zic :)
Daca va spun ca eu cand mi-am luat rochia de mireasa , a fost in doi timpi si trei miscari, o sa ziceti ca am fost nebuna. Eu la rochie am fost doar de doua ori prin magazine, si fara sa probez, doar sa ma uit. In una din seri eram pe Lipscani, am vazut rochita intr-o vitrina, a doua zi mi-a dat al meu bani, am mers cu fina mea- am cununat-o la 2 sapt de la nunta mea- am mers un pic si in alte magazine, intr-unul am probat o rochie cred doar sa nu zic si eu ca n-am probat si alte rochite- si apoi m-am dus si am luat rochita vazuta cu o seara inainte :)

La al meu nu mai stiu exact cum a fost, dar pt ca atunci st si cu chirie si nu veam cine stie ce venituri, la fiecare salariu mergeam si ne luam care ceva. Cred totusi ca si-a luat costumele de la House of Art- pe atunci aveau lucruri frumoase si de calitate.

Maru si eu vreau sa fac un joc de culori in camera lui, pale si calme, dar cu galben,verde si sa vad daca pot adauga un colt mic cu albastru , dar nu e batut in cuie :) oricum galben pai mai mult ca sigur :)

Si pt noapte vreau sa ii iau o lampa care proiecteaza stelele si luna :)
O sa ma ocup mai mult dupa 1 iulie, acum deocamdata doar reparatii :)

Zi minunata gagici !!!

#18
LittleLulu

LittleLulu

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.354 mesaje

Postat 17 iunie 2014 - 10:00

Neatza gagici cu burtici, [flo2]

 

 

Superbi pantofii, Pishkotel! Im plac mult! Mi-i si imaginez alaturi de rochita...superb!!!

Maru, si mie imi place combinatia pe care vrei sa o faci tu in camera lui bebe! Vrem poza cu burtica ta ca sa te credem pe cuvant ca e mare  [soricel]

Nic, mai pune si tu poza cu burtica ta faina, nu am mai vazut-o de mult...ne e dor!!!

 

Gagici, pentru ca am fost cuminte, merg la Sibiu azi..yupii!! [pk]  Diseara suntem inapoi, dar asa ma bucur...acolo am facut amandoi facultatea si acolo ne-am cunoscut, indragostit si logodit. Din pacate vremea e cam nasoala, dar sper sa fie o zi faina. 

 

Va pup cu drag pe toate si va doresc o zi minunata!!!!  [pup]  [pup]  [pup]



#19
arwen_76

arwen_76

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 450 mesaje

Postat 17 iunie 2014 - 12:02

Buna fetelor,

Eu tot pe ala vechi intram  [batcap]

Asadar ieri am implinit 29 de saptamani, de lunea viitoare schimb si prefixul si intru pe ultima suta de metri  [pk]  Am inceput sa tot visez ba ca-l nasc, ba ca ma pregatesc si sunt la maternitate....  [alcool]  [fri]

Pishkotzel, ft frumoase si rochita si pantofii. Ia-ti buchetul care-ti face tie cu ochiul, eu asa mi l-am ales. Intotdeauna e unul care-ti place mai mult. Si eu as merge pe mai multa culoare, ca e veselie, petrecere, vara. Abia astept poze de la eveniment, o sa fii o frumoasa  [fiesta]  Nu m-am gandit mai devreme, sotul meu e inalt de 1,85 m si ar da costumul de la nunta, daca te intereseaza... L-ai vazut cum arata in videoclip. O sa-si gaseasca el ceva, asa a fost si al meu, pe ultima suta de metri, i-am zis ca daca nu merge la cumparaturi il imbrac in bermude. Si cum el e mai sofisticat asa de felul lui, bermudele il insultau asa ca a mers  [soricel]

La mine camera lui bebe are vopsea din aia lucioasa pe un perete si in rest e galben, ca restul casei. Deci nu mai renovez, eventual ii lipesc niste maimutoi pe pereti la un moment dat. Oricum, vreo 3-4 luni va dormi in dormitorul matrimonial, cu mine in camera asa ca.... Si acum in perioada urmatoare pe ei ii intereseaza cum arata mamicuta si taticutul lui, nu camera  [bib]

Fetelor, mi-am comandat produse din lapte de capra, inclusiv lapte de capra de la o ferma care livreaza acasa. Eu am copilarit cu aceste produse si mi-au placut si-mi plac. Sunt asa de incantata ca sunt intr-adevar autentice, mi-aduc aminte de gustul copilariei. Am luat din piata si nu era la fel, sigur avea lapte de vaca prin el.

Si la final sa va delectez si eu cu niste pose de ieri:

Sapt29.JPG

Zuza_pe_burtica.JPG

Zuza_pe_canapea.JPG

Zuza_tolanita.JPG

Lulu, tare frumoasa burtica ai tu acolo si sotul tau cu nepotelul, frumosi foc.

Fetelor, va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata in ciuda vremii de afara.  [flor]

 



#20
rasfatzata

rasfatzata

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 709 mesaje

Postat 17 iunie 2014 - 12:31

http://design-floral...r-din-cale.html buchetul l-as alege pe asta

pishkotel

superba rochita  sa fie intr-un ceas bun si sa ai parte la nunta ta de ce iti doresti.

 

la capitolul boacane cred ca a-ti uitat ca eu sunt pe primul loc  :va reamintesc 

 pierdut telefon  sony xperia 

 

 lasat pe foc oala cu lapte pana la 4 dimineta se putea intampla o nenorocire D-zeu a avut grija de noi

 

ultimul lasat portofel la kaufland  si am plecat am luat restul l-am bagat in buzunar si portofelul  l-am lasat la o alta casa ca sa verific bonul .

 

NOroc L-AM RECUPERAT  intre timp am fost la o cofetarie si cand sa platesc nu mai aveam portofelul asa ca m-am intors  .

 

hihihihi deci voi sunteti mici copii pe langa mine ,acum ca a sosit capul  nu mai trebuie sa fiu atat de ¨¨GRIJULIE




Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Diabet gestational

    ClaudiaRamona24
    - Astăzi, 09:07

  • Bebe s-a intors deja, 28 saptamani

    marile11
    - Ieri, 22:17

  • Dublu test pozitiv È™i nopÈ›i întregi nedormite!

    Ana1298
    - Ieri, 17:26

  • Gata vacanta!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 16:16

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Ieri, 15:26

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -