Am niste platouri extraordinare pentru un astfel de party. Mari , colorate , rotunde , dreptunghiulare , cu motive mediteraniene. Ah , le iubesc .
Ce simplu si fain e sa dai un astfel de party , totul fresh , conteaza mai mult combinatia de culori si gusturi .
In primul rand , legumele si maslinele sunt baza.Ardei de toate culorile , dovlecei baby , taiate fasii si puse pe grill , o capatana imensa de usturoi taiata in doua transversal si pusa si ea la grill apoi plasata in mijlocul platoului cu legume , fasii de avocado sau bucati mai mari , cartofi noi baby cu verdeata pe alt platou .
Un blat mare de lemn cu sunci si salamuri uscate taiate subtiri cu boluri cu diferite tipuri de masline , castraveciori murati si alte acrituri , ah , artichoke!
La salate , pe langa cea de vinete as prepara o salata cu rosii cherry , baby mozzarella si pesto , o salata tabuleh.
Paine italiana(am uitat numele ) ne crescuta cu masline ceapa rosie si rozmatin deasupra , taiata bucati, un vas mic cu ulei de masline langa.
In general mancarea sa fie cat mai simplu preparata si sa se vada exact ce e . Nu as merge pe combinatii cu branza crema si maioneze.
Oua de prepelita ,curatate si date prin piper , chily , sare , boia , susan , etc.
Un platou mare cu seafood si o tava imensa cu paella comandata la un restaurant spaniol
Editat de missdarcey, 14 iunie 2014 - 09:38 .