Qiao multumesc mult
gaby
Postat 11 iunie 2014 - 19:47
Qiao multumesc mult
gaby
Postat 12 iunie 2014 - 08:14
buna babute,facem programare in ambele parti si vedem unde ramanem,care ne castiga increderea.eu asa consider ca intr-un dr in care nu ai incredere nu poti merge la el.pupici pe burtici,cam liniste aici
Postat 12 iunie 2014 - 11:58
dea vezi ca am deschis un subiect nou la FIV despre concursul "Stiinta pt viata" organizat de asoc embriologilor din Romania. Participa si Gynatal Timisoara, nu strica sa te inscrii
Postat 12 iunie 2014 - 13:29
babute, voi, cand va injectati in burta cu hormoni sau clexane si faceati vanataile alea imense, ati fost la mare, purtand costum de baie din 2 piese? se uita lumea la voi ciudat?
Postat 12 iunie 2014 - 13:44
ari eu nu am fost la mare cand ma intepam, dar nu cred ca m-ar fi interesat ca se uita. Doar sotul s-ar fi stresat ca va da lumea vina pe el ca ma agreseaza - asta e temerea lui cea mare de fiecare data cand ma lovesc si mai fac cate vreo vanataie
Postat 12 iunie 2014 - 13:57
mercy qiao,ari bucurate de soare si valurile marii,restul nu conteaza si ca o paranteza neamurile mele se uitau ciudat chit ca nu se vedeau dar eu ma uitam cu drag la alte fete care-si doreau sa fie mame.cui nu-i convine sa nu se uite
Postat 12 iunie 2014 - 16:07
App de mare, oare ar fi inconstienta din partea mea sa merg in concediu la greci? Mi-e dor de Grecia si pana sa raman insarcinata asa aveam planuit, acum nu stim daca sa ramanem in tara sau sa respectam planul initial...
Am la final de august, si as avea cam 3 luni jumate daca totul va merge bine, dar nu stiu daca e o idee buna sa am parte de asa mult soare...
Eu una chiar nu mi-as face nicio grija cu privire la eventuale vanatai pe burta
Postat 12 iunie 2014 - 23:46
Ari eu stiu ca noi trombofilele gravide si cu clexane nu avem voie la soare si in apa rece, e risc mare de AVC. Ai grija, daca te duci sa stai numai sub umbrela si nu te baga de tot in apa. Ia-ti un tankini si astfel iti vei acoperi vanataile. Cand am fost la un consult la dr U era sotul unei paciente acolo care avea sotia gravida internata cu AVC si tipa dr U la el ca de ce a dus-o la mare.
Furby eu nu m-as aventura asa departe.
Postat 13 iunie 2014 - 07:14
buna babute,incepe weekendul si aici e tare liniste,parca e linistea dinaintea furtunii
Postat 13 iunie 2014 - 07:38
neata
sper ca nu va nicio furtuna,de niciun fel...
o zi frumoasa!