Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Mamici de Februarie 2015 (Bulgarasi de Februarie 2015)

sarcina gravida mamici februarie 2015

323 raspunsuri la acest subiect

#301
Carmen_K

Carmen_K

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 720 mesaje

Postat 18 iulie 2014 - 16:59

Kytana,

 

eu m-am uitat la septembrie 2014 si imi place cum arata.  Deci eu sunt pentru!

 

Referitor la email comun, da, ar fi o idee buna, eu prefer varianta aceasta in locul unui grup pe facebook (la odiseea trecuta fetele au facut un grup pe facebook, si la un moment dat nu mai scria nimeni pe forum, doar pe facebook). eu si inca vreo doua fete care nu voiam sa scriem pe facebook am ramas pana la urma singurele si grupul s-a dizolvat.



#302
Kytana

Kytana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.735 mesaje

Postat 18 iulie 2014 - 17:59

Carmen, nici mie nu imi place ideea de FB. Acolo nici nu apuci sa citesti tot, urmaresti cu greu ce se discuta. Aici e mai simplu si mai usor de cautat daca vrei sa te uiti in urma, de exemplu. La odiseea lui Luca mai scriem acum 5 fete cred. Unele mamici nu au mai intrat deloc, de la nastere, altele pe parcurs, altele se au la prieteni pe FB si comenteaza la poze si atat. E pacat sa nu mai afli una-alta, mai ales ca vom avea puiuti de aceeasi varsta. 



#303
alynutza85

alynutza85

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 573 mesaje

Postat 18 iulie 2014 - 19:20

Buna fetelor! Nu am mai scris in ultimul timp dar va citesc cu placere!

Bun venit fetelor noi! [flo2]

In Paris este o caldura insuportabila zilele astea,lucru ciudat pt ca aici nu prea e asa cald si imi este foarte greu dar stau si eu cu prosoape ude pe frunte si astept sa treaca [:)] .

In rest,tot cu greturi si imbratisari de wc  dimineata si seara,uneori chiar de 3 ori pe zi dar ma gandesc ca bebe e bine daca imi este mie rau ,ca si voi [:)]

Imi plac in schimb noii mei sani chiar daca ma mai dor, [:)] mi-ar placea sa ramana asa si dupa [pk]

Abia astept joi sa-l vad iar pe bebe!!! [bib] Ma apuca frica cand mai aud istorii triste dar incerc sa fiu optimista.De data asta va fi bine pt toate,o sa vedeti! [flo2] [pup]



#304
cclaudinne

cclaudinne

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 19 mesaje

Postat 19 iulie 2014 - 06:32

Buna dimineata,
 
Sunt noua pe aici si urmarind cu interes forumul am decis ca e timpul sa ma alatur " Mamicilor de Februarie 2015". Sunt la prima sarcina, bebe are aprox 11 saptamani si 2 zile iar DPN-ul e la inceput de februarie, mai exact undeva in jurul datei de 7. Ma bucur nespus ca am gasit o comunitate de mamici active  si in mediul online.[:)] 
 
Am fost deja la doua ecografii (cea de confirmare a sarcinii si inca una de control) iar saptamana viitoare sunt programata pentru Dublu Test. Nu am prea mari emotii, sunt mai curajoasa din fire si extremist de optimista.
 
Pe bebe nu l-am planuit a venit cand a vrut. E drept, ca dupa mici probleme din cauza anticonceptionalelor am renuntat sa le mai iau si dupa am renuntat sa ne mai protejam in vreun fel, deci era oarecum inevitabil. Am ajuns amandoi la concluzia ca, dupa o relatie de 10 ani, cand e sortit sa vina, vine si punct. Oricum pentru mine are dubla semnificatie, cred ca bebe a fost conceput fix in ziua in care iubitul m-a cerut de sotie,dupa calculele mele pe 13 mai eram la ovulatie.
 
Sunt relaxata, implinita si putin mai mult necunoscatoare. Cei "mari" se agita in jurul nostru si isi fac griji cum vom face unele, altele dar stiu bine ca ne vom descurca de minune. Tati isi doreste o fetita cu codite, nu stiu de unde i-a venit asta, pentru ca in tineretile noastre cand vorbeam despre copii spunea ca vrea baietel, mami vrea copil sanatos si cam atat.Si tot din tineretile noastre avem si numele pregatite. HIHIHI
 
Astept cu nerabdare urmatoarea vizita la domnul doctor, sa il\o vedem pe "mazariche" (sigur trebuie sa schimbam numele de cod, nu se mai incadreaza in tipare). La ultima echo, dormea dus bebe...seamana cu mami :))...s-a chinuit nenea doctoru' vreo doua minute pe ceas sa il trezeasca...imi tot agitat burtica sa ne arate cum da din manute si picioruse...a fost o senzatie...WOW! Tati se tinea de scaun si era cu gura pana la urechi intr-un zambet tamp, iar mami a ramas cu ochii mari cat cepele :)))
 
 
PS: in toata nebunia am uitat sa mentionez ca am 28 de ani, sunt relativ ok cu sarcina, spre fericirea mea nu am avut greturi (doar stari generale de somnolenta), ceva dureri de cap-le pun pe seama AC-ului de la serviciu, dar cand suntem 6 birouri intr-o incapere si nimeni nu stie nimic inca despre starea mea nu prea pot comenta :). Tati e fericit ca mami mananca cot la cot cu el, asa ca are partener pentru mese lungi si imbelsugate :)) si ii plac sanii mei "cei noi" dar avem o conventie...daca vrea sa ii atinga sa ma anunte inainte, sa pot si ea pregati mental momentul,pentru ca altfel...fac ca trenul :))

Editat de cclaudinne, 19 iulie 2014 - 12:08 .


#305
Gabriela33

Gabriela33

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 615 mesaje

Postat 19 iulie 2014 - 19:06

Buna fetelor !

 

Ma bucur ca sunteti bine . Bine ai venit Claudia ( presupun ca asta ar fi numele  [:)]  ) , sarcina usoara !!!

 

Am trecut la program de 6 h , este muuult mai bine .

 

Eu sunt fan FB , si grupul lui Andrei este pe Fb , nu mi se pare greu de urmarit  , este foarte activ si la acest moment , am creat niste prietenii frumoase la care nici nu visam . Ne intalnim cu toata gashka si cu picii . Sarbatorim zilele piersicutelor , pozele sunt mult mai usor de vazut . Pe DC sunt doar 2 mamici fara FB , s-a spart gashka de acolo . Multe mamici se " pierd" pe drum , din pacate foarte multe .

 

Trage Andrei de mine , revin  [flo2]



#306
Carmen_K

Carmen_K

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 720 mesaje

Postat 19 iulie 2014 - 19:23

Bun venit Claudia si sarcina usoara in continuare.

 

Gabriela, bine ca ai trecut pe program de 6 ore. Ma bucur ca iti este mai bine asa. 

 

Fetelor pe mine m-a terminat caldura asta. Azi au fost aici oficial 35 de grade dar la un moment dat cand m-am urcat eu in masina ca trebuia sa merg sa ii iau piticii scutece, termometrul arata 39 de grade. Cam ca in romania asa. Problema e ca in Romania aveam peste tot aer conditionat, la servici, acasa, in masina, deci nu sufeream atat de tare de caldura. Aici nu am (ca pentru 2 zile pe an cu 30 de grade nimeni nu are aer conditionat). Am zis ca in noaptea asta o sa ma culc in masina. La fiica-mea in camera sunt 28 de grade, dar ea mititica doarme fara probleme. din fericire :).

 

Va pup, noapte buna



#307
Andreea2014

Andreea2014

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 561 mesaje

Postat 21 iulie 2014 - 09:57

Neata burticute frumoase si fericite,

 

Carmen, m-au bucurat nespus vestile tale minunate! Sper din suflet sa fie bine si la noi. Vineri vom merge la morfologie si la dublu test. Doamne ajuta sa avem in grup doar burticute sanatoase cu bebei voinici.

 

Kytana, ideea ta este minunata. Nu doar ca sunt de acord, dar chiar iti si multumesc pentru initiativa si dorinta de a investi timp si energie intr-un grup mai select ;)

 

Gabriela, in sfarsit, ma bucur ca ai reusit sa intri la program scurt. Doamne ajuta sa mearga toate bine si cu bebeii si cu serviciul.

 

Claudinne, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen! Te asteptam cu mai multe vesti bune :)

 

Eu de o saptamana n-am prea mai avut probleme cu greturile, dar nici nu pot manca prea mult caci apoi mi-e rau. Doar ca am avut dureri foarte puternice, despre care va povesteam intr-o postare anterioara. Dupa ce am dublat utrogestanul, parca e ceva mai bine; nu mai sunt insuportabile, dar n-au disparut complet. Acum, dupa saptamana asta, prefer sa am greturi cumplite, caci stiu ca nu-i dauneaza lui bebe, decat sa am durerile astea groaznice care ma baga in sperieti.

 

Va pup fetelor, sa aveti o saptamana buna!



#308
Soparlica

Soparlica

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 568 mesaje

Postat 21 iulie 2014 - 09:59

Bine v-am regasit!

N-am reusit sa va mai scriu intrucat nu m-am desurcat cu tableta decat sa va citesc, iar laptopul n-am mai vrut sa-l deschid in acest weekend.

Sper ca totul este in regula cu voi si cu minunile voastre. Eu, daca in measjul trecut ziceam ca ma simt OK acum am inceput sa simt din ce in ce mai tare cum imi fuge pamantul de sub picioare, cum greata devine din ce in ce mai insistenta, iar de sambata dimineata nu mai pot fi prietena cu nicio marca de pasta de dinti. Asa ca imi perii dintii trecand prin muuulte chinuri.

 

In primul rand, imi pare rau sa aud de situatiile celor care au pierdut sarcini. Desi nu stiu cum e sa treci prin asa ceva (si ma rog lui Dumnezeu sa nici nu ma puna intr-o astfel de situatie) stiu ce inseamna sa-ti doresti aproape 10 ani sa ai un copil si sa nu reusesti sa-l ai indiferent cati specialisti ai consulta (de la homeopat la nutritionist si de la ginecolog la endocrinolog). Asa ca sa fim optimiste. Stiu sigur ca cineva acolo sus ne iubeste si daca ne-a pus sa trecem incercari grele pana acum a fost pentru ca a stiut ca suntem rezistente si ca ne vom iubi copiii. Eu una consider ca am avut parte de o minune, mai ales ca se va naste in apropierea datei cand eu si sotul implinim 15 ani de relatie.

 

In al doilea rand, sunt de acord cu orice ati vrea voi sa intreprindeti legat de grupul nostru, dar recunosc ca nici eu nu prea sunt fan FB. Insa, daca va fi necesar, ma voi muta si acolo.

 

Si in final, as dori sa va intreb ce va doriti voi (fetita sau baietel) si ce isi doresc sotii vostri. In cazul meu sotul isi doreste o fetita. Si "stie" el ca fetita va fi. In sinea mea tot fetita imi doresc, dar sunt mai reticenta si imi repet mereu ca trebuie sa-mi iubesc copilul indiferent ce va fi. As dori sa ma ghidati (mai ales voi cele care deja sunteti mamici) in a-l face pe sotul meu sa-si doreasca in egala masura si baietelul si sa nu fie la fel de dezamagit ca atunci cand i-am rasuns negativ la intrebarea "nu sunt doi?". Mi-ati fi de mare ajutor!

 

Sanatate si saptamana usoara! Pe curand!



#309
Kytana

Kytana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.735 mesaje

Postat 21 iulie 2014 - 14:34

Bine v-am regasit mamicute! In primul rand La Multi Ani cu intarziere celor ce ti-au sarbatorit ziua de Sf Ilie (sau sotiorii lor)  [flor]

 

Claudinne, bine ai venit si sa ai parte de o sarcina usoara si la termen!

 

Soparlica, va fi fericit cand isi va tine copilul in brate, indiferent ce va fi! La prima sarcina eu imi doream baiat, dl Pinguin, fetita (ca si acum de fapt, in familia lor fiind doar baieti, unchii si matusile au tot baieti, etc.) Si baiat a fost. Crezi ca nu il iubeste? Moare de dragul lui. Cu siguranta atat tu cat si sotul, veti fi fericiti chiar daca va fi baietel sau fetita. 

Daca tu consideri ca va fi trist in cazul unui baietel, poti sa ii spui ca va avea cine sa duca numele mai departe sau sa se gandeasca la faptul ca multi parinti ar da orice sa aiba un bb indiferent ce ar fi, numai sanatos sa fie. Altceva nu-mi trece prin cap... scuze! 

 

Gabi, buuun pentru programul de 6h! La noi pt fb s-a destramat de mult, de asta zic ca nu a tinut nici acolo. Eh, cum va fi, va fi :)

 

Carmen, si aici a fost atat de cald! Dar cum bine zici, pentur 2-3 zile de caldura, nu merita aerul conditionat. Tu cum te-ai simtit pe caldura? Eu sunt rea de temperaturi ridicate, imi venea sa imi rup pielea de cald... am dormit cu prosopele umele pe corp, altfel nu reuseam sa adorm  [smulgpar]

 

Of Andreea, imi pare rau pentru dureri. Dar ce anume cauzeaza durerile? Il poate afecta pe bebe? Iti doresc multa-multa sanatate! [flo]



#310
Andreea2014

Andreea2014

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 561 mesaje

Postat 21 iulie 2014 - 15:43

Kytana, draga mea, crede-ma ca nu-mi dau seama de unde aceste dureri, din senin. Initial am pus pe seama faptului ca timp de 2 zile m-am enervat la birou in ultimul hal. Am facut o cadere nervoasa chiar, lucru total neobisnuit pentru mine. Ulterior m-am linistit si m-am si detasat cumva de ceea ce se intampla pe la birou speriata fiind ca as putea sa-i fac rau lui bebe. Desi m-am linistit, durerile au continuat cateva zile. Am fost la medic and guess what?, toate intrebarile astea "existentiale" din primul trimestru de sarcina nu-si gasesc raspuns. Ca o fi din cauza cresterii uterului, ca o fi poate si vezica, ca aia ca ailalta, dar nimic clar. Si se pare ca aceste dureri puternice pot cauza bebelului, caci actioneaza ca niste contractii prelungite.

In fine, dupa ce de trei zile incoace am inceput sa pun 2 ovule in loc de unul, astazi a fost prima zi in care aproape ca nu m-a mai durut; doar niste intepaturi. Acum sper sa fie bine si cand voi reveni la un ovul/zi, asta cam peste 2-3 zile. 

Vineri merg la morfologie si dublu test. Tremur ca varga. Doamne ajuta sa fie bine.

Intre timp, de cand cu durerile astea, au disparut greturile. Nu fac altceva decat sa ma rog sa fie bebe bine.

 

Pupici.





Etichetat si cu sarcina, gravida, mamici, februarie, 2015

Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Planificarea pe etape

    RoxiMada
    - Astăzi, 19:33

  • Organizarea garderobei - sfaturi utile

    Ana1298
    - Astăzi, 18:19

  • A 15a postare

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 11:33

  • Cea mai asteptata ecografie

    Roxana3001
    - Astăzi, 11:06

  • Bagajul de maternitate 👜

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 08:13

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -