Buna fetelor, Irva multumim ptr capitol, sa fie plin de vesti bune!
Noi am avut o noapte cu peripetii, cu mers la maternitate... :) Dar ne-am intors cum ne-am dus! :)
Totul a inceput pe la 2.30-3.00, eu avand insomnii, lucru care nu ma deranjeaza, cu dureri de burtica. Am zis ca e din cauza invartelilor prin pat, asa ca am plecat sa stau comod pe canapea, am luat 2 no spa de 40 si in magne B6. La 4 situatia era aceeasi, bebelina se impingea cu capsorul in jos, funduletul pe la buricul meu si piciorusele in dreapta, si burtica ramanea asa deformata si tare cateva secunde. Intinderile astea erau cam la 3 minute! Aveam si o durere inghinala in ambele parti, cam ca la menstruatie. La 4.30 am intrat la dus, mi-am spalat si parul. La 5 am mai luat un no pa, fara efect, parca ma durea si spatele jos. Mergeam si f des la baie. La 7 am zis sa mergem la maternitate, ca habar nu am daca am contractii sau poate bebe e stresat... Si sa ma si linistesc, ca stateam ca pe ace. Asa mi-a recomandat si dr mea, sa merg la camera de garda, si daca e travaliu sau bebe e stresat, vine imediat.
M-au pus la curele, cand stateam lungita ma durea burtica inghinal non-stop, dar aparatul a zis ca nu sunt contractii. Bebe se prezinta f bine, inimioara bate exemplar. M-a urcat medicul de garda si pe masa, colul tot sus si posterior, daca e cazul de nastere, se aseaza altfel. Si ca pare a fi un pre-travaliu.
Asa ca am plecat acasa... Eu dupa o noapte alba, am adormit in masina, iar cand m-am trezit, durerile ca la menstruatie nu mai erau!
Acum doar se mai impinge micuta, dar nu asa rau. Si simt burtica mai grea. Sper sa rezistam pana luni dimineata cand avem programarea.
Am vb cu dr mea, ii daduse raportul si medicul de garda care m-a vazut. A spus sa iau 3 no spa pe zi, azi si maine. Sambata si duminica sa nu mai iau. Si daca mai apar dureri sau intariri de burtica, sa mai fac un test non-stres.
Didi, vad ca si tu ai fost cam pe aceeasi lungime de unda :)))
Rlk, felicitari mamico! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Mish, prin ce ai trecut si tu.... Simpatica Lola :)
Editat de llorrenna, 15 mai 2014 - 19:08 .