e posibil sa aveti dreptate...eu top am inteles ca se refera la cele mai "tari" nume. asa cum exista un top muzical, al firmelor, oamenilor de afaceri, etc.

Postat 03 septembrie 2014 - 08:46
Postat 14 decembrie 2014 - 17:18
Postat 15 decembrie 2014 - 11:12
noi am vrut un nume scurt, care sa nu fie prea exotic si complicat de pronuntat in romaneste si franceza.
mie imi place f mult Mara, insa mi-am dat seama ca francofonii il pronunta putin bizar (din cauza r-ului); mi-ar fi placut si Maia, dar din cauza unui desen animat cunoscut in zona - Maya l'abeille - am ales sa nu-l punem (n'as fi vrut ca fii'mea sa fie strigata Maya albina). noroc ca am avut in "rezerva" un alt prenume - Lea - care-mi place ff mult si sotul a fost de acord imediat :-)) . asa ca, fetita noastra se numeste Lea Marie
bine ca n-a fost baiat caci se complicau lucrurile :-)) , pana sa stim ce ascunde cutiuta cu surprize (la 5luni+ abia), nu reusisem sa gasim un prenume de baiat care sa ne placa amandurora :-))
Postat 13 februarie 2015 - 22:14
Postat 02 martie 2015 - 11:47
Dar ce spuneti de Smaranda?
Postat 02 martie 2015 - 16:32
Imi place numele!
Postat 10 martie 2015 - 12:35
Ileana, Ilinca, Mara, Andrada, Adelina :) Se pare ca la mine numele de fete imi place sa fie cu A sau cu I. Iar la baieti imi plac cele cu R: Razvan, Rares.
Postat 24 martie 2015 - 14:45
Anna Patricia este fetita mea mare. Maya Antonia este fetita mea din burtica.
Postat 02 aprilie 2015 - 00:17
In UK e mare nebunie cu viitorul bebelush regal care se va naste peste o luna. Desi nu se stie daca va fi fata sau baiat, casele de pariuri au primit mai multe pariuri pentru fata. Numele care au fost cel mai des pariate pentru noul bebel sunt
Alice
Elizabeth
Charlotte
Victoria
Alexandra
Diana
oricum, si daca e fata si daca e baiat, numele alese de cuplul regal vor stabili trendul pentru 1-2 ani. La fel s-a intamplat cu primul copilas al lor, George
Postat 02 aprilie 2015 - 11:40
In UK e mare nebunie cu viitorul bebelush regal care se va naste peste o luna. Desi nu se stie daca va fi fata sau baiat, casele de pariuri au primit mai multe pariuri pentru fata. Numele care au fost cel mai des pariate pentru noul bebel sunt
Alice
Elizabeth
Charlotte
Victoria
Alexandra
Diana
oricum, si daca e fata si daca e baiat, numele alese de cuplul regal vor stabili trendul pentru 1-2 ani. La fel s-a intamplat cu primul copilas al lor, George
Ha,ha,ha...eu am citit ieri ca Kate a nascut o fetita(foarte multe nume ,nu le-am retinut pe toate)April...mai devreme decite ra prevazut.
Imediat ii raportez sotului ...ca apoi spre sfirsit sa vad ca e...pacaleala de 1 aprilie.Si uitasem ca e 1 aprilie!!!