Mes, ma bucur ca fata doarme in patit. si eu ma tot chinui cu Emma.

FELICITARI KIKANINCHEN! HAI DIANA_GHIORGHE! FELICITARI ATOSHIK&RAO&SASHA&ALEX&NEW_LIFE&MONIC&MES (Mamici de martie 2014)- Cap.77
Postat 30 aprilie 2014 - 16:18
Postat 30 aprilie 2014 - 16:24
Alex, si a mea doarme bine cu mine noaptea, se trezeste si suge. doarme pe o parte pe mana mea. apoi o pun in pat sau patutul ei pe spate. mai adorm cu ea pe brat max jum de ora. ma tresesc, o aranjez si apoi ma culc la loc.
capra aseara nu m-a lasat sa o pun in patuz la ea la trezirea nr 2, era 3 noaptea, a supt din stanga bine mersi, a adormit instantaneu, apoi o pun la ea, s-a trezit imediat si a inceput sa dea din maini, picioare. am luat-o iar in brate, iar a supt, adormita lemn, iar in patut, iar s-a trezit fresh cu chef de joaca. inca de 2 ori la fel. parca erau maracini in patutz la ora aia. de frustrata ce eram am mai repetat procedura si am lasat-o la mine in pat, langa patuz( am patutul lipit de pat), dormea ca o purcica cu oftaturi
Postat 30 aprilie 2014 - 16:26
si de la 5 si ceva nu am mai putut dormi ca doarme cu onomatopee de obicei si s-a intrecut pe ea in zgomote in dim asta. si am pierdut si vreo 40min la 3 cu mutaul in patuz. nu tace nici in somn.
Postat 30 aprilie 2014 - 16:40
am fost la controlul de 6sapt, suntem bine.
eu nu am voie inca sport, ca inca ma doare operatia, inauntru si in afara. ma tine/doare daca vreau sa fac abdomene. zice dr ca it's your body telling you your not ready. mi-a dat reteta pt anticonceptionale.
fata are 59cm, dezvoltat normal pt varsta ei. hernia ombilicala speram sa dispara pana mai creste. mi-a dat si Mycostatin pt ea pt ca are alb pe limbuta si 2 pete albe pe gingia dreapta sus. i-a verificat hips, i-a intins picioarele cica nu se aude clicking noise, oricum avem programare la scan si x ray.
Postat 30 aprilie 2014 - 17:43
Eu azi am facut mancare ciorba de galuste si o tocanita de curcan cu legume si am copt vinete cu fata intr.o mana si baiatu printre picioare.Fata a dormit de 2 ori cate 30 min in leagan.In rest mai mult in brate. Am iesit si afara 1 ora ca nu am reusit sa.l tin pe Robi doar in curte.
mai trebuie sa toc vinetele si crec ca fac si maioneza.Deobicei le mancam fara.
Editat de monic@, 30 aprilie 2014 - 18:09 .
Postat 30 aprilie 2014 - 19:56
Postat 30 aprilie 2014 - 20:13
Postat 30 aprilie 2014 - 20:19
Legat de diete, poate sunt putin subiectiva pt ca am 2 siteuri in domeniu, dar va sfatuiesc sa va informati foarte bine inainte de a incepe pt ca va poate afecta pe termen lung de nici nu visati. Eu am inceput sa cercetez din disperare ca nu slabeam si am ajuns pasionata, am cursuri in domeniu, o comunitate online de care "ma ingrijesc" si destui oameni pe care i.am ajutat cu sfaturi personalizate sa slabeasca. nu vreau sa ma intind aici pt ca discutam de alte lucruri, dar daca e cineva interesat pot sa intru mai mult in subiect, atat cat ma lasa pustiulica.
Cocho ce site-uri ai? zi-ne si noua...
Postat 30 aprilie 2014 - 20:23
Postat 30 aprilie 2014 - 20:28
Cand am venit din spital, aveam 59 de kg, +3/4 kg fata de greutatea before Acum am 60...hmmm.
Editat de AlexBzg, 30 aprilie 2014 - 20:31 .