Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

minunile noastre nov-dec.2012...dupa 1 an!


61 raspunsuri la acest subiect

#21
Cellena

Cellena

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.007 mesaje

Postat 18 aprilie 2014 - 09:19

recrutare FB -

avertisment



#22
irilac31

irilac31

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.202 mesaje

Postat 18 aprilie 2014 - 14:24

Hai mai fetelor...chiar asa, de ce va certati asa urat tocmai acum in Saptamana Mare, serios....ce va lipseste? Avem niste copilasi superbi toate, am trait cele mai mari emotii impreuna, majoritatea dintre noi pt prima oara, am trecut prin experiente de neuitat, am fost una lanaga alta in cea mai frumoasa perioada din viata noastra si ne-am facut galerie ....si asta ne leaga pe toate...lasati orgoliile deoparte. Aici e ca intr-o casnicie...ne suportam asa cum suntem, nu e nimeni perfec. Toate am gresit, e normal ca una sa fie mai tupeista, alta mai cu gura mare, alta mai plangacioasa, alta mai aeriana....doar nu suntem la fel. Ideea e sa ne intelegem si sa ne acceptam.

Treaba cu fb era discutata deja...lucrurile erau clare, doar nu o sa fortam fetele sa intre aici daca ele nu se mai simteau bine....eu totusi speram in sinea mea ca o data si-o data tot o sa mai intre sa ne spuna un " salut" .
Am invatat atatea una de la alta, ne-am ajutat cu idei de activitati, cu retete pt bebei, cu solutii pt stiu eu ce problema....sincer mi-ar parea rau sa se incheie odiseea noastra asa.
In naivitatea mea, aseara cand am deschis forumul, am vazut ca sunt mai putine mamici in lista dar nici prin cap sa-mi treaca ca au fost sterse intentionat...sincer nici nu m-am uitat f bine ca era ora 2 noaptea....eram ferm convinsa ca s-a facut cap la repezeala si din greseala nu s-a copiat lista bine....acuma serios...de la ce a pornit totul si care e scopul, eu una nu-l vad.
Ca sa tin totusi legatura cu voi, probabil imi voi face si eu un cont pe fb...sa vad cand am timp si pt asta...toate, absolut toate imi sunteti dragi, toate sunteti speciale in felul vostru si nu vreau sa va pierd pe nici una dintre voi. Eu voi continua sa scriu si aici...in caz ca mai am cui....

Sa aveti sarbatori luminate si un Paste fericit alaturi de minunile voastre si de cei apropiati.

#23
irilac31

irilac31

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.202 mesaje

Postat 18 aprilie 2014 - 14:28

Si ca sa trecem peste....Bubu in caz ca te razgandesti si totusi mai intrii pe aici iti raspu d la ce m-ai intrebat...
Anul asta nu am timp de gateala, majoritatea bunatatilor le face mama mea...eu sunt f prinsa cu munca, am fost solicitata perioada asta f mult si nu pot sa-mi dezamagesc clientii...asa ca eu lucrez de zor visand ca in viitorul apropiat sa-mi deschid ceva al meu care sa mearga super bine si sa fac bani multi :-) :-) :-)

Probabil ca voi face maine o pasca de smantana...preferata sotului pe care nu-l pot ignora...el e cel mai special clinet al meu :-) :-) :-)
Voua cum v-au iesit outele???

#24
epopeasca

epopeasca

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 364 mesaje

Postat 18 aprilie 2014 - 15:42

Nu-mi vine sa cred!

 

Bubu in ca z ca totusi iti mai bagi nasul pe aici, eu niciodata nu am jignit pe NIMENI, nici chiar in mesajul postat ultima data, pur si simplu imi explicam motivele! De la asta la a vorbi asa despre mine in postul tau, mi se pare o totala lipsa de respect! Nu esti tu in viata mea sa stii cat timp liber am, cum reusesc sa mi-l gestionez si nici nu am venit aici mereu zicand cat de mult imi lipseste acest timp. Acum sunt extrem de suparata si de dezamagita de tine, pe care pe timpul sarcinii te admiram cel mai mult. Ceea ce tu tocmai ai facut fata de mine si cuvintele pe care le-ai aruncat vis-a-vis de persoana mea, fara ca eu sa-ti fi adus tie (sau oricui din grup, de altfel) nici o jignire, este inadmisibil!

 

Bioana cine iti da dreptul sa ma scoti din lista?! Copilul meu a disparut, oare nu am fost pe acelasi grup, in aceeasi generatie?! Daca vroiai intr-adevar sa faci un alt subiect special pt voi, trebuia sa ii pui un alt nume. Si nu cred  ca te-am jignit vreodata sau ti-am scos ochii cu ceva, ca sa merit sa fiu in asa hal tratata de voi!

 

Eu chiar imi faceam mustrari de constiinta ca nu am mai intrat, dar dupa aceasta ultima actiune a voastra sunt convinsa ca nu am nimic de pierdut daca nu mai intru aici.

 

Irilac, IPopica imi pare rau ca sunteti oarecum prinsa la mijloc. Va doresc un Paste Fericit alaturi de familie si de minunile voastre [flo2]

 

Adio odisee!


Editat de epopeasca, 18 aprilie 2014 - 15:44 .


#25
angiuta

angiuta

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 895 mesaje

Postat 19 aprilie 2014 - 06:54

Pacat sa aruncati asemenea vorbe in saptamana mare! E saptamana iertarii...

Eu una nu vreau sa fiu prinsa la mijloc dar in opinia mea aici e un razboi intre "lideri" . Nu voi urma pe nimeni...oricum nu cred ca voi lipsi cuiva....

 

Personal ma enerveaza si forumul uneori ca merge aiurea dar FB si mai tare...nu il am instalat decat pe tel mobil pentru ca nu face altceva decat sa spioneze activitatea din computer. Am cam renuntat si la WhatsApp de cand l-a cumparat FB.

 

 

Sunt dezamagita de reactia tuturor.....in saptamana mare ar trebui sa fii mai bun si nu sa dai afara rautatea. 

Cu siguranta am suparat si eu pe cineva ca sunt "rea de gura" (recunosc). Imi cer iertare si sper ca nu am inhibat pe cineva vreodata in a-si scrie pararea!



#26
Alrak2012

Alrak2012
  • Membri
  • 1 mesaje

Postat 22 aprilie 2014 - 11:32

Dragi mamici,

 

Sunt o mamica de baietel nascut in februarie 2013.DPN-ul il aveam in martie 2013 dar datorita unor probleme de sanatate pe care le-am avut puiul meu s-a nascut prematur. Avand in vedere faptul ca la data cand am ramas insarcinata odiseea aferenta perioadei mele de sarcina nu era creata, asa am ajuns sa va citesc pe voi. V-am citit de cand am ramas insarcinata si pana in ziua de astazi aproape in fiecare seara. La inceput nu am indraznit sa scriu deoarece nu vroiam sa va invadez spatiul, simtindu-ma oarecum din afara.Apoi ajungand sa va cunosc, stiam ca ma veti primi cu bratele deschise, dar spre rusinea mea nu am indraznit sa scriu.

Am invatat atat de multe de la fiecare dintre voi,atat pe perioada sarcinii cat si in perioada ce a urmat.

Vroiam doar sa va multumesc fiecareia dintre voi care ati facut parte din aceasta odisee,pentru tot ceea ce am invatat de la voi pe parcul a acestor aproape 2 ani, si sper din tot sufletul sa nu renuntati la aceasta odisee. Sunteti niste mamici deosebite, cu niste copii minunati, si este pacat sa pierdeti ceea ce ati cladit in tot acest timp.

Stiu ca nu am dreptul sa va dau niciuneia dintre voi nici un sfat sau sa-mi dau cu parerea, este alegerea fiecareia dintre voi, vroiam doar sa va multumesc.



#27
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 14.054 mesaje

Postat 22 aprilie 2014 - 14:40

Avertisment - pentru cele care fac recrutare pe FB - acest lucru este IMPOTRIVA regulamentului DC. Va rugam sa respectati acest forum - asa e decent.

 

Toate lumea cunoaste feisbuc, da ? Ei bine aici e altceva. Ramane cine stie asta si fuge de acel loc . [flo2]



#28
Admin

Admin

    Membru senior

  • Administrators
  • 3.322 mesaje

Postat 22 aprilie 2014 - 15:14

Un offtopic important:

 

- La desprecopii.com se pot seta conditii de confidentialitate foarte stricte pentru grupuri!

Va recomand acest articol: http://comunitate.de...pii.com/grupuri: Grupuri private la Desprecopii.com / Confidentialitate

 

Puteti asadar sa: ascudeti pozele, ascideti mesajele, ascundeti wall-ul grupului si multe altele!

 

- in curand, o sa aveti posibilitatea sa asociati Capitolele de forum cu grupul, sa fie toate capitolele centralizate intr-un tab la grupuri, si multe alte integrari intre forum si grup :). Mai mult, grupurile de mamici o sa primeasca functionalitati precum:

* grafice de crestere pentru grup

* ce gatim astazi pentru grup

* ce am facut azi pentru grup

* poza zilei

* aplicatie de mobil

... si multe altele.

 

- de asemenea va recomand si aceste articole:

Desprecopii Si/SAU Facebook GRUPURI sau FORUM asta este intrebarea

Ei bine, acestea fiind spuse doresc sa atrag atentia ca: Oricine este liber sa mearga pe Facebook sau pe alte retele sociale DAR, acest subiect ramane un subiect pentru Desprecopii. Recrutarile la grupul de facebook nu sunt permise si cine face acest lucru, isi atrage de la sine inchiderea contului. Este o cerinta minima pe care o avem si care sa ne motiveze eforturile pe care le facem ca sa tinem in picioare acest site.



#29
Admin

Admin

    Membru senior

  • Administrators
  • 3.322 mesaje

Postat 22 aprilie 2014 - 15:52

Ramas bun.

Si adio Odisee de minuni nov-dec 2012.

 

Multumim, DC, pentru perioada de inceput, aici.

A fost minunat! Si DA, este un forum minunat pentru mamici si copii.

 

Nu vreau sa intru in detalii dar trebuie sa stiti ca spre deosebire de Facebook aici avem moderatori cu experienta care - daca le cereti ajutorul - va pot ajuta sa rezolvati din conflicte. Nu cred ca varianta "ramas bun" este cea corecta. In todeauna am spus ca un abandon inseamna si un inscucces personal. Cred sincer ca oamenii pot sa discute, sa-si rezolve diferentele pe cat posibil, iar atunci cand nu mai este posibil sa se tolereze reciproc.



#30
IPopica

IPopica

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 483 mesaje

Postat 23 aprilie 2014 - 10:03

Uooooou, fetelor, ce s-a intamplat pe aici ............. [:(]

Eu intru rar, spun putine, probabil multe din cele putine sunt lipsite de valoare in acceptiunea unora, pe altele le amuza, altele pot face comparatie cu ce stiu/pot/fac ai lor, pe altele poate le inspir. Exact ce-am extras si filtrat si eu de pe aici.

In fine, am citit, m-am minunat, m-am hotarat sa fac pe proasta (sper sa nu raman asa), si sa ignor discutiile din ultimile zile. O sa scriu in continuare atunci cand pot, si daca nu o mai fi nimeni, macar imi raman mesajele postate  (ca tot intentionam eu la un moment dat sa le adun pe toate la un loc, asa ca un istoric al fiica-mii).

 

Buun, deci de Paste petrecuram la bunici (ambii amandoi, ca-s din aceeasi localitate). Am dus-o la biserica la impartasit, si-ar mai fi vrut mandra inca o lingurita de vin. Apoi ne-a mancat undeva s-o ducem in parc in hainele “de biserica” (galben pai cu alb). In care parc erau si niscai noroaie, ca deh, tot plouase. Si uite asa, dragalasa mea a facut bilute de noroi, de eram amandoua pline de mozol din cap pana-n picioare.  A descoperit melcii si ramele, si am dus munca de lamurire cu ea sa nu mai storceasca bietii codobelci, a topait in toate baltutele mai mari si mai mici, ce mai, a fost maxima veselie pe ea sa se faca precum un porcusor (si pe noi pe langa ea).  Am trecut-o si pe sub masa, si am iesit din biserica in urletele ei, pt ca ea s-ar mai fi plimbat putin pe acolo, printre floricele.

Iar cu ouale a fost nebunie curata! A ciocnit toate ouale care i-au iesit in cale. Mama le-a vopsit natural pe toate, atat de natural incat mai toate au avut culoarea galbena (nici macar cele cu foita de ceapa nu au depasit stadiul de galben-portocaliu); dar le-a pus stickere cu iepuri si pui. Era Mara maxim fericita cand mai prindea cate unul sa-l faca zob (si cred ca a mancat si putina coaja de ou, ca pana sa ma prind eu, reusise sa molfaie unul ciobit deja).

 

Acum am lasat-o la ai mei; din ce-mi povesteste mama se distreaza foarte bine; au parte si de vreme buna si sunt toata ziua pe afara, prin parc, la plimbare cu tricicleta.  Din cand in cand isi aduce aminte si de noi, si spune “mama”, “tata” si apoi face “pa” spre usa.

In materie lingvistica, ultima achizitie este “papu” pentru papuci. Deci are o afinitate pentru grupurile formate din “p” si vocale (popou, papam, pa-pa- pentru capse, pocnituri, apa si rate -  si-acum papu).

 

I-a iesit si a treia masea; in liniste si pace de data asta. Sper ca asa sa fie si urmatoarele. La canini nu stiu ce-o sa facem.....

 

Alrak, ce sa spun ....bun venit?  [floare3]




Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Bebe s-a intors deja, 28 saptamani

    marile11
    - Ieri, 22:17

  • Dublu test pozitiv È™i nopÈ›i întregi nedormite!

    Ana1298
    - Ieri, 17:26

  • Gata vacanta!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 16:16

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Ieri, 15:26

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Ieri, 10:27

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -