Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

minunile noastre nov-dec.2012...dupa 1 an!


61 raspunsuri la acest subiect

#11
angelique_19

angelique_19

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.172 mesaje

Postat 17 aprilie 2014 - 18:49

Dar de ce nu va faceti voi un subiect separat si gata.Cine sunteti si ce drepturi aveti sa furati niste amintiri.Nu conteaza cat de mult intram,conteaza ca ati facut niste lucruri si nu aveati dreptul.Punct

#12
bioana

bioana

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.180 mesaje

Postat 17 aprilie 2014 - 18:56

Lista e pe celalalt subiect,nu v-a sters nimeni.ne-am mutat,cele care scrie aici,nu avem dreptul?

#13
Ralucutze

Ralucutze

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 299 mesaje

Postat 17 aprilie 2014 - 18:59

Elev angelique, nota 4! Ia loc! :)))))

Gata... Terminam si cu amuzamentul asta si nu mai intru chiar deloc

Sarbatori fericite si fie ca bebeloii sa creasca sanatosi si voiosi!

#14
bioana

bioana

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.180 mesaje

Postat 17 aprilie 2014 - 19:01

Pai am facut un alt subiect!!

#15
mena1906

mena1906

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.994 mesaje

Postat 17 aprilie 2014 - 19:02

Ca sa parafrazez pe cineva care imi spunea sa imi pun intrebari... Cred ca e cazul ca voi sa va puneti intrebari acum fetelor... Cred ca e logic ca nici eu nu mai intru aici de acum.

Paste fericit si o viata dupa suflet.

#16
bioana

bioana

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.180 mesaje

Postat 17 aprilie 2014 - 19:03

La revedere,ca nu ai cu cine.va deranjeaza ca nu mai sunteti pe lista asta?de ce?cealalta poate continua....desi ma indoiesc.fac altul,diferit,nici o problema.pacat...
ma duc ca am treab,pierd aici timpul degeaba.

#17
Lacramioara76

Lacramioara76

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 224 mesaje

Postat 17 aprilie 2014 - 19:08

Bioana, really!!! Cand mai multi iti spun ca esti beat te duci si te culci. Ia uite unde statea lupul moralist!
Tu chiar nu pricepi nimic. Nici daca ti se spune diplomat nici daca ti se spune direct.
Stai mamica aici, tu cu Bubu, si povestiti voi doua, ca la caracterul pe care il aveti sigur va veni momentul in care va sariti una alteia la gat in lipsa altor mame imperfecte cu copii imperfecti care indraznesc sa faca lucruri imperfecte pe care sa le blamati sfatos.

#18
Cellena

Cellena

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.007 mesaje

Postat 17 aprilie 2014 - 20:34

Incredibil cat de penibila reactie. Sincer, credeam ca suntem femei in toata firea si nu ne pretam la josnicii de genul asteia. 

Bioana, scumpa mea, stiu ca esti suparata, dar asta nu te face stapana pe odiseea noastra. Nu e forumul tau personal adus de acasa, nu ai cumparat internetul si nu ai dreptul de a le rapi fetelor amintirile din grup. 

Asa ca te rog frumos sa refaci lista. Am vrut sa intru eu s-o refac pt ca nu voiam sa-ti pierd tie vremea cu asta, dar pare-se ca ai schimbat si parola la userul comun... 



#19
Bubulina42

Bubulina42

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.367 mesaje

Postat 18 aprilie 2014 - 06:58

Mda.

Foaaaaarte interesant cum nimeni nu a mai avut timp sa intre sa spuna doua vorbe de luni de zile si dintr-o data aveti timp sa scrieti mesaje kilometrice, pline de rautate, plangandu-va ca pe un forum despre copii se discuta numai despre copii:), - desi stiti bine ca nu e asa, am povestit despre cate in luna si-n stele, aici, pe vremurile bune.Dar sb care trebuie sa primeze sunt ei, copiii.

 

E Saptamana Mare, stimabilelor! wake up, voi sunteti cele care aveti nevoie sa va ascundeti, sa va plangeti de problemele personale.DE unde atata venin in mesajele voastre, voi cele dati de zor cu pietre?? Si pentru ce o faceti? NU are nimeni nimic de pierdut daca nu mai veniti, nimic de pierdut daca nu mai continuam.Doar ca ati reusit cu brio sa faceti praf un forum care candva era minunat. Si asta de muuuuuult timp, nu va mai luati aiurea de noi, multe dintre voi plecaserati inainte ca bebelusii sa faca un an, sau ati uitat?? De existenta Epopeascai si uitasem, cu desavarsire, asa activitate intensa a avut pe aici... [:)] Mai sunt si alte mamici cu 2 sau 3 copilasi si nu s-au plans ca ea.

 

Nu s-a erijat nimeni in mama perfecta.

Nimeni nu are dreptul sa dea cu pietre in copiii nostri, madam Cellena! Oare cum ai constatat tu ca ii oferim pe post de etalon pe ai nostri?- ar trebui sa iti fie jena sa scrii aici asa ceva.. Sau sa ne fie rusine noua ca am indraznit sa scriem despre copiii nostri, cumva??pe un forum despre copii? e mai bun fb-ul pentru asta??

NU pot uita ca si in gramul de timp in care cu greu ne-am adunat 5 mamici, in tara, tu ai butonat de zor telefonul sau ai vorbiiiiit la telefon , normal ca esti abonata nr. unu la un "amarat" de cont pe fb unde poooooooti sa scrii cat e ziua de lunga, vrute si nevrute, caci are cine sa te citeasca si tu ai nevoie de asta, de cititori.

 

Parerea mea e ca tu te-ai alipit grupului mai degraba pentru reclama pe care o puteai face blogului tau, decat pentru faptul ca erai o mamica ce isi dorea sa fie alaturi de un grup de alte mamici. In fine. Nici nu mai conteaza. Tu o sa fii doar informata despre mesajul asta, ca doar nu mai intri aici,nu? [:)] Pot sa fac prinsoare ca acum toate cele care ati scris frumoasele astea de mesaje veninoase, demne de mamici ce asteapa Sarbatorile de Paste,  stati si panditi un alt mesaj ca sa aveti ce toca marunt in casuta voastra secreta. Iata-l! Enjoy ! Nici eu nu mai trec prin zona, ca mi-e lehamite de  atitudinea unora dintre voi, pornita numai de la o intrebare simpla, pe care ati si uitat-o, banuiesc.

 

Acum a ramas numai o lupta tampita, inutila si inegala, intre un grup de mamici maaaare care adora FB-ul impotriva grupului care a avut marele tupeu sa ramana pe  Despre copii si sa nu isi faca ``un amarat de cont`` acolo unde sunteti voi acum.Ca sa ce? Sa o citesc pe Mena plangandu-se de zor din orice si facandu-si probleme din orice, fara sa fie cazul? Pe Cellena cum e ea furioasa pe mamici care isi permit sa ii dea copilulului un pufulete, daca nu e facut  in casa?

Aruncati cu pietre in Bioana ca si-a permis sa povesteasca despre gradinita la care este fetita ei?? Era buna gradinita asta cand asteptati de zor sa va povesteasca ce mai fac copiii acolo, sa va inspire..Ea niciodata nu a fost uricioasa, cu nimeni, a povestit despre puiul ei, cu dragoste-si si-a pierdut o gramada de timp oferind cu drag retete, meniuri de bebe, etc, - dar despre asta nu (va) amintiti. Lupul moralist, auzi! Lacramioara, sentimentul meu este ca tu esti o mare rautacioasa si in viata reala si ca te arunci pe om si daca nu e cazul, daca e loc si poti sa dai. [soricel] Congrat, ramai asa, bine macar ca nu te stim personal, nici o pierdere! Auzi cine  vorbeste de caracter!! Si tu o sa fii informata ce si cum, ca doar nici tu nu mai intri aici. [:)]

 

Ralucutze, daaaaaa, nota 4 [:)], binemeritata. [:)]  Pacat ca nu au astia si un semn pentru aplauze, sau nu il gasesc eu.

Dialogul nostru aici s-a infiripat datorita copiilor nostri.TU ai aparut tarziiiiiiu, ce stii tu cate am impartit aici in perioada in care eram insarcinate??CE stii???? ni-mic, tu chiar nu ai nici un drept sa mormai ceva.Ma si mir ca vii si strigi aici cat poti,  nici macar nu imi amintesc sa fi fost ceva valoros, demn de retinut,  in toate mesajele tale scrise aici...

 

Mena, tu esti fata buna si ai un pui dragalas, insa intotdeauna te-ai plans de cate ceva, banuiesc ca o faci in continuare.NU iti lasi niciodata timp sa fii multumita de ceva.Pacat.

 

Angelique, tu ai fost pur si simplu rautaciosa, la final. Pareai o mamica mult mai simpatica, poate ne-am inselat noi.

Dar in felul acesta, esti super ok in celalalt grup.Anyway, nu mai conteaza.

 

Am sa o rog si pe Bioana sa renunte la a-si mai bate capul cu cele dintre voi care vreti sa va razboiti inutil si sa isi vada si ea de drum;si surprizaaaa..in curand  activitatea voastra pe fb o sa aiba un pic de suferit, fiindca noi nu mai scriem aici, deci o sa fiti asa, un pic, in lipsa de sb de macinat la bani marunti. Ajunge si ne-ajunge.

Bioana e o mamica minunata si echilibrata, asta sigur.Mai sunt astfel de mamici printre voi, dar putine.Armonioase,- le numaram pe degetele de la o mana...

 

In incheiere:

poate ca ar trebui sa si cantam, uraaa, un cont de FB a pus jos un cont pe despre copii.Felicitari FB! Partea buna e ca aici mai sunt multe alte sb  aici pe care le putem citi fara sa fie nevoie sa mai dam nas in nas unele cu altele.

 

Multa sanatate copiilor vostri.

Numai bine si Sarbatori Fericite Angiuta, Ipopica, Almy, Bioana, Norocila, Irilac, Onutz.

 

Pentru mamicile cu mesaje ``luminoase``, nu mai sunt urari.

Va doresc numai ca intr-o buna zi sa va lipseasca DC, sa vi se faca dor, doar asa, un pic, cat sa il simtiti.

 

Nu va mai obositi sa dati reply mesajului meu, o sa cititi voi intre voi [:)] , asa ca mai bine continuati pe FB, pentru audienta maxima.

 

 

Ramas bun.

Si adio Odisee de minuni nov-dec 2012.

 

Multumim, DC, pentru perioada de inceput, aici.

A fost minunat! Si DA, este un forum minunat pentru mamici si copii.


Editat de Bubulina42, 18 aprilie 2014 - 07:00 .


#20
Lacramioara76

Lacramioara76

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 224 mesaje

Postat 18 aprilie 2014 - 07:26

spamer FB




Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Bebe s-a intors deja, 28 saptamani

    marile11
    - Ieri, 22:17

  • Dublu test pozitiv È™i nopÈ›i întregi nedormite!

    Ana1298
    - Ieri, 17:26

  • Gata vacanta!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 16:16

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Ieri, 15:26

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Ieri, 10:27

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -