Hello, girls!
Suntem si noi pe aici, nu semnalam nimic grozav, doar micile nimicuri cotidiene. Iris a picat nitel in frunte si-n nas la parc, eu am neglijat juliturile (chiar au fost minore), taica-su se vaicarea de parca i-am spart dintii A doua zi, iar se uita pe pereti fii-mea, eu o tot avertizam sa caste ochii, ea nimic... pana a luat in brate un cos de gunoi si s-a pus in fund
Daca n-am rassssssss! Ea era nervoasa, plangea de suparare ca eu nu ma reped s-o ridic. E asa aiurita, stau uneori cu inima stransa si-o privesc cum merge sau alearga haotic.
Ieri, in loc sa mearga inainte prin labirint in parc, s-a intors fix pe margine, de nu stiu cum am sarit 3 metri inapoi la ea, saraca bebe mica s-a ascuns toata ziua in burtica de n-am mai simtit-o dupa sperietura
Am cantarit-o pe Irisucu ieri, are 9.2 kg, ceea ce inseamna c-a luat 200 grame in 3 saptamani, prima crestere in greutate dupa mai bine de 3 luni. Sper s-o tina tot asa, sa punem si noi carnita pe costitze. La inaltime, tot categoria musca: 79 cm. Suntem o domnisoara firava, ce sa mai
Bebe mica bifeaza zilele astea sapt 32, inca e activa si misca de zor, sunt fericita s-o simt, n-am nevoie de stres suplimentar. Morfologia e abia dupa Paste, sunt nerabdatoare s-o vad. Noroc ca sunt 110% ocupata cu sora-sa mai mare, cu gospodareala, cu lucratul acasa (ce bine ca-l mai pot face, ca e jale la portofel si va fi si mai jale in urmatoarele luni ).
Am vazut ca tot scrieti pentru inspiratie ce si cat mananca boboii vostri, cred ca Norma chiar intreba : "Ce, ai vostri nu mananca asa?" Sigur ca mananca Iris...in visele mele
Ieri a mancat asa : bibe cu lp dimi, o cescuta de cereale de porumb, cateva bucatele de covrig, zeama acra de la ciorba, iarasi o bucata de covrig, bibe cu lp dupa-amiaza, paine si zeama de ciorba seara, dar nu impreuna, pe rand deci o galagie de mancare... noroc ca pe weekend am avut noroc sa accepte jumate de snitel despielitat de pesmet, deci avem un firicel de proteina. Si ii gatesc in fiecare zi cate ceva, ieri a avut tocanita de cartofi si bucatele minuscule de curcan, sa o pacalesc... Nici vorba! Azi ii fac supa cu galuste si pilaf, cu astea merg la sigur.
Gata, ne imbrac si mergem la piata, doar suntem fete harnice !
Pupam!!!