Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Bobocei de sept-oct 2012 (2)


233 raspunsuri la acest subiect

#11
ramona7575

ramona7575

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.588 mesaje

Postat 28 martie 2014 - 15:16

Bune v-am gasit in casuta noua, ceva veche a fost cat o zi de post, te pupic Kytana pt. casuta si iti dorim sa ne aduci numai vesti bune, pe cele rele sa le lasi in urma iar tu sa devii din ce in ce mai puternica, trebuie sa fii asa pentru cei dragi tie.

 

Noi suntem bine, a fost un pic de caldura si am tot iesit afara, cand ajungeam in casa nu stiam pe ce sa pun mana sa le fac ...

Naty e o lungana slabutza si iute, independenta, cand ajungem in parc nu are treaba cu mine, se aseaza pe lamga copii sau pe langa diverse triciclete, trotinete... ma bucur ca nu  face scandal sa le foloseasca (deocamdata!), se plimba prin parc  iar eu o urmaresc, ma lasa sa ma odihnesc pe bancuta...

Il deranjeaza mereu pe Stefan la joaca, studiat o carte, desenat etc. activitati care trebuiesc facute impreuna cu mine , nu are cine sa stea cu ea pt. a-i distrage atentia, nu ne lasa nici la povestea de seara, ea tot da paginile sau rupe foile cartii (carti frumos ilustrate).

Cu sanatatea stam bine chiar daca am avut o tuse ne-a trecut fara antibiotic doar cu aerosoli, siropuri imunitate si naturiste.

 

Cam atat despre noi, ma duc la bucatareala cat dorm apoi avem niste Cd=uri educative pt.Sefan iar eu o joaca cu Naty ...

Pup tot poporul de ghiocei !!|



#12
norma36

norma36

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.048 mesaje

Postat 28 martie 2014 - 16:01

Corina - nu stiu daca te ajuta sau nu, dar si eu îl voi duce la cresa. Pana nu demult as fi zis ca îl voi duce doar la gradinita de la trei ani. Apoi am văzut doi copii după 2 luni de mers la cresa cum mănâncă singuri, cum spun poezii si cântecele, bine e clar ca nu corect, atât cat pot ei, am văzut cat de mândri sunt cu martisoarele ce le-au făcut pt mămici ......e f adevărat ca acesti doi copii nici nu s-au prea îmbolnăvit, adică niste muci si roșu in gat,dar nimic grav. Eu am cu cine sa îl las pt ca bunicii sunt in forma si pensionari dar după ce am văzut evolutiile acestor copii, am studiat si meniul, am fost si am vizitat cresa, am văzut sălile, au dormitoare separate de camera de joaca, bucătărie proprie ...am decis cu sotul meu ca incercam. Prima luna e grea datorita acomodării, pt ca va plânge după mami etc.....

Editat de norma36, 28 martie 2014 - 16:12 .


#13
norma36

norma36

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.048 mesaje

Postat 28 martie 2014 - 16:11

Am uitat sa spun ca îl voi duce la cresa de stat. Sper sa se acomodeze usor si fara prea mult plâns pt ca mi se va rupe sufletul. Oricum va începe sa meargă din luna in care va fi sotul meu acasa cu el, deci pe el va pica greul. Vom vedea...imi e Putin groaza dar as vrea sa vad cum reacționează in cadru organizat, desi si la noi se respecta rutina zilnica, cam ca si la cresa.
Eu sunt constienta ca toti copiii vor manca singuri si vor spune poezii cu sau fara anul asta de cresa, dar m-a impresionat sa vad cat de mândru era unul din baietei de martisorul făcut de el, are grija de ghiozdanelul cu care merge la cresa ca si cum ar fi comoara, nu are voie nimeni sa pună mâna pe el, fructele sau gustarea pe care le primeste dupa somn le prețuiește mai mult decât cele primite acasa desi sunt identice....e ceva doar a lui.

#14
corinuka_g

corinuka_g

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 953 mesaje

Postat 28 martie 2014 - 16:26

ai dreptate norma, la asta ma gandeam si eu..ca il ajuta, il dezgheata putin..acasa nu sta locului neam! fuge, rade, striga, tranteste..in parc parca e altul, linistit, molcut, blegut chiar...staaaaa si se uita la altii, nu rade, nu se agita, etc. inca...

sa-l tin langa mine mi-ar place enorm ca dup-aia creste si gata..dar nu as vrea sa-i fac rau..in sensul ca acolo, cu copiii ar putea invata mai multe si mai repede..

m-am gandit si ca incepe cresa in septembrie, are unde merge cand vine frigul ca in parc nu prea se merge iarna..acasa cu mine toata iarna se urca pe pereti..

si noi vrem la cresa de stat, dar avem doar una in cartier si e bataie mare pe locuri..vin si din alte parti si cu flotant si cu atentii probabil..azi am fost si eu la o discutie cu directoarea, mi-a placut tare mult..e frumos, nou, curat, curtea e enorma.. sper sa prindem si noi un loc..

#15
norma36

norma36

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.048 mesaje

Postat 29 martie 2014 - 14:56

Hello mamici,
pe unde ati iesit cu asa vreme buna ?
Noi doar prin parcuri la hinta (leagăn), topogan, groapa cu nisip
Meniul de azi: pâine cu unt si dulceață, supa crema de ciuperci, piure cu somon, seara avem budinca de brânză cu paste si stafide. Intre astea mai strecuram un mar, o kiwi, 2 curmale si seminte îmi tot cere ba de dovleac, de floarea soarelui, caju.
Un weekend minunat.

#16
Kytana

Kytana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.735 mesaje

Postat 29 martie 2014 - 15:31

Buna mamicute,

 

Va scrisesem ieri ditamai monologul dar Luchis a avut alte planuri si mi-a dat un refresh de toata frumusetea, m-am enervat pe mine si am inchis leptoapa.

 

Eu am inceput sa iau iar acid folic, magnezi si calciu, de luni ma duc sa caut vitamine prenatale si un complex de B-uri. Inca sangerez, in cantitati normale, de menstra, nema dureri. Ma astept sa mai dureze vreo saptamana. Dupa Paste si dupa prima menstra m-am decis sa incercam din nou. Ieri a click-ait ceva in mine si am luat aceasta decizie. Inca mi-e greu si plang si imi e dor de el, dar ... dar daca raman aici, nimeni nu va fi fericit, cu atat mai putin eu si cei care ma iubesc. 

 

Norma, a iesit si aici in sfarsit soarele, dupa o saptamana de ploi si vant. Lui Luchis nu ii place deloc in leagan, plange ca din gura de sarpe, nici la mine in brate, nimic. In schimb ii place pe topogan si la invartitoare. Ar sta o ora sa-l invart. 

Papica astazi: muesli cu lapte si stafide (manca de la mine din castronel si atunci i-am pus si lui), supita de ceapa cu branza rasa si orez tras la wok cu legume, diseara... surpriza :)) Intre, smoothie de fructe cu nuca de cocos, migdale, bucatele de mar.

 

I-am luat acum ceva timp un cangur/ham/ghiozdanel: il iubeste de nu mai poate, il vrea numai in brate sau in spate. Inca nu il tin de coada, dar cum nu ii place in carucior si fuge in 2 secunde, am zis ca nu ar strica sa ii ofer mai multa libertate; de mana iese din discutie, monsieur este independent. 

 

Cam atat despre noi; se apropie primul interviu (va fi luni) si toata lumea are emotii mari.

 

Va pup!


Editat de Kytana, 29 martie 2014 - 15:33 .


#17
norma36

norma36

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.048 mesaje

Postat 29 martie 2014 - 16:03

Oau Kytana succes la interviu daca nu reusesc sa mai intru. Tinem pumnii d-lui Pingu.
Îmi place decizia voastră, succes. Daca as avea cum ti-as trage cu ochiul. Pupici.

#18
Anca2B

Anca2B

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 449 mesaje

Postat 29 martie 2014 - 19:52

Bun gasit la ceas de seara in casuta noua (multumim Kytana [flo2] )!

 

Sunt pe fuga, dar vroiam sa va spun ca am fost si noi la bilantul de 18 lunite (cand or fi trecut ?!?). Avem 13.5 kg si 85-86 cm! Nu a luat cine stie ce in greutate (e suficient si asa, slava Domnului [:-)))] ), dar in schimb s-a lungit fata de ultimele masuratori.

 

 

Buuuuun....acum sa va zic cu ce situatie ne confruntam: lui Iustin ii creste un dinte in plus!!! Da, un dinte in plus fata de cei normali! [fal] Adica inca un incisiv lateral stanga sus intre cel central si incisivul lateral pe care ii are deja din vara! Practic va avea 5 (cinci) incisivi sus in loc de 4! Acolo ii ramasese un mic spatiu ca o strungareata mai mare si chiar ma miram ca nu sunt si ei aliniati cum trebuie. Ei bine, intr-o zi cand urla el la schimbat, am vz si am ramas SOCATA!! Ii creste oarecum stramb pt ca nu are loc suficient, gingia e inflamata si e clar ca il deranjeaza eruptia. Pediatra a zis ca ea nu a mai vz asa ceva pana acum (cu toate ca eu am gasit multe cazuri la o simpla cautare pe net). Vom merge la pedodont sa vedem ce vom face pe viitor, cum ii va afecta restul dintilor etc.

 

Voi ati mai auzit/vazut/intalnit asa ceva? Inteleg ca sunt unii oameni care traiesc bine mersi cu 5 incisivi fara sa ii incomodeze (decat poate estetic pe unii). Inca nu ma obisnuiesc cu ideea, in familie nu a avut nimeni asa ceva....a vrut el sa fie mai special [soricel]  Ufffff....



#19
norma36

norma36

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.048 mesaje

Postat 30 martie 2014 - 12:53

Hello,
oau Anca ce mare e Iustin. Andrei ieri cântarea 11.750 dar înălțimea nu o stiu ca nu sta, ultima data avea 83. VOM VEDEA miercuri la controlul de 18 luni.

Despre incisivul in plus nu stiu numic ca nu am mai auzit cazuri dar daca ai citit ca sunt multe cazuri sunt convinsă că si soluții sunt. Succes la dentist.

#20
corinuka_g

corinuka_g

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 953 mesaje

Postat 30 martie 2014 - 14:12

hello gagici!

 

am intrat sa impartasesc cu voi bucuria mea: azi dimineata 79.7 kg (am pornit de la 87!!! pe 24 februarie)...me happy!!!  [pk]  m-am intors la rina  [:I]

 

anca ce mare e iustin! davidnu avea inca 11 kg, dar tot inalt, 85 cm..nu am auzit de incisivi in plus, doar in minus (eu sunt un caz d-asta), dar sunt convinsa ca solutii sunt..

 

kytana bafta luni la interviu! tinem pumnii lui pingu'...cat despre decizia voastra, nu ma bag, voi hotarati, dar nu e cam repede? sa se refaca organismul, zic..

 

pupici tuturor!




Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Eco

    Anamaria1706
    - Astăzi, 16:12

  • Usor usor..

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 15:42

  • 28 de saptamani

    kiki_2024
    - Astăzi, 15:27

  • Control lunar

    Vasilescu Georgeta
    - Astăzi, 12:38

  • Agitatie pe final

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 12:03

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -