eu cred ca e o poveste cu telefoanele. sau e posibil daca cipul ala care face conectiile e inca intreg. sunt bucatele mici imprastiate in zbor.
dumnezeu sa ii ajute!
Postat 13 martie 2014 - 15:04
eu cred ca e o poveste cu telefoanele. sau e posibil daca cipul ala care face conectiile e inca intreg. sunt bucatele mici imprastiate in zbor.
dumnezeu sa ii ajute!
Postat 15 martie 2014 - 11:02
Eu am ascultata acum o stire cum ca sistemul de comunicatzie a navei ar fi fost intentzionat inchis.
Daca s econfirma...varianta cu teroristii devine plauzibila.
Dana
Postat 15 martie 2014 - 14:55
Postat 15 martie 2014 - 15:24
In cazul zborului 91 pe teroristi putin ii interesa ce si cu cine discutau pasagerii, deoarece ei aveau planuri clare cu avionul, nu aveau de gand sa dispara cu el, sperau doar sa zboare cu el pana la un anume obiectiv (si find in aer deasupra teritoriului USA, aborul era oricum monitorizat si cei de pe sol stiau oricum exact unde e),
Aici, daca intr-adevar zborul a fost "hijacked", piratat, (si autoritatile analizeaza toate posibilitatile, inclusiv aceasta) e posibil totul sa fi fost bine organizat tocmai ca cei de la bord sa nu aiba acces la telefoane sau alte modalitati de comunicare.
Ce nu inteleg eu e, daca intr-adevar avionul a zburat inca un numar de ore pe un traseu necunoscut, ar fi trebuit sa fie deasupra unor tari gen India, China etc... care au sistem de radare, cum de nu s-a sesizat ca un avion zboara deasupra teritoriului lor? De asemenea, chiar daca ar fi zburat doar deasupra Oceanului Indian, deasupra apelor internationale, ma indoiesc ca spatiul aerian de acolo nu e si el supravegheat.
Ma gandesc la bietele familii a celor de la bord, au trecut atatea zile si inca nu stiu nimic concret, iar acum inca mai au speranta ca cei dragi lor mai sunt inca in viata pe undeva...
Postat 15 martie 2014 - 18:49
O fi ajuns prin Somalia, daca e dupa speculatii citite ca a facut intoarcere si a mai zburat inca vreo 7 ore.
Postat 15 martie 2014 - 21:25
Se pare ca au zburat foarte jos ca sa evite radarele.
Ce nu inteleg eu: daca a fost pirataj, de ce nu e fost revendicat de nimeni? In general, piratii revendica o recompensa. Iar teroristii anunta tuturor ce au facut, tocmai ca sa atraga atentia asupra cauzei lor.
Mai cred ca pasagerii nu s-au nelinistit, atita timp cit avionul e in zbor si durata de zbor nu e neobisnuita, de ce sa se ingrijoreze?! Poate au dat si anunturi ca sa justifice devierea traiectoriei, cine poate sti...
Postat 16 martie 2014 - 00:21
Eu ma gandesc la human traffickers:( si atunci poate nici nu intentioneaza sa revendice.
Postat 16 martie 2014 - 09:12
Orice ar fi e tragic.
Postat 16 martie 2014 - 10:06
stirile olandeze spun ca 5 persone au facut boarding la acest zbor si nu s-au prezentat la avion - iar bagajele lor au fost scoase din avion ....
cine stie daca toate ...
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
Discutii generale →
Cand te scot din avion ...cu fortaCreat de
redactor
, 12 apr 2017
![]() |
|
||
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
Discutii generale →
Egyptair dezastruCreat de