Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 5 voturi

Dovlecei ghiocei de septembrie-octombrie 2013 #13

bebe sept2013 oct2013

471 raspunsuri la acest subiect

#41
DarkBendis

DarkBendis

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.055 mesaje

Postat 01 martie 2014 - 13:37

'morning de la noi, ca la noi inca e dimineata!!

 

Ieri am avut o zi foarte plina, am avut de umblat la posta (sa trimit niste acte la o agentie cu care am decis sa colaborez - acum o sa-mi tzatzaie popoul pana vin inapoi, a trebuit sa trimit originalele), la banca (sa aranjez plata lunara a childminder-ei, precum si "transa" pe martie, un pic sub 1000 de euro ar fi, ufff, asta dupa ce ne-a facut un discount masiv ca ne cunoastem de atata vreme, altfel ieseam mult mai mult, asa ca nu ma pot plange) la biroul de interpreting de la NHS, sa-mi resetez contul de email ca intr-o saptamana incep, apoi la tati la birou (care e in cladirea vecina) sa ne laudam ce frumos am crescut etc Si uite asa mi-au vazut-o pe pitica trupa de admini de la NHS (agenta mea si restul echipei, cei cu care doar la telefon comunicam, acum ne-am vazut in sfarsit "face to face"), precum si colegii lui tati, care au laudat-o pe junioara ce mare e, ce frumoasa e, ce vioaie etc stiti si voi cum e cand mergeti cu bebe mic la birou. Si eu am fost laudata ce bine arat dupa nastere, ce slaba sunt - ehmmm, aici mai discutam, repet, mai am vreo 3-4 kile de dat jos dar mno, sunt din cele de dinainte de sarcina deci da, ce am pus in timpul perioadei de gravidenie s-a dus [batcap]

Iar seara tati a iesit cu colegii - cineva din departament se muta in alta echipa, asa ca au avut un good bye party - si am ramas eu cu cei mici acasa. Busy busy day!



#42
DarkBendis

DarkBendis

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.055 mesaje

Postat 01 martie 2014 - 13:55

Ana, LMA pentru cele 5 lunite, la multe multe inainte!! [flo2] [flo2] [flo2]

 

Ela, o sa fie f bine la botez, si da, nicaieri nu scrie ca nu ai voie sa pupi copilul dupa botez, e si asta unul dintre obiceiurile astea aparute de cine stie unde si care au devenit "datini" fara ca nimeni sa nu stie de ce. Vorba Danielei, comenteaza careva ceva, arata-i papornita si intreaba daca o vrea in cap [viki]

Cat despre menstruatie si biserica si cat de "murdara" e mama, nu mai zic nimic ca zic urat!

Lasa  degetelul cupilului in pace acum [batcap] , o sa se dezvete Rares singurel, si mandra mica baga cate 2-3 in gura si ce bune-s :)))

 

Anairisanna, LMA lui Fabian! Big hug prietenei, sa incerce sa fie cat mai linistita pentru bebe. Si neaparat sa nu se resemneze, aici nu e tara lui Papura-Voda, sunt legi care protejeaza gravidutele!

 

Fete dragi, vad ca multe sunteti surprinse ca bebe mai gaseste laptic la tzitzi. Ca sa citez pe o specialista in alaptare, lapticul dispare de tot doar daca uiti sa il pui pe bebe la san vreo 6 luni. In nici un caz nu dispare de la o zi la alta, sau de la o saptamana la alta.  A, ca bebe nu mai vrea as "traga", ca prefera biberonul, ca se supara si refuza sanul, ca nu mai curge laptele ca inainte, ca pompa scoate din ce in ce mai putin, asa e... deoarece se merge pe cerere si oferta. Adica bebe nu cere, sanul nu ofera... dar inca lapticul mai e acolo, dureaza luni de zile pana sa dispara de tot. La mine, dupa ce juniorul s-a intarcat la 2 ani, inca vreo 5-6 luni dupa aceea, daca mai strangeam din sani mai ieseau cateva picaturi. Partea grea e sa fie convins bebe sa mai suga - greu, dar nu imposibil daca se doreste - dar vorba voastra, si o gurita de lapte in plus e aur pentru bebelus.

 

Mina, sa iti fie de bine hainele noi!  Eu astept sa ajung la dimensiunile dorite si ma tratarisesc atunci - mi-am promis o rochita de la Vivienne Westwood, designerul meu favorit - ca tot vreau sa merg in Suedia, la o nunta in august, deci numa' bine se potriveste.

 

Daniela, si eu in trupa lu' Mc Cloud, chit ca barbatu-meu tine de clanul Cameron [pk]  Daca junioara iesea cu putza, numele ales ar fi fost Duncan [pk]

 

Nanne, frumoasa foc albinuta, pozele sunt si ele faine, si da, ce e mai frumos decat sa plangi de fericire? [il] [il] [il]

 

Daniella, o sa vedeti voi cum faceti in momentul in care va decideti sa aduceti embrionasii "acasa" [flo2] [flo2] 

In legatura cu independenta e cu dus si cu intors, asa cum am mai scris, inca nu e clar ce va fi, it could go either way, iar eu si barbatu-meu suntem inca indecisi, argumentele "de inima" si de ordin practic trag si intr-o parte, si in alta. Deocamdata "we keep an open mind".  In familia sotului in general lumea e pro-Independenta, dar avem destui cunoscuti in ambele tabere, si multi inca la fel ca noi, care nu s-au hotarat. Ce e important, e ca in septembrie locuitorii Scotiei vor avea ocazia ca EI sa decida viitorul tarii lor, ce se va decide ramane de vazut, la fel ca ce se va intampla dupa aceea.


Editat de DarkBendis, 01 martie 2014 - 15:52 .


#43
nicopic

nicopic

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 388 mesaje

Postat 01 martie 2014 - 15:25

La multi ani, fetelor! va urez o primavara minunata!  [flo][flo][flo]

Multumim frumos, Andra [pup][flo] iata ca intr-adevar au trecut 5 lunite..cand? nu stiu... cu 2 copilasi micuti nici n-apuci sa-ti dai seama...Ana creste, dar e mai lenesa la capitolul mobilitate din cate-mi dau seama; surioara ei se invartea dupa-o parte pe cealalta la varsta asta, ea inca nu; de cateva zile, se intoarce usor spre partea stanga, deci trag speranta ca nu e ceva-n neregula..

Ella, sa aveti o petrecere frumoasa maine! n-are sens sa te stesezi cu tot felul de superstitii legate de cm  (care daca ti-a venit cm miercuri, pana duminica e pe trecute oricum...) sau pupatul copilului dupa botez (si eu mi-am pupat ambele fetite, chiar am fost surprinsa in fotografii...ei si ce?! [flo]

Si pt ca-i zi de sarbatoare, cel putin simbolic va servesc cu un fresh de portocale si o "prajitura desteapta"[pup]



#44
anairisanna

anairisanna

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 212 mesaje

Postat 01 martie 2014 - 18:36

Sa avem parte de o primavara frumoasa si linistita alaturi de dovleceii nostri minunati!!!

Andra,prietena mea iti multumeste pt ajutor.Sapt viitoare are programata o intalnire cu cei de la Citizens.

Ela petrecere frumoasa maine!!

#45
Flavia

Flavia

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 155 mesaje

Postat 01 martie 2014 - 19:29

Danyce La mutli ani sa fii sanatoasa si sa  ai parte numai de bucurii de la copii! ( cu intarziere stiu ...)

 

Nane si Danyce raspunsul la intrebare de la sursa

 

http://www.crestinor...ica-139057.html

 

 

Ca sa opresti CM  deobicei se ia vitamina k care este antihemoragica si mai existau niste pastile dar tb luate daca stiai cand tb  sa iti vina.Insa fiecare din noi reactioneaza diferit la diversi stimuli deci s-ar putea ca  nici vitamina k sa nu fie suficient mai ales dacae primul ciclu dupa nastere cand e jale cel putin la mine a fost.



#46
arnnia_a

arnnia_a

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 502 mesaje

Postat 01 martie 2014 - 21:22

La multi ani pentru 5 lunite Ana!

Andra, si noi am avut ieri o zi plina. Am fost cu bebe mic la Universitate unde preda tati, sa asistam la o expozitie de proiecte, unde si mami a avut panouri :).  L-am expus si pe dovlecel, care a fost foarte apreciat ca si Pixie, si deasemenea a primit multe cuvinte frumoase.  [pk]  [pk]  [pk] Sunt foarte mirata dar si foarte bucuroasa ca reactioneaza asa de bine in societate, nu plange, e vorbaret (lalaicios), zambaret din cale afara. Deci e foarte bine.

 

Nicopic, nici al meu nu vrea sa se intoarca, stiu ca stie ca a facut-o de cateva ori, dar nu vrea..e mai comod sa stea pe spate [alcool]  [alcool]  [alcool] si sa ne hlizim in hohote. C'e la vie, dc asa vrea dumnealui [alcool] .

 

Ella, ca ai un botez minunat si sa te bucuri de crestinarea puiului. [flo2]

 

Andra, pe mine acum ma streseaza treaba cu Ucraina, e cam groasa situatia [fri] , apropo de starea natiunii.

 

va pup

 

p.s. Maine ne pregatim sa faca puiul baie cu tati in cada :D  sa vedem daca incap, eu o sa fiu pe post de asistenta cu prosoapele pe mana :))).

 

Maine implinim 5 lunite, trebuia pe 30 februarie, dar daca nu exista.. ne multumim si cu 2 martie  [soricel]  [soricel]  [soricel]



#47
alinabold

alinabold

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 672 mesaje

Postat 01 martie 2014 - 23:49

Nane: foarte frumoase pozele de la botez. Albinuta e o scumpica.
Noi am avut o sambata superba. Am stat 6 ore afara. Am fost la un targ organizat de viitoarea gradinita a Emmei. Am cumparat tricicleta second hand pt vara viitoare si tot felul de alte jucarele inclusiv o masuta de activitati fisher price cu 5 euro. Apoi am facut un gratar in curte,au fost mai multi prieteni. Emma a fost ft vesela, a mancat tzitzi la aer, a dormit, a ras. Maine mergem in orasul vecin la plimbare. Vad ca ii prieste sa stea cat mai mult afara.

#48
DarkBendis

DarkBendis

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.055 mesaje

Postat 02 martie 2014 - 00:27

Si noi asteptam maine musafiri, o sa vina niste prieteni romani pe la noi, ea e graviduta cu fetita in burtica, ii dau ei o parte din hainele mele din sarcina.

 

Nicopic, multumim frumos pentru tratatie [flo2]

 

Arnnia, si noi urmarim cu ingrijorare situatia din Ucraina, nu e deloc bine ce se intampla acolo.... 

Ma bucur ca Alexandru s-a simtit asa de bine la Universitate, cu lume in jur, da, de obicei tare incantati sunt astia micii cand li se da atata atentie!

 

Alina, sa folositi sanatosi lucrusoarele cand le vine vremea!



#49
ela_ella2003

ela_ella2003

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.090 mesaje

Postat 02 martie 2014 - 09:37

Neata fetelor, multumesc pentru gândurile bune. Eu sunt la coafor, m-am machiat si am niste buze rosii....cum tuc eu băiatul ? :))) nu contează, o sa îl inrosrsc si la propriu si la figurat

#50
pastilutza

pastilutza

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 244 mesaje

Postat 02 martie 2014 - 15:02

Buna primavara! Top si eu pe aici, ca ghiocelul.
Va urmaresc constant, dar nu mai am timp sa scriu.

La birou m-am aglomerat si mai mult si am inceput si diversificarea.
Ieri, am tras de mine, desi vroiam sa stau acasa cu Maria...si am mers la sala, ca sa fac ceva si pentru mine, ca nu se mai putea.

Va pup pe toate: Andra, Dany, Ella, Mina, Elena, Alina, Nanne,Mira, Raluca & all.



Etichetat si cu bebe, sept2013, oct2013

Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • 36 saptamani

    Roxana3001
    - Astăzi, 22:33

  • Luna a 8-a

    Pau26
    - Astăzi, 22:12

  • Activități care m-au ajutat în sarcină

    Ana1298
    - Astăzi, 21:39

  • Control trimestrul 2

    lili.95
    - Astăzi, 19:50

  • Ziua naÈ™terii

    Roxanesss
    - Astăzi, 17:30

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -