Sari la conținut

Sari la conținut


Geanta Bebelusului - ce isi doresc gravidutele

geanta bebelusul

50 raspunsuri la acest subiect

#11
ema_gheorghe

ema_gheorghe

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 36 mesaje

Postat 17 februarie 2014 - 14:26

buna ziua, am primit editia 3 a gentiii . multumesc  DC pentru acest cadou deosebit care mi-a facut o mare bucurie. in primul rand geanta este foarte practica de plecat cu ea la plimbare.

produsele le-am testat deja ( piticul ne bucura existenta din 3 ianuarie ) : crema de fundulet : este exceptionala, pot spune ca dupa 2 aplicari eritemul fesier nici nu mai era. servetelele miros frumos, a proaspat, sunt racoritoare , baiatului ii plac ( ma rog, mamicii ii plac). in general produsele nivea sunt bune. chicco : suzeta este la mare cinste, la fel si sapunul. de servetel nu am apucat sa imi fac o parere. biberonul avent iarasi este practic, tampoanele nu mi s-au parut a fi iesite din comun. produsele de stimulare a lactatiei si-au facut efecttul( sunt ok), vitamina d este in folosinta deja, un produs deosebit insa pentru mine si beebe a fost alinan happy drink- am cumparat inca o cutie si voi ramane fidela acestei bauturici- pentru bebe a factut minuni.

iar produsele dove : le-am apreeciat la justa lor valoare.

toate produsele m-au bucurat , insa cel mai mult a fost happy drink si binenteles bepanthenul- care iar a facut minuni pentru pliurile unde se mai macina pielea bebeilor.

 multumesc inca o data DC!!!!!!



#12
IonelaManole

IonelaManole
  • Membri
  • 1 mesaje

Postat 17 februarie 2014 - 14:42

Salutare! Eu sunt una dintre mamicile care a primit geanta bebelusului de care sunt foarte incantata! Multumesc echipei DC pentru acest cadou oferit bebicului meu! Atat produsele cat si geanta imi sunt de folos, sunt de calitate si imi sunt utile! :) Ma bucur pentru fiecare produs in parte, dar cel mai de folos imi este geanta pentru ca ea nu se consuma :) ! Va multumesc mult pentru aceasta initiativa! 



#13
Raissa14

Raissa14
  • Membri
  • 1 mesaje

Postat 17 februarie 2014 - 15:11

Buna comunitatii DC! Am primit gentuta in urma cu ceva timp. Acum, spre fericirea noastra , am inceput sa folosim si produsele primite, caci puiul meu a venit pe lume pe 30.01.2014. Din pacate nu am mai apucat sa va scriu marea veste , caci imi ocupa tot timpul.

Cele mai folosite produse de noi sunt Biberonul si crema Bephanten.Acestea ar fi pe primul loc . Jurnalul mai este un obiect foarte drag, iar apoi , eu am folosit si ceaiul pt stimularea lactatiei, insa din fericirea exista laptic si mai aman pe mai tarziu folosirea lor. Chiar si monstrele de la nivea ne-au ajutat mult , deoarece dupa mai multe testari si ale altor produse, cele mai bune pt noi sunt cele din gama Nivea , respectiv : servetele umede, gel pt baie pt bebelus , ulei pt bebelusi, iar eu sunt o veche consumatoare a sampoanelor si balsamurilor din gama lor. Asa cum pe noi ne-au ajutat monstrele , ar fi bine ca pe viitor sa "dotati" gentuta cu mai multe astfel de produse. Pt o mamica pt prima oara , este destul de dificil si costisitor sa aleaga din mai multe produse ca sa vada ce i se potriveste mai bine.Chiar si tampoanele mamare de la Avent sunt super , fata de alte marci. Din pacate , nici in magazine nu exista monstre la astfel de produse si ajungem sa cumparam lucruri care nu ne sunt benefice. Ar fi util pt mamici sa primeasca si monstre de scutece de unica folosinta.

In rest nu stiu ce ar mai trebuii sa contina gentuta. Poate o jucarioara pt bebe. Dar noi suntem f. multumiti si de produsele primite. Le folosim pe toate , mai putin suzeta deocamdata, pe care bebe nu vrea sa o accepte.

Asa ca multumim din suflet DC pt ajutorul dat in noul drum inceput in 3 : Bebe , mami si tati.

Va pupam !

P.S Am primit gentuta editia 3



#14
eli10

eli10
  • Membri
  • 1 mesaje

Postat 17 februarie 2014 - 15:17

Bună echipei DC,mămicilor,burticilor şi piticilor,

Am mulţumit atât sponsorilor cât şi echipe DC la primirea gentuţei bebeluşului - ediţia a 3 a, o fac şi acum cu mare plăcere deoarece atât gentuţa cât şi conţinutul acesteia sunt de un real ajutor pentru mămici sau viitoare mămici. Am folosit cu incredere toate produsele din gentuţă fiind produse de firmă (Avent,Chicco,Nivea,Dove,Dero,s.a.) cu un renume în îngrijirea bebeluşilor .Acum când vremea de afara imi permite să fac plimbări cu bebeluşul gentuţa stă la loc de cinste pe braţele căruciorului incât poate fi admirată de toate mămicile cât şi viitoarele mămici.Deşi gentuţa are un conţinut diversificat cel mai mult m-am bucurat de biberonul de la Avent ,suzeta de la Chicco,  ceaiurile pentru colici cât şi cele pentru lactaţie, bephantenul care este un unguent nemaipomenit pentru îngrijirea bebeluşului şi nu in ultimul rând celelalte produse care mai de care folositoare pentru bebic. După primirea gentuţei  am folosit în continuare tot aceste produse pentru ca sunt tare multumită de utilitatea şi efectul lor.Sfătuiesc toate prietenele mele care sunt deja mămici şi cu atât mai mult pe cele care urmează să devină mamici să intre pe site-ul  Comunităţii despre copii, să işi facă cont şi alături de alte membre ale acestei comunităţii să împărtăşească cele mai frumoase momente din timpul celor 9 luni de sarcină şi după ce nasc şi sigur vor fii răsplătite cu această minunată gentuţă a bebeluşului, care este un proiect nemaipomenit şi de care trebuie sa beneficieze cât mai multe mămici.

Consider conţinutul acestei gentuţe suficient de diversificat si nu ştiu dacă mai poate fi adăugat ceva dar cu siguranţă trebuie continuată distribuirea acestora catre  cât mai multe mamici.

Eu şi bebeluşul meu mulţumim din inimă DC şi tuturor sponsorilor pentru gentuţa bebeluşului.

Cu mulţi pupici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 



#15
ank_adaus

ank_adaus

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 341 mesaje

Postat 17 februarie 2014 - 18:00

Multumim mult echipei DC pentru aceasta gentuta minunata (Editia a 3 a)a  fost foarte utila, pot spune ca de o luna de cand a aparut bebe am folosit aproape toate produsele; cel mai util a fost bepanthenul pe care l-am folosit imediat impreuna cu servetele umede, apoi cand au aparut colicii am observat ce utile pot fi ceaiurile si bauturica.Nu am folosit inca suzeta si biberonul deoarece bebele nu vrea suzeta si laptic papa de la mami momentan.Gelul de dus de la dove era printre preferatele mele de ceva timp asa ca a fost folosit imediat ce i-a venit randul.Pot sa zic ca am folosit prima oara balsam, nu obisnuiam, acum iau in calcul pt albituri sa-l folosesc.Vitamina d am folosit-o in detrimentul mai cunoscutului vigantol si a fost la fel de buna.Produsele nivea nu le-am folosit inca, dar oricum folosesc aceasta marca si nu cred ca o sa-mi displaca.Geanta este perfecta pt iesit in parc.

Ce mi-ar placea sa mai aiba geanta: o salopetica, o jucarie, monodoze ser fiziologic, comprese sterile, prosopel mic, pernita anticolici, forfecuta pt bebelusi...lucruri foarte utile la aparitia bebelui.



#16
roksefa

roksefa
  • Membri
  • 3 mesaje

Postat 17 februarie 2014 - 18:40

Buna. Am primit si eu gentuta editia a 3, si este faorte folositoare, atat  geanta cat si produsele din ea.

Cel mai tare mi-a placut geanta, pentru ca aveam nevoie de una, si de biberon , pentru ca era unul din lucrurile pe care mai trebuia sa le cumpar pentru spital.

De folosit inca nu am inceput sa le folosim, pentru ca Bebe inca nu a venit. Mai sunt 2 saptamani si va veni si el.

Si ar fi bine daca ar fi avut si cativa pampersi de nou nascut, si o paturica absorbanta si orice altceva pentru bebe,mamica si tatic ar fi util. Si iara ar fi util, ceva pentru vergeturi. Nu neaparat un produs, ci un pliant cu fel si fel de produse sau remedii pentru vergeturi. Eu ma confrunt cu ele si nu imi place deloc sa stiu ca voi ramane cu ele. Am foarte multe si foarte urate.

 

Abia astept sa vina bebe sa incepem sa folosim produsele. bagajul de spital il am pregatit, dar nu stiu daca va mai trebui ceva sau nu. Iar bagajul de iesire il am si pe el pregatit, dar am pregatit mai multe randuri de haine, ca nu stiu cu ce sa il imbrac. Nu am avut bani sa ii cumapr un costumas, asa ca am pus ceva din ce am mai primit. Acuma o sa vad ce si cu ce voi combina. 



#17
anuca86

anuca86
  • Membri
  • 4 mesaje

Postat 17 februarie 2014 - 19:19

Multumim desprecopii.com pentru geanta bebelusului Editia a 3-a. Ne-a fost livrata intr-un moment perfect pentru noi cand am inceput sa iesim mai des la plimbare si am putut sa ne folosim de geanta util compartimentata, incapatoare (mai ales ca e sezonul rece si trebuie sa iau mai multe haine de schimb pentru bebe, inclusiv o paturica) si cu un design deosebit, castigand detasat titlul de cel mai apreciat produs primit in aceasta campanie. Ne-au placut toate produsele, cremele, detergentul, balsamul, faptul ca ati trimise produse si pentru mami si pentru tati. Brosurile si celelalte carti informative le-am citit cu placerile si am aflat lucruri noi desi sunt la al doilea copil, cum se spune cat traiesti tot inveti :).

Am ramas fidela acestor produse. Unele dintre ele le foloseam si inainte, iar pe altele le-am descoperit prin intermediul campaniei initiata de voi.

In geanta bebelusului Editia a 4-a mi-ar placea sa fie un pieptan pentru cruste de la Chicco (l-am folosit la bebita mea si e foarte eficient in comparatie cu alte pieptene din comert) si un termometru pentru baie avand in vedere ca in primele zile de viata bebelusii sunt asa sensibili si cu o piele asa delicata ca tot timpul am avut emotii sa nu fie prea calda apa pentru bebita.



#18
AniAbi

AniAbi

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 64 mesaje

Postat 17 februarie 2014 - 19:39

 

  • V-a fost de folos Geanta Bebelusului? (ce editie a gentii ati primit?)

  • Ce anume v-a bucurat cel mai mult?

  • Ati ramas fidele produselor primite?

  • Ce ati recomanda sa mai contina Geanta Bebelusului?

 

1. Foarte folositoare in sensul ca nu a trebuit sa mai cumpar multe lucruri din bagajul mamei si bebelusului. Editia a treia.

2. Biberonul si suzeta.

3. Cred ca da.

4. Si pentru tatic ceva mai mult pentru a se simti si el implicat mai mult.

Multumim inca o data, DC!



#19
gloria1978

gloria1978

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 215 mesaje

Postat 17 februarie 2014 - 19:40

Eu am primit editia a treia. Nu am cuvinte sa va spun cat de util este ce gasim acolo!! Incepand cu geanta in sine. Eu am luat un carut care nu evea geanta inclusa. Cea primita de la voi este perfecta! Si in spital, si acasa tin in ea scutecele, crema de fundulet, servetelele, aleza si alte cateva chestii care imi trebuie la schimbat copilul. Si o plimb prin casa , pe unde am nevoie, ca-l schimb in locuri diferite. Dintre toate, cel mai bine mi-a prins suzeta chicco , ca este din latex, daca mnu o aveam nu m-ar fi trasnit ca nu accepta suzetele din silicon, ci doar latex... biberonul la fel, a fost mana cereasca in primele 2 zile cat n-am avut lapte si a trebuit sa-i dau supliment. Voiam alaptare exclusiva si alta nevoie de biberon n-as fi avut.

Ca si sugestie, poate ar merge mostre /produse anticolici. Picaturi, care pot fi folosite si de mamele care alapteaza exclusiv.

Oricum, va multumesc din suflet, o idee geniala si ffff folositoare!



#20
lily.lacry

lily.lacry

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 31 mesaje

Postat 17 februarie 2014 - 21:05

dragelor,
 
Dupa cum stiti, la Desprecopii - avem in plina desfasurare a treia editie a actiunii Geanta Bebelusului. Acest proiect de suflet - unic pe internetul romanesc - este un mare suces pentru Desprecopii si tocmai pentru ca stim cat de mult emotie si bucurie produce, vrem sa il facem tot mai interesant pentru voi, dragi gravidute. [flo2]
 

GeantaBebelusului-3.gif

 
De aceea, am lansat acest topic special pentru a testa opiniile mamicilor care l-au primit. Va rugam asadar sa ne raspundeti la acest topic la aceste trei intrebari:
 
  • V-a fost de folos Geanta Bebelusului? (ce editie a gentii ati primit?)
  • Ce anume v-a bucurat cel mai mult?
  • Ati ramas fidele produselor primite?
  • Ce ati recomanda sa mai contina Geanta Bebelusului?
Asteptam impresiile si raspunsurile voastre, dragi mamici DC.
 
[dc]

Am primit ediţia 3 a genţii. Cel mai mult m-a bucurat geanta pt ca este foarte utila, foarte bine conceputa pt nevoile mamicilor.
Produsele Dove, Coccolino si Avent imi plac mult!
Toate mostrele sunt foarte folositoare in calatorii.
Eu recomand ca geanta să conţină produse organice pt îngrijirea bebeluşului şi pt spălarea hăinuţelor lui.


Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Astăzi, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Astăzi, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - Ieri, 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Astăzi, 22:26

  • Sarcină

    Erika91
    - Astăzi, 21:11

  • Cum am aflat că sunt însărcinată?

    Ana1298
    - Astăzi, 18:14

  • Prin Italia cu bebe in burtica

    Pau26
    - Astăzi, 14:55

  • Ma copleseste oboseala

    ZDenisa
    - Astăzi, 14:42

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -