FELICITARI POCA! (Mamici de Martie 2014) - Cap.51
Postat 16 februarie 2014 - 23:31
Postat 16 februarie 2014 - 23:32
Nici eu n.am recunoscut toate fetele.
Postat 16 februarie 2014 - 23:35
Eu ma fortez sa mananc cate ceva parca nimic nu mai are gust si nimic nu mai imi place
Postat 16 februarie 2014 - 23:38
Bafta fetelor mâine la eco!
Noi mâine cu ajutorul lui Dumnezeu facem 38 de săptămâni.
Postat 16 februarie 2014 - 23:39
Si mie mi e somn, am facut si multa trebusoara azi
Postat 16 februarie 2014 - 23:42
Am citit tot si apoi m-am luat cu FB si am uitat ce am citit
Vio si Ema, bafta maine la eco si la analize. Sa va iasa rezultate bune!
Am si eu eco maine, inca nu stiu ora, o sa ma sune secretara lui maine. Probabil dupa-masa, seara.
Am vazut o groaza de poze frumoase pe FB, toate sunteti niste frumoase si unele din voi aveti deja si copii frumosi Multam de add.
Si eu am mancat azi f mult, in special prajituri
La soacra am mancat sanatos, ne-a gatit bine, pulpe de pui imbatate in bere bruna cu orez cu spanac si salata de varza. Apoi tiramisu. Apoi am fost cu nasii la cofetaria, unde am mancat o placinta cu branza. Acasa la 22.00 faceam aripioare ca ii era foame sotului si oricum dezghetasem aripile de ieri si mi-era frica sa nu se strice. Am mancat si eu 3 aripi si salata de sfecla si tiramisu de la pachet Acum sunt full si cica sa ma duc sa ma intind. No way, trebuie sa mai pierd niste timp in pozitie verticala.
Am reusit sa ma defrisez M-a ajutat sotul doar la o portiune mica. Oricum ii ttremura mana de mi-era frica sa nu ma taie sau ma facea sa rad si sa tresar, facand glume sexy si venind cu propuneri indecente
Bebe cred ca m-a simtit ieri ca era supi ca nu misca si azi a misunat nonstop, tot finut, dar a misunat, ba din fund, ba din picioare, ba a sughitat. Dragul mamii, de te-ai fatai asa nonstop sa stau si eu linistita
Postat 16 februarie 2014 - 23:44
Sim, maine faci 38+? ca la semnatura zice 37s1z, adica tocmai ce ai facut 37+ Oricum esti la termen, felicitari!!
Postat 16 februarie 2014 - 23:49
Mi-am amintit ca am vazut poza cu Andrei miiiiiiiiiccccc si vroiam sa zic Poca: e un dulce, imi vine sa il pap si vreau si eu bb mic si scump, URGENT, dar nu inainte de 37+
Postat 16 februarie 2014 - 23:50
eu ma plimb maine printre pozele de pe fb ca mi-e somn si dimineata am si eu controlul ala ciudat cu luat sange, secretie, nst, semnare contract si povesti despre operatie.
noapte buna.
Postat 17 februarie 2014 - 00:00
Pot sa incep sa beau si ceaiurile pt lactatie de pe acum?