Am mai dormit 2 ore si parca e mai bine
.
Nic, sper si eu sa ma lase greturile in pace. Cel mai rau e cand sunt singura acasa, imi vine sa plang si ma gandesc la tot felul de lucruri
, apoi imi dau seama ca o iau pe aratura si iar imi vine sa plang
. Cred ca in mare parte e de la hormoni.
Ela, la fel si eu, cand mi-e rau nu pot sa fac nimic. Mi-e mila de sotz ca vine seara si nu e nimic gatit de mancare, sper astazi sa reusesc sa ii fac o ciorba. El saracul nu se plange niciodata, orice ii fac e bun si ma lauda
.
Carucior nici noi nu cumparam inca, dar vreau eu sa imi fac temele. Mi-am facut o lista cu ce trebuie sa avem in casa cand vine bebe ( 0 pana la 3 luni ) si incerc sa vad de pe unde le iau. Sotul meu lucreaza toata ziua si vine tarziu, aici magazinele se inchid la 18, asa ca o sa isi ia liber si cumparam atunci lucrurile mari toate.
Ela, eu chiar acum citesc partea despre alaptare din Mama si copilul, si zice ca capacitatea de a alapta nu tine de marimea sanilor, ci de structura lor. Eu cunosc femei cu sani mici care au alaptat bine mersi pana la un an. Cumnata mea tot asa e, are sanii f mici si a alaptat fata pana dupa 1 an, apoi i-a venit ciclul si nu a mai vrut micuta, dar ea mai avea lapte. Cred ca cel mai important e sa fii pozitiva si sa ai incredere in corpul tau.