Corinadani, pt mine e ok cum si cat faci tu prajituri, doar m am mirat la ce ai afirmat mai sus
Editat de szivarvany, 28 ianuarie 2014 - 15:19 .
Postat 28 ianuarie 2014 - 15:18
Corinadani, pt mine e ok cum si cat faci tu prajituri, doar m am mirat la ce ai afirmat mai sus
Editat de szivarvany, 28 ianuarie 2014 - 15:19 .
Postat 28 ianuarie 2014 - 15:20
Eu in cafea pun putina miere daca am, daca nu, la o cana mare (de aia pt ceai) pun o lingurita rasa de zahar. In ceai nu pun niciodata zahar. Prajituri mananc foarte, foarte rar. Ma gandesc ca daca scad zaharul pe care nu il ingerez asa, pot sa bag o lingura zdravana in cana de vin
Postat 28 ianuarie 2014 - 15:21
deci va rog, carbohidratii din vin sunt anulati de tanini, care-s buni la inimioare. avantaj vin
Laura, il indulcesti cu stevia
Postat 28 ianuarie 2014 - 15:25
Laura, nici nu-l mai fierbe, ca-i distrugi "vitaminele"
Postat 28 ianuarie 2014 - 15:29
Laura, nici nu-l mai fierbe, ca-i distrugi "vitaminele"
am inteles, sa traiti!
Postat 28 ianuarie 2014 - 16:43
am inteles, sa traiti!
Vitaminele ca vitaminele, da risti sa iti plece alcoolul si sa te lase doar cu tanini
Postat 28 ianuarie 2014 - 17:11
Laura, nici nu-l mai fierbe, ca-i distrugi "vitaminele"
Postat 28 ianuarie 2014 - 17:24
deci va rog, carbohidratii din vin sunt anulati de tanini, care-s buni la inimioare. avantaj vin
Laura, il indulcesti cu stevia
Postat 28 ianuarie 2014 - 17:38
Chiar, voi ce folositi vara pe rani deschise? Superficiale ma refer bineinteles, astea pe care le capata din cazaturi cu rolele, etc.
Se spala rana f bine cu apa calda si sapun si se lasa sa se vindece singura, avand grija sa nu se infecteze. La nevoie, se poate dezinfecta cu apa oxigenata.
Postat 28 ianuarie 2014 - 17:41
oarecum off-topic: imi amintesc foarte clar cum, in copilarie, in "faimosul" ceai era suficient sa pun 2,5 - maxim 3 lingurite de zahar la o cana mare, si iesea un ceai lesinator de dulce. ei bine, acum, chiar daca pun 5 lingurite de zahar in cana cu ceai, tot nu mi se pare suficient de dulce. probabil cantitatea sporita de zahar pe care o consumam are de-a face si cu puterea acestuia de indulcire, care se pare ca a scazut...punem tot mai mult in lapte, ceai, prajituri, samd
Corina, risti sa te imbolnavesti de diabet cu atata zahar.
Mie imi place ceaiul neindulcit, doar cu lamaie.