Buna dimineata,
Informatia e mama sanatatii; daca nici in secolul asta avansat nu dam crezare studiilor?! evident ca trebuie sa facem o selectie, evident ca trebuie sa ne punem simturile la vedere; eu de exemplu daca nu SIMT ceva, nu fac!
De exemplu: nu folosesc microundele (am avut, l-am dat de pomana - stiu ca atunci cand am citit despre el, mi so parut logic ce am citit si mintea mea a refuzat sa-l mai foloseasca); nu mai folosesc faina alba, zahar, margarina, si cat mai putine semipreparate cumparate; mi-as dori sa nu mai mananc carne deloc (acum 2 ani mi-au iesit analizele la ficat de 3 ori valoarea normala - am decis eu sa renunt la carne si 1 an de zile nu am manact decat de 1-2 ori pe luna si numai in vizite - dupa 6 luni analizele erau toate foarte bune, reglate - mai putin glicemia, care explodase - din cauza ca nu mancam carne/grasimi - completam cu panificate... astea m-au distrus in alta parte...).
Acum cu Monti mi-am reglat toate analizele; sunt foarte ok, slabesc incet si sigur, ma simt vioaie, insa mi-as dori sa ma bazez mai putin pe carne! Poate in timp o voi elimina de tot!
Nu voi elimina de exemplu faina de soia - in conditiile in care folosesc o punga de 1 kg la 3 luni sau siropul de agave - 1 sticla de 300 ml la 4-5 luni sau xillitolul 1 kg la 6 luni...
Zilele astea am avut in meniu: gratar carnati cu salata de varza, supa de pui cu galuste de tarate, peste fiert cu usturoi, macrou marinat facut de mine - o nebunieeee, tort cu crema de visine, tarta cu mere multe!
Cantarul arata scadere de -0,5 kg! Sper sa pastrez mersul asta de 0,5 kg pe saptamana! Eu sunt multumita!
O saptamana frumoasa!
Editat de claudia_a, 20 ianuarie 2014 - 07:54 .