Multumiri si vesti de la Brandusa:
As vrea sa va multumesc din suflet pentru tot ajutorul, moral , psihic si cel mai important , din pacate , financiar.
Gandurile voastre au fost un adevarat sprijin si suport in cele mai grele momente, aducandu-mi aminte mereu ca trebuie sa lupt sa ma intorc sanatoasa acasa.
Este adevarat ca noua lupta abia a inceput, dar partea foarte grea aproape se termina. Am reusit sa trec, din pacate destul de greu , de prima saptamana de chimio si deja imi unesc puterile pentru urmatoarea.
Am inceput si radioterapia si azi 30.12.12 am inceput si cyberknife, procedura care din pacate nu exista in Romania, dar care se pare ca este nasul tumorii mele din stern.
Pana la aceasta ora cand scriu acest "jurnal de bord" cam astea sunt procedurile pe care le-am inceput , "foarte puternic" , asa cum spun doctorii, avand in vedere ca fac cele 3 proceduri simultan. Dar, in toate astea, exista si o parte buna:nu mai am dureri.
Nu mai am dureri ale metastazelor osoase, nu ma mai doare piciorul cand merg, coloana la orice miscare si sternul care facea ca un banal stranut sau sughit sa fie un adevarat calvar.
Vreau sa va multumesc inca o data pentru tot ajutorul primit si avand in vedere si momentul in care va scriu doresc sa va urez un sincer "La multi ani" , iar anul care vine sa va umple de sanatate si bucurii.
Brandusa Romascu
Va multumesc si eu tuturor si un An Nou in care sa avem puterea si credinta sa ne implinim dorintele!
Alina