Fetelor, ma coplesiti... voi toate mi-ati purtat noroc.
Ona, multumesc mult.... de vina pentru starea noastra este bineinteles tayfun dar si tu draga mea, ai tras piciorul cu simt de raspundere...si eu ca si tine, am primit cadoul pe care mi-l doresc de ceva timp....
Lorelai, Nelay, mersi mult de info. Cred ca o sa las pentru luni, duminica imi scot si eu in sfarsit finii la biserica dupa cununie.....i-am tot amanat si vreau sa imi fac cum trebuie datoria de nasa....si apoi vorba lu' Motanu': daca e creasca, creste si luni, iar daca scade,la fel.....
Cookie, multumesc frumos. Catre tine se indreapta toate gandurile noastre pozitive.....pe 16 decembrie sa ne dai vestea cea mai buna.
Velvet, te pup. Abia astept sa iti intorc urarile. Sa dea Dumnezeu sa reusesti din prima. sa dea Dumnezeu sa reusim toate.
Si hai sa va spun ce am facut....l-am trimis pe Motan la farmacie sa imi ia doua teste de sarcina de alea bune.....abia astept sa le fac, sa vad si eu in sfarsit doua liniutze .....apoi le pun la pastrare.
Lasand gluma la o parte, am revenit incet la realitate.....sunt constienta, am obtinut doar o beta pozitiva, mai avem multe etape de trecut pana la bebele mult asteptat.....dar pentru mine faptul ca s-a implantat este o mica victorie asupra nelinistilor mele.Ne rugam sa fie bine pe mai departe, sa aiba grija Dumnezeu de puiutzii din burticile noastre, iar peste 8 luni si ceva sa impartasim emotziile din salonul de spital, asa cum ne dorea Ella acum ceva timp.
Si Nelay, ai avut dreptate cand spuneai despre anuntarea marii vesti....in aceste momente, stiti doar voi.....iar daca totul va fi bine, dupa vreo 6-7 saptamani fac marele anunt...
M-am intins cam mult.....va pup pe toate ...o seara frumoasa sa aveti.