Imi plac foarte tare cuburile. Sa le daram. Sa ma plimb cu ele prin casa si sa le arunc. Dar cel mai mult imi place sa le asez. Imi cam dau batai de cap ca ele sunt multe si eu sunt una singura si cu doar 76 cm inaltime. Mami mereu imi spune ca sunt pre ainalte pentru mine dar eu nu ma las. Pun unul peste altul de la cel ami mare la cel mai mic. Sunt 10 cuburi dar eu ma opresc la 6 din ele ca mai sus nu pot pune. Surpriza, surpriza. Intra cineva in camera. Ma duc sa-l apuc de o maneca sa ma ridice in brate sa pun si celelalte cuburi in varf. Nu ma las eu cu una cu doua. (C. Ancuta)

Visul de joaca al copilului tau devine realitate!
Postat 03 decembrie 2013 - 20:52
Postat 03 decembrie 2013 - 20:53
Gogocel are 7 prieteni buni, care il pazesc si ii sunt alaturi, acestia sunt 3 pisici si 4 catei. Preferata lui este Pibs, o pisicuta cu 3 picioare dupa care alearga prin casa jucandu-se si cautand-o sa o prinda sa ii faca "daga-daga". (G. Ramona Liana)
Postat 03 decembrie 2013 - 20:54
Ii placesa faca turnuri, castele, garaje, case din lego ! apoi dupa ce sunt construite le derama sa facem altele. (L. Louis-Marilena)
Postat 03 decembrie 2013 - 20:55
"Am un fluturas
Tare dragalas
Mami mi l-a luat
Ca sa-l plimb prin parc.
Parculet nu am in casa
Dar eu am un covoras
Este verde si pufos
Si sta asezat pe jos
Fluturasul meu
E iute ca un zmeu
De cum mi-l pun pe cap
El iute a picat
Daca mi-l pun pe spate
Adoarme de indata
De cum vreau sa ma ridic
Fluturasul s-a trezit
Si-l il iau de aripioare
Sa il scot la o plimbare
Multe curse am facut
Cu un fluturas pe gat
Ne-am jucam si ne-am distram
Impreuna am dansam
Iar in spate
Iar pe cap
Pana seara s-a lasat.
La somnic cand am plecat
Mi-am luat fluturasu-n pat
Sub patura l-am bagat
O poveste am ascultat
Si indata ne-am culcat.
" (C. Ancuta)
Postat 03 decembrie 2013 - 20:56
Chiar acum cand scriu aceste randuri ,baietelul nostru Gabriel, se joaca cu tati cu mingia. Ii place tare mult , iar cand tati se preface ca rateaza mingia si se arunca la pamant, in acel moment Gabriel incepe sa rada atat de frumos, de incat toti cei din jur (eu, bunica, tati) uitam de toate si radem cu el ca niste copii. (V. Adriana)
Postat 04 decembrie 2013 - 09:44
Piticul meu adora sa se joace cu brum-bruma lui, are o masinuta pe care se aseaza cu funduletul pe ea si pe care o taraie toata ziulica. Pur si simplu o adora. (P. Andreea Loredana)
Postat 04 decembrie 2013 - 09:45
Are 2 mingii, una rosie si una verde. Ii place sa le ia in manute pe amandoua si sa le arunce pe rand la tine. Tu trebuie sa le prinzi si sa le arunci inapoi la el, iar daca le prinde sa-l aplauzi. (A. Anamaria)
Postat 04 decembrie 2013 - 09:45
joaca preferata este impreuna cu fratiorul mai mare, Finn. urmarire cu masini de politie si pompieri, ambulante si taxiuri prin garaj, pe sub masa si scaune. apoi un accident si evident intervin sabiile piratilor si totul se transforma intr-un raset din cauza gadilatului. :) (J. Cairns_Dane)
Postat 04 decembrie 2013 - 09:46
Mariei ii place jocul de-a masina, pe care il jucam impreuna.Luam un obiect pe care il consideram volan de masina, ea sta pe genunchii mei si imitam o plimbare cu masina. Masina merge drept,masina franeaza si ne aplecam muuult de tot in jos, Maria rade...ne redresam...acceleram si ne lasam muuult pe spate,facem curba la dreapta si apoi curba brusc la stanga, iar ne redresam, trecem prin hopuri multe si eu o zgudui pe genunchi si ea se tine de respectivul volan foarte strans si rade... (I. Andreea)
Postat 04 decembrie 2013 - 09:46
Baietelul meu se numeste Rares si se distreaza de minune jucandu-se uneori si singur atat cu masini dar si cu animalele domestice sau salbatice pe care le are in colectia sa.Se organizeaza si le aseaza frumos isi face garaj si ,,vorbeste,, cu prietenii sai imaginari de -ti vine sa crezi ca sunt in camera mai multi copii cu care se joaca. (R. Mihaela)