Scrisoarea 2013 cu destinatar: Mos Nicolae.
Postat 16 decembrie 2013 - 15:33
Draga Mos Craciun
Eu sunt asa de mic ca inca nu stiu sa scriu sau sa desenez, sincer eu nici nu stiu inca cine esti, dar mami si tati vor avea grija sa-mi explice si sa ma invete traditia Craciunului. Eu i-mi doresc sa le aduci tuturor copiilor ceea ce-si doresc.
Multumesc
Postat 17 decembrie 2013 - 22:41
Scrisoarea 2013 cu destinatar: Mos Nicolae.
Si ptr. Andrei??? Si-a facut atat de multe griji pentru restul lumii, ca a uitat sa ceara ce a vrut el.
Postat 18 decembrie 2013 - 13:26
Si ptr. Andrei???
Si-a facut atat de multe griji pentru restul lumii, ca a uitat sa ceara ce a vrut el.
Nuuuuu...nu a uitat. El a vrut o "surpriza" din partea mosului. Asa a scris.
Am senzatia ca nu mai stie nici el ce-si doreste :-)
Postat 19 decembrie 2013 - 10:44
Grabiti-va! Maine este ultima zi de concurs!
Postat 19 decembrie 2013 - 11:23
Draga Mosule...
iti voi scrie EU, caci fetele mele iti scriu in fiecare an si tot in fiecare an ma pui pe drumuri (uneori alaturi de Ruf) sa le umpli presul de sub brad.
Tot in fiecare an, imi pun scufita si ametesc umblind prin magazine, scriind scrisori, inventind povesti. Intretin spiritul Craciunului cu mult zel si este adevarat ca niciodata nu ti-am cerut nimic.
Anul asta, mi-am luat inima n dinti si timid am indraznit sa ti cer: o statie de calcat sau un set de masa specific sarbatorii sau MACAR o paturica cu modelul de sezon. Dar cred ca nu ai primit dorintele mele, ori ele stau undeva la coada.
Aia e! Probabil ca necerindu-ti nik material acum nu ai fost pe faza. Nu vreau sanioara, da i o unui copil caruia i aduce bucurii si sa mai stii ca nu ma supar pe tine. Voi continua sa cred in tine, voi zevzeci an de an cautind cadoul perfect pentru toti din jurul meu si voi impodobi casa si bradutul cu aceeasi rivna. Ma voi multumi cu ceea ce mi-ai dat pina acum: sanatate, liniste, iubire. Ca s cele mai frumoase.
Nu uita sa l pupacesti pe Rudolf.
PS. sper sa-ti placa prajiturelele pe care ti le voi face anul asta!
Postat 21 decembrie 2013 - 10:16
Avem castigatorii!
Felicitari:
ginarares
anna09_anna
darius12
Astept pe PM sau mail datele voastre personale cat mai curand posibil: nume, adresa, telefon, adresa mail si user DC.
Felicitari!
Postat 21 decembrie 2013 - 11:36
In primul rand vreau sa multumesc tuturor celor care au votat scrisoarea baietelului meu !Saniuta o voi dona verisoarei sotului meu care este bonlava de epilepsie si are o fetita de 1 an si 2 luni care este ingrijita de bunica ei.Fetita nu a dormit nici o noapte la sanul mamei din cauza problemelor de sanatate care le are mama ei.Va multumesc din suflet pentru saniuta !Sarbatori fericite !tuturor.
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →
Super concurs aiciCreat de
redactor
, 28 mar 2022
![]() |
|
||
GENERATIA DESPRECOPII →
Nasterea unei stele →
Ziua pe care nu o uita nici o mama - CONCURSCreat de
redactor