Buna de ce nu pot posta mesaje??? N-am mai intrat aici de 6 ani :))

Mamici de August (Pepenasi de August 2014)
Postat 07 decembrie 2013 - 16:06
Postat 07 decembrie 2013 - 16:38
A apărut mesajul, multumesc. Așadar voi naște la sfârșitul lui Iulie sau începutul lui August. Exista cineva care vrea sa nască la Medkife cu dr Popa Mirela??? Sau măcar cine va naște la medlife?? Am niște emoții de parca as fi la prima sarcina :))))) cel mai frumos este ca va fi in zodie cu mine adică Leu :))) Off ce frica îmi e si ce emoții am .....
Postat 07 decembrie 2013 - 16:41
Sa ne ajute Dumnezeu sa avem Bebeluși sanatosi
Postat 07 decembrie 2013 - 21:06
Postat 07 decembrie 2013 - 22:02
Offff abia așteptat sa fim multe....... M-am cam plictisit si ma uitam pe net aici pe site despre un test panorama cam scump dar care îți va spune dacă are vreun sindrom sau nu.... In fine frica mea provine de la prima sarcina..... Când la prima ecografie mi-a zis ca e sarcina extrauterina apoi ca s-ar putea sa aibă malformații pentru ca luasem eu niște antibiotice înainte sa ramân gravida apoi mi-a ieșit risc crescut la Sindromul Down, la dublu test, apoi au vrut sa-mi facă cerclaj ... Ca s-ar putea sa pierd copilul si cele 9 luni de sarcina s-au transformat in 9 luni de cosmar... .. In care ma treceam noaptea plângând de frica ce am in burta..... Bineînțeles ca bebe a fost foarte sănătos si am născut ușor si normal ca in filme, adică m-am dus la control si s-a constatat ca sunt in travaliu cu dilatatie 5 si nici o durere :)))) niște crampe ca la menstruație si in 2 ore aveam dilatatie 8 si aceleași crampe, l-am rugat pe dr sa-mi facă epidurala de frica si așa a apărut piratul meu frumos, care doarme acum lângă mine...... :)))). Cu. Era de așteptat am intrat in depresie severa după naștere adică începusem sa-i număr degetele lui bebe si mi se părea ca are Sindromul Down, ca toată lumea ma minte ca e bine.. A fost un cosmar care s-a încheiat. Acum mi-e cam teama sa nu retrăiasc iar ceea ce am trăit atunci .... Sper sa fie totul bine. Așadar aveți grija ce medic va alegeți si înainte de a face un pas foarte important mai Consultați alt medic. Dacă era sa ma iau după prima nebuna care mi-a zis ca e extrauterina astăzi nu mai aveam eu micuțul meu pirat lângă mine. Sa avem Bebeluși sanatosi , leii Frumoși si puternici :)))
Postat 07 decembrie 2013 - 22:05
Mai e cineva online la ora asta???
Postat 08 decembrie 2013 - 20:19
Heeeeei pe unde umblați oare???? Suntem așa putine....
Postat 08 decembrie 2013 - 23:09
Postat 08 decembrie 2013 - 23:14
Postat 09 decembrie 2013 - 00:03
De ar fi așa ușor..... Noapte buna si pupici
Etichetat si cu mamici, gravidute, bebelus, sarcina
SARCINA →
Odiseea sarcinii in 40 de saptamani ... →
Mamici de Noiembrie 2023 (Brumarei de 2023)Creat de
Anda08
, 02 feb 2023
![]() |
|
||
SARCINA →
Teste in sarcina →
Testele prenatale non invazive NIPT. Variante, acuratețe și indicații - tot ce trebuie să știi: GHIDCreat de
Anda08
, 12 ian 2023
![]() |
|
||
SARCINA →
Odiseea sarcinii in 40 de saptamani ... →
Mamici de Octombrie 2023 (Bobocei de 2023)Creat de
Anda08
, 03 ian 2023
![]() |
|