Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

minuni de noiembrie-decembrie 2012-retete bebe

retete pireuri budinci biscuiti

202 raspunsuri la acest subiect

#181
Bubulina42

Bubulina42

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.367 mesaje

Postat 04 aprilie 2014 - 09:01

da, sigur ca o sa va spun!

sa stii ca asa ma duceam si eu la job, Bioana, mai ales fructele atarnaaaau de imi rupeau mainile, dar fara astea nu existam:)

O sa iti zic, anyway, am sentimental ca iese o pasta mai tare care poate fi modelata si daca da, iaca batonu'!:)) Will see.

 

pup! un weekend minunat! si cu odihna!



#182
bioana

bioana

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.180 mesaje

Postat 04 aprilie 2014 - 10:54

BUBU ce faci tu la ora asta treaza?!?! Fugi la somn!!repejor!! Si va tot am vrut sa te intreb...cum e cu umarul??!! Nu am uitat.ce faci?sa aud...
by the way,am gasit o reteta de cereale de ovaz de salivez...te tin la curent.

#183
almy

almy

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 522 mesaje

Postat 04 aprilie 2014 - 16:29

Uite si aici o reteta de batoane energizante. Pe blogul ei gasesti si pozele: http://www.lauraadam...gi-de-ovaz.html

 

Pentru niste batoane energizante cu o compozitie compacta este foarte foarte important sa amestecam perfect banana cu restul ingredientelor. Ca sa obtineti acest lucru, framantati cu mana ingredientele si apoi presati-le foarte bine in tava.

Ingrediente – Batoane Energizante cu fulgi de ovaz (forma 18X18 cm)
  • 250 g fulgi de ovaz
  • 185 g pulpa de banana ( coapta foarte bine )
  • 50 g stafide
  • 100 g ciocolata amara
  • 3 linguri lapte de cocos/soia /migdale
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • un varf de cutit cu sare
Mod de preparare – Batoane energizante cu fulgi de ovaz
  • Zdrobim foarte bine pulpa bananelor cu o furculita apoi adaugam fulgii de ovaz, stafidele, ciocolata amara taiata in bucatele potrivite, laptele, zaharul vanilat si sarea.
  • Amestecam foarte bine, pana la completa omogenizare.
  • Tapetam forma cu hartie de copt trecuta prin apa si stoarsa foarte bine dupa care adaugam compozitia pentru batoane. O presam foarte foarte bine ( cu dosul unei linguri sau polonic ). Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 30-35 minute sau pana cand observati ca se coloreaza usor la suprafata si pe margini.
  • Scoatem tava din cuptor si lasam compozitia pentru batoanele energizante sa se raceasca timp de 4-5 minute.
  • O taiem apoi, cu multa grija si cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit, in batoane. Le asezam in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si le mai coacem inca 15 minute la 150°C.


#184
Bubulina42

Bubulina42

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.367 mesaje

Postat 04 aprilie 2014 - 16:42

Almy,deeeeci:cand imi scrii 180gr, mie la cuptorul electric imi suna a 350-360, nu??

pls lamureste fata, ca ma zapacesc:)iar



#185
madanan

madanan

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 57 mesaje

Postat 05 aprilie 2014 - 12:18

Sunt o mamica de la bobocei, si pt. batoane facute in casa puteti incerca:

http://www.andreeara...cate-la-gustare

Sunt testate si sunt f. Bune.



#186
Bubulina42

Bubulina42

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.367 mesaje

Postat 06 aprilie 2014 - 19:26

Multumim, mami Madanan [flo2] , trecem la raboj si o incercam.



#187
bioana

bioana

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.180 mesaje

Postat 07 aprilie 2014 - 06:25

Multumesc de retetele de batoane. Le-am notat.abia astept sa trec si la fapte...
am facut tarta 3 chocolates...super buna(e a treia reteta pe care o probez si am ramas la ea.sa ma lamuresc numai cum e cu cuajada...ca nu am ideea cum se traduce si pun reteta.a avut mare succes aseara.)

#188
bioana

bioana

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.180 mesaje

Postat 07 aprilie 2014 - 06:29

Am vazut ca in engleza ii spune la fel.o gasiti la plic de cumparat?la noi vin 4 plicuri intr-o cutie...in ro este?!

#189
almy

almy

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 522 mesaje

Postat 07 aprilie 2014 - 15:09

Almy,deeeeci:cand imi scrii 180gr, mie la cuptorul electric imi suna a 350-360, nu??

pls lamureste fata, ca ma zapacesc:)iar

180 C = 356 F [:)]

Uite aici: http://www.metric-co...fahrenheit.htm�



#190
Bubulina42

Bubulina42

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.367 mesaje

Postat 07 aprilie 2014 - 17:11

Bioana, Iri, papanasii cu ricotta ies wow!!eu si tati am mancat cu pofta, Nicholas a mancat...unul! Ca si cum ar fi vrut sa spuna ca apreciaza ca am incercat, insa inca nu poate manca.Il zapacesc maselele!!Oricum, sunt f f buni! vom repeta!





Etichetat si cu retete, pireuri, budinci, biscuiti

Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

  • Sarcină

    Erika91
    - Ieri, 21:11

  • Cum am aflat că sunt însărcinată?

    Ana1298
    - Ieri, 18:14

  • Prin Italia cu bebe in burtica

    Pau26
    - Ieri, 14:55

  • Ma copleseste oboseala

    ZDenisa
    - Ieri, 14:42

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -