Incep cu o pereche de pantofi pe care I-am pozat intr-o vitrina dintr-un magazin foarte scump de moda din Florenta.
va plac?
I-ati purta?
11.jpg 216,17K
25 descarcari
Postat 08 octombrie 2013 - 17:33
yeacs....
Postat 08 octombrie 2013 - 17:36
Ha, ha, ha. Nu, nu i-as purta. Cred ca-s doar macheta. Lady Gaga cred ca i-ar purta.
Editat de Letitia1, 08 octombrie 2013 - 17:45 .
Postat 08 octombrie 2013 - 17:47
inca unii pentru Lady Gaga.
Postat 08 octombrie 2013 - 17:57
Sunt usori, te simti ca si desculta cu ei:)))
Postat 08 octombrie 2013 - 20:46
Vaiiii...si eu abia asteptam sa accesez subiectul sa-mi clatesc si eu ochii...cind colo...tot cu hidosenii!
Dana
Postat 08 octombrie 2013 - 20:47
Ultimii-s buni pt data viitoare cand ploua in Bucuresti
Postat 08 octombrie 2013 - 21:33
Vaiiii...si eu abia asteptam sa accesez subiectul sa-mi clatesc si eu ochii...cind colo...tot cu hidosenii!
![]()
Dana
Postat 08 octombrie 2013 - 21:39
Ei asa ,da!
Multzumesc ,Rall!
PS:Ma gindesc ca lopatarii aia de scafandru au fost inventazi pentru excentricii ce vor sa-si oficieze casatoria ...sub nivelul marii!
Dana
Postat 09 octombrie 2013 - 10:29
Incep cu o pereche de pantofi pe care I-am pozat intr-o vitrina dintr-un magazin foarte scump de moda din Florenta.
va plac?
I-ati purta?
mai in gluma, mai in serios, cred ca ar fi cam singurii pantofi in care picioarele mele s-ar simti confortabil.
chiar ma gandeam zilele trecute sa deschid un subiect nou, tot in legatura cu pantofii si sa intreb : cele care aveti monturi, piciorul mai lat, platfus, samd. cum va descurcati cu gasirea incaltarilor potrivite ? pentru mine e o adevarata aventura sa-mi gasesc pantofi in care sa rezist pana la finele unei zile de lucru, ma omoara monturile. nu vreau pantofi d-aia "de baba", fara toc, lati si patratosi, insa la majoritatea modelelor dragute de pantofi mie nu-mi incape piciorul sau simt ca ma strang la monturi/degetele mici.
pantofi fara toc sau cu toc mic (2-3 cm) nu pot purta pentru ca am si un inceput de platfus si spre sfarsitul zilei simt ca ma dor gleznele/bolta piciorului (ma rog, care bolta, ca n-o am, dar intelegeti voi la ce zona a talpii ma refer).
sunt pantofi marca ara, mai lati decat cei obisnuiti, sunt inscriptionati cu H pe interiorul talpii, cica ar fi special facuti pentru picioare cu probleme, dar nici nu sunt prea frumosi, si tot ma strang la monturi.
ce-i de facut ? pantofi pe comanda ? nu prea mai sunt ateliere...eu una n-am vazut in ploiesti...erau pe vremuri 2-3 dar s-au desfiintat...m-am uitat chiar si la o farmacie cu articole tehno-medicale, la incaltamintea "medicinala", dar modelele lor nu se preteaza pentru tinuta de birou, au mai mult saboti, papuci, sandale, nu si pantofi...
pana una-alta incerc sa ma descurc cu incaltaminte din piele intoarsa (e mai flexibila fata de cea normala si se largeste rapid in zonele care ma strang) si cu talpa ortopedica, ce imi sustine bolta talpii. asta toamna si iarna, pentru ca vara nu am probleme, gasesc incaltaminte potrivita.
deci, doamnelor (si domnisoarelor, poate) care aveti probleme cu picioarele, voi de unde va cumparati incaltamintea ? ce magazine, ce marci, ce modele ati gasit ?
TIMP PENTRU SUFLET SI MINTE →
Magazine, Produse, Servicii - EVALUARI →
Pantofii de la epantofiCreat de
redactor
, 27 mai 2018
![]() |
|
||
SANATATEA FAMILIEI →
Femina intim →
Moda si fashioniste →
Victoria Beckham in rol de designer vestimentarCreat de