FIV cu dr. Dragos Albu 94
Postat 03 octombrie 2013 - 08:00
Postat 03 octombrie 2013 - 08:11
Da,cu siguranță am sa întreb,pe 14 merg la ECO sa ma verifice de chisturi,acum îmi dau anticonceptionale si a spus ca exista riscuri de chisturi,sigur am sa întreb si de trombofilea,dar cu siguranță îmi ziceau ei dacă ceva nu era in regula, am facut multe analize la sânge si cred ca a inclus si trombofilia!? Vom vedea ;)
Postat 03 octombrie 2013 - 08:28
Sa fie bine si sa avem bebeluti curand :)
Postat 03 octombrie 2013 - 08:28
neata fete dragi.....eu tocmai ce imi beau cafeaua fara cofeina....cu mult lapte.....si zahar brun......yummmy...yummy
o zi frumoasa sa aveti....
deborah multa credinta....eu am crezut si am sperat pana in ultima clipa
primul beta a fost 14...apoi 24...apoi 28...iar apoi 8....dar am sperat......
deci nu te descuraja.....la mine asa a fost sa fie...cu optimism si credinta in Bunul Dumnezeu....am zis...si imi tot repet asta....Doamne Doamne ma iubeste....si vrea ce este mai bun pentru mine...si din cauza asta s-a intamplat ce s-a intamplat...
Postat 03 octombrie 2013 - 08:56
Buna fetelor, ma primiti si pe mine in clubul vostru? Sunt programata pt FIV cu dr Albu in noiembrie.. am ceva emotii, dar sper sa fie totul bine pana la sfasit. Va urmaresc de ceva vreme; m-am bucurat de fiecare reusita a voastra, si m-am intristat pentru fiecare nereusita... Celor care sunteti acum in focuri, va tin pumnii sa fie cu bebe la final!
Postat 03 octombrie 2013 - 09:01
Georgia bine ai venit si sedere scurta!
Postat 03 octombrie 2013 - 09:21
Qiao iti voi spune dupa prima eco ce sa treci la "panou"
Postat 03 octombrie 2013 - 09:28
HOT
Neatza Georgia, bine ai venit si sedere cat mai scurta
Rlk tu cumva urmezi sa mergi la eco????????????
Mary o sa vezi ca o sa primim cel mai bun si mai bun
Pt ca am intrat de pe calculator, o sa fac un exces de imoticons si o dedicatie asa de ''fara numar'' pentru Crystyne, EllaE, mimimici, Qiao, Mary, Rlk, Monik, andreutza, deborah, georgia, Mia, arabela, Lavinia, bemi, Irva, Sasu si mamica purtatoare, loly, alinutza, liza, elbereth, cumintzica, angelica, fluturas, lauricea, licorice , si sper ca nu am uitat pe nimeni, daca am uitat, cer iertare-memorie dusa din cauza de diphereline (nu mentionam varsta, dau si eu acolo vina pe ceva ) , pentru toate fetele luptatoare, sustinatoare, in focuri si nefocuri, in incercari si neincercari, cu reusite sau fara, sa dea Doamne Doamne sa obtineti ceea ce va doriti cat mai curand
Postat 03 octombrie 2013 - 09:33
Rlk - multumesc, asa sa fie! :) Sarcina usoara sa ai si bebe sanatos si la termen!
Postat 03 octombrie 2013 - 10:00
Bine ai venit in clubul nostru Georgia!