Vad ca nici tu n.ai somn,oricum la mine e devreme,abea 21.10 ,eu de obicei la ora asta vin de la lucru ;)

FIV cu dr. Dragos Albu 94
Postat 02 octombrie 2013 - 21:10
Postat 02 octombrie 2013 - 21:48
Postat 02 octombrie 2013 - 22:01
Nu,doctora care se ocupa de mine de la clinica privată a luat astăzi legătura cu dr meu care ma tine in evidentă din 2008 ( el m.a operat si mi.a extirpat trompele, de atunci merg la el de 4-5 ori pe an) dr meu mi.a spus ca nu este nevoie de nicio alta intervenție ( control) deoarece sunt pacienta lui de câțiva ani,iar el mă verifica mereu si a spus ca nu este cazul.
Postat 02 octombrie 2013 - 22:06
Sa sper ca se prinde ceva la FET :)
E bine ca nu renunti :)
Doamne ajuta sa fie cu bebeluti :)
Postat 02 octombrie 2013 - 22:14
Așa se numește intervenția FET? Aici ii spune KRYO Embryon Transfer. ;) multumesc NicNic sa dea Domnul ,Bunul Dumnezeu sa îți îndeplinești visul de e deveni mămica,când merg la biserica am sa ma rog si pentru tine si pentru toate femeile de pe acest forum sa devină mămici.
Postat 02 octombrie 2013 - 22:20
Important e sa iasa :)
Hai ca nu ne dam batute asa usor :)
Eu gata, ma bag la somn :)
Multumim de rugaciune , o noapte frumoasa si maine o zi super :)
Postat 02 octombrie 2013 - 22:25
NicNic pupici si de la mine
Andreutza o imbratisare calda
Postat 03 octombrie 2013 - 05:46
Postat 03 octombrie 2013 - 07:49
Neata,hai la o cafeluta virtuală ;) Bemi,exclus sa ramân natural,nu are cum,in 2008 mi s.au extirpat amandoua trompele( nu mai erau funcționabile de peste 10 ani înainte de 2008, dr mi.a spus ca s.a speriat când le.a văzut,arătau ca si carnatii polonezi atât de multă infecția erau depuse pe ele,iar asta s.a întâmplat așa datorită răcelilor foarte dese la ovare si tratamente netratate corespunzător si asta datorită medicilor din Ro,ca pe atunci eram in Ro si cum aveam anexita ma duceam la tratament mi se recomanda polidin care se pare ca nu era suficient...) ,chiar despre asta s.a discutat ieri ,dr meu care m.a operat cu dr care se ocupa de Fiv,întreaba cum le.a tăiat,cică este foarte important cum sunt tăiate,in cazul meu le.a tăiat din rădăcina si n.a mai rămas nimic de ele,dar sunt cazuri care se taie de la jumate s.au mai ramân ceva din ele si atunci este periculos,deoarece dacă cumva o fisura mica arunca cu ceva secreți pe embrioni când sunt transferati poate sa ii omoare. Așa ca n.am rămas niciodată însărcinată ,nici pe cale naturală.Pup fetele si va imbratisez
Editat de andreutza2, 03 octombrie 2013 - 07:51 .
Postat 03 octombrie 2013 - 07:50
Pupici multi tuturor si sa va inseninati fata cu multe zambete :)
Haideti la un ceai, cafea , suculet :)