Papanash, daca imi permiti, o sa spun si eu ce am facut anul asta. A inceput (grupa mare la gradi) cu educatoare noua, de care m-a asigurat toata vara trecuta ca nu o sa-i fie draga. A terminat anul spunandu-mi ca o iubeste mai mult (!!! greu de realizat) decat pe educatoarea pe care a avut-o la grupa mica. A inceput sa citeasca singura, a primit diploma ca a citit 17 carti acest an scolar.(A ratat 3 carti, cat am fost plecati in concedii)
Au invatat despre diferite forme de energie (umana; o masinuta impinsa de un copil, de ex.), baterii, energie solara, eoliana, nucleara. Au facut jucarii, Victoria a facut un jaguar! (Nu, nu seamana absolut deloc a jaguar
) Am inceput lectii de balet.
A inceput sa si scrie singurica. Am primit cea mai superba felicitare scrisa de manuta ei si fara ajutor, de ziua mamei.
Am inceput lectii de pian si saptamana trecuta a avut primul recital de pian, la care a cantat "Hot cross buns"
De asemenea, a primit certificat de merit cand a terminat prima carte de pian, pe care trebuia sa o termine in septembrie (2014), insa a terminat-o in februarie.
Ne-am casatorit toti trei :) (A semnat si ea)
Si a primit diploma de absolvire a gradinitei.
Toate astea intre concedii, excursii la muzee, la joaca.
Anul viitor va fi in Clasa I avansati, e o minune de copil, puternica si perfecta :)