Mai Dana la voi acolo or fi pui fara tuleie dar italienii nu au aflat inca cum e treaba asta .. eu pui mai "parosi" ca la astia nu am vazut niciodata
Da...da' voi avetzi gaze la aragaz,asa ca va rezolvatzi repede!
Postat 28 august 2013 - 18:38
Mai Dana la voi acolo or fi pui fara tuleie dar italienii nu au aflat inca cum e treaba asta .. eu pui mai "parosi" ca la astia nu am vazut niciodata
Da...da' voi avetzi gaze la aragaz,asa ca va rezolvatzi repede!
Postat 28 august 2013 - 18:44
am eu ca-s de moda veche ... tineretul modern si fitos are ca tine placa si probabil ca maninca puiul cu pene cu tot ( eu ii smulg pielea si o arunc, nu-mi place deci am rezolvat problema )
Intrebare: numai puiul nu se spala sau si celelalte bucati de carne ( vita, porc, iepure si alte zburatoare )??
Postat 28 august 2013 - 20:23
Da, stiam:))
Nici celelalte nu se spala:
http://www.fsis.usda...pdf?MOD=AJPERES
Daaar, depinde de unde cumparam carnea. De exemplu, sota-miu cand cumpara steaks de la un anumit magazin o spala un pic pentru ca raman "shavings", frimituri de la oase pe carne, cand taie aia la magazin carnea. Ori au instrumentele tocite ori nu le curata bine:)). Cand o cumpara din alte locuri nu mai spala carnea ca e curata.
Postat 28 august 2013 - 23:35
Al meu sot nu spala niciodata carnea de pui,eu da..... o parlleste si apoi il mai si curata de piele.O gateste ffff bine,mai ales de cand avem copilul........am invatat i eu de la el acum
Postat 29 august 2013 - 01:15
Postat 29 august 2013 - 03:12
Depinde pe ce se imprastie. Ca e posibil sa sara pe legumele pentru salata, paine, oameni etc
Postat 29 august 2013 - 07:36
Multumesc Oana.
Postat 29 august 2013 - 08:42
Simpatic subiect.
Eu spal tot. De fapt las puiul / carnea in apa in bol si l pun la frigider. Am acest obicei fara vreo explicatie. Apoi il mai spal o data inainte de preparare
Postat 29 august 2013 - 09:34
Sloganul lor este nu spalati puiul dar parca era mai corect sa spuna "Spalati cu grija carnurile!". Oricum asa spalat imprastiat cum prezinta ei in filmulet, grea performanta . Se vede treaba ca in America nu se face economie la apa.
Postat 29 august 2013 - 10:09
Simpatic subiect.
Eu spal tot. De fapt las puiul / carnea in apa in bol si l pun la frigider. Am acest obicei fara vreo explicatie. Apoi il mai spal o data inainte de preparare
Eu stiam ca o carne lasata in apa, isi pierde din proprietati.
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
Discutii generale →
Bacteriile cele mai rezistente la tratamentCreat de
redactor
, 26 apr 2016
![]() |
|
||
ecoli
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →
Alimentatie sanatoasa →