O chestie noua pe care am invatat-o azi ...puiul nu se spala pentru ca spalatul nu ajuta la indepartarea bacteriilor - ci, dimpotriva ajuta la raspandirea lor ...
Iata o campanie USDA (ministerul agriculturii in SUA)
DECI, ati retinut?
Postat 28 august 2013 - 12:50
O chestie noua pe care am invatat-o azi ...puiul nu se spala pentru ca spalatul nu ajuta la indepartarea bacteriilor - ci, dimpotriva ajuta la raspandirea lor ...
Iata o campanie USDA (ministerul agriculturii in SUA)
DECI, ati retinut?
Postat 28 august 2013 - 16:15
Postat 28 august 2013 - 16:25
In mod sigur am sa continui sa bag carnea sub apa sa curat ce este de curatat. Niciodata nu m-am gandit ca spal puiul cu apa ca sa indepartez bacteriile.
Postat 28 august 2013 - 16:44
Eu nu mai mananc pui de multi ani, dar inainte de a-l spala il parleam obligatoriu...prin flambare mor toate bacteriile, asa ca il puteam spala linistita pe urma...:)
Postat 28 august 2013 - 16:55
Eu nu mai mananc pui de multi ani, dar inainte de a-l spala il parleam obligatoriu...prin flambare mor toate bacteriile, asa ca il puteam spala linistita pe urma...:)
Si daca este cu pielea curata ce parleai?
Flambarea este altceva.
Postat 28 august 2013 - 16:58
Se pirleste puiul care-l tai tu-n batatura.
Astia de-i cumparam n-au...tuleie! N-ai ce pirli la ei!
Chiar ma intrebam cum naiba sa nu-l speli,da' daca-l scapi din mina(se poate intimpla)si mai ai pisici sau ciini in casa????Asa...il iei de jos si...zvic ...in oala cu el?????
Dana
Editat de andacos, 28 august 2013 - 17:01 .
Postat 28 august 2013 - 17:10
Il parleam in sensul ca il treceam indelung prin flacara...Era mai mult decat o flambare, e adevarat.Ca avea sau nu avea urme de puf sau pene, carnea de pui poate fi contaminata cu salmonella, si cu alti germeni periculosi, iar spalarea oricum nu e suficienta.
Postat 28 august 2013 - 17:26
Nu se spala.
Se parleste, se sterge cu o carpa curata si uscata...dar nu se spala.
Stiu asta de multa vreme, cica e serioasa treaba.
Asta nu inseamna ca si fac asa...
Postat 28 august 2013 - 18:27
Mai Dana la voi acolo or fi pui fara tuleie dar italienii nu au aflat inca cum e treaba asta .. eu pui mai "parosi" ca la astia nu am vazut niciodata
Postat 28 august 2013 - 18:38
Pai salmonella se elimina prin prepararea termica, la care mor oricum toate bacteriile.
Nu se mananca pui crud sau mai in sange.
Edit: acum m-am uitat si eu la clip: le dau dreptate in sensul ca atunci cand il speli nu trebuie sa tii alta mancare sau vase curate in zona, respectiv sa nu le stropesti cu apa de pe pui. Ideea e sa nu fii moscolit in bucatarie,
Editat de lavi02, 28 august 2013 - 18:42 .
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
Discutii generale →
Bacteriile cele mai rezistente la tratamentCreat de
redactor
, 26 apr 2016
![]() |
|
||
ecoli
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →
Alimentatie sanatoasa →
Infectia cu E.coli: simptome, contaminare si prevenireCreat de
redactor
, 01 mar 2016
![]() |
|
||
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
Discutii generale →
Cum se raspandesc bacteriile in avion daca cineva stranuta ...Creat de
redactor
, 05 nov 2014
![]() |
|
||
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →
Copanele de pui - variatiuniCreat de
redactor
, 27 sep 2013
![]() |
|
||
SANATATEA FAMILIEI →
Clinica Medicala Desprecopii →
Bolile pe care le poti lua de la nisipul plajeiCreat de
redactor
, 27 iun 2013
![]() |
|