Buna dimineata fetelor!
Brindusik, niciodata nu am inteles de ce humusul are IG mai mic decat nautul din care este facut, atata timp cat nu adaugam decat tahini , ulei, usturoi si lamaie...nu stiu ce anume ar putea sa ii scada IG ul.Oricum, important e ca este conform.Daca nu iti place doar cu legume, iti poti face lipiuta aia crescuta, la tigaie, care e chiar buna, sau orice fel de turtite, chiflute, etc, cu faina 50:50.Bine, merge si cu wasa dar zici ca la tine acolo nu gasesti decat cu 16-17 % fibre, care nu e ok.
De mult vroiam sa te intreb, energizantul ala e conform?De ce il bei, iti place gustul sau ai nevoie de efectul lui revigorant?
Ninha, ce frumoase sunt zilele astea libere in mijlocul saptamanii...Enjoy it!
Nu strica humusul, eu cred ca fara tahini si ulei, iese piure de naut...cu iaurt e inca si mai rau...
La saramura aia fa ti o mamaliga de tarate de ovaz, e super buna!Si chiar se cere...
Dulcetica, eu mananc mult pepene.Atat cat intra in momentul ala, adica pana simt ca pocnesc. Acum ca e o felie, ca sunt doua, depinde si de cat de mare e...dar nu am tinut cont de cantiate, ci doar de celelalte aspecte.
Marietutza, daca ai legume proaspete la indemana, si din gradina proprie, si un congelator mare, chiar merita sa faci ce faci tu.Eu nu am loc in congelator de toate astea.Pun doar ardei copti, cati am putere sa coc, capia din aia lungi si grasi, SI ardei taiati cubulete.Dar mai incolo...In rest cumpar din cele congelate iarna.Cu morcovii nu ma omor de fel-desi o tigaie de baby carrots trasi in unt cu chimen tare as manca....
Ieri inainte de sala am mancat cateva lingurite de inghetata,nimic altceva, iar dupa, am baut o sticla mica de sana , asta inca inainte de a ajunge acasa...Cina a fost o omleta dintr un galbenus si doua albusuri-era foarte tarziu, totusi- cu salata de rosii.Foarte buna...mi am adus eu aminte ca un ex de al meu, mare sportiv, voia dimineata omleta din 6 albusuri si 2 galbenusuri...decat pudre de proteine, mai bine albus de ou, zicea el.Si asa la cate proteine mananc eu...Si galbenusurile le strang si fac inghetata de vanilie.Pot sa le congelez oare?
Editat de caress, 25 iulie 2013 - 08:32 .