Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Strugurasi de sept-oct 2011 **16**


284 raspunsuri la acest subiect

#21
oanaiasi

oanaiasi

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.965 mesaje

Postat 22 iulie 2013 - 09:55

May, eu sunt cam bulversata zilele astea...mai ales ca mamica e una din comunitatea de pe FB (un grup de alaptare) ...

 

Nu stiu ce-or fi gandit cand i-au dat copilului ciuperci dar cu siguranta nu au masurat riscul ca altfel nu s-ar fi petrecut tragedia asta.

 

 

Mai trist e ca mamica mai are un ingeras in cer...tot o fetita. Cand imi aduc aminte de ea mereu ma rog sa o ajute dumnezeu sa nu se prabuseasca....



#22
pinkysor

pinkysor

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 669 mesaje

Postat 22 iulie 2013 - 10:37

Salutare fetelor!

 

Noi am avut un weekent tare relaxant! Am fost si la bai, a fost super! Acum Danny e la bunici pana miercuri.

 

Mihaela, pana la urma o sa merg prin oras sa cumpar pt ca mi-am facut o lista. Era o idee buna cu Amazon dar nu mai am timp sa stau sa vina.

 

May, offf saracuta Bibi, cred ca ce sperietura ai tras [:(] Mai mult ca sigur a fost de la ameteala, cine stie cum s-o fi speriat micuta. Asa este cu dietele. Toate au si dezavantaje, important este sa fii constienta de beneficii si dezavantaje si sa stii cand sa te opresti. [pup]

 

Oana, vai de mine ce tragedie :( M-au trecut fiorii cand am citit.. D-zeu s-o aiba in paza :( 

 

Klau, concediu placut! [pup]

 

Dbunny, multumesc! E o idee buna cum zici tu.. Sa-i treaca repede raceala micutei

 

Oana, multumesc! Ce frumos ca ati avut iesiri fara scutec! Bravo! Noi nu prea am progresat la capitolul asta...

 

Va pup pe toate!


Editat de pinkysor, 22 iulie 2013 - 10:38 .


#23
May3

May3

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.345 mesaje

Postat 22 iulie 2013 - 11:39

Doamne Oana, saraca mama... Dar totusi, cum naiba sa dai ciuperci din padure copilului?! of, la naiba, ca oricine stie asta... au fost atatea cazuri, s-a dat atata la stiri de treaba asta...

eu numai de sera iau, niciodata n-am luat ciuperci nici de la tarani, chiar de zic ei ca sunt comestibile. cine-mi garanteaza?

te cred ca esti marcata, si pe mine m-a busit plansul si nici macar nu o cunosc. dar imi imaginez ce e in sufletul ei. dar nu pot sa-mi infranez nici furia. la naiba, ce o fi fost in capul ei sa-i dea ciuperci de padure?!!

 

pinky, sa-ti priasca weekendul!

ai greturi?

 

da, am tras o sperietura... ma gandeam ca toata viata o sa fim pline de griji... mai ales cum eu sunt mai panicoasa si sensibila, cred ca imi cedeaza inima la cateva de astea...



#24
mihaela_i

mihaela_i

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 575 mesaje

Postat 22 iulie 2013 - 13:00

Vai cat ma bucur ca va citesc iar fetelor! Oana si Bunny: pe voi nu mai speram sa va vad pe aici si tare ma bucur ca m-am inselat!

Ma bucur pt cele care ati reusit sa scapati de pampers complet sau partial. Noi inca nu suntem acolo si nu vreau sa il fortez. Oricum nici nu as reusi pentru ca e capos.

May: Vai ce sperietura ai tras. Dar sigur nu are nimic fata ta. Ar fi fost semne.

Oana: Nu imi pot imagina prin ce trece mamica fetitei care a murit. E groaznic.

Klau: Concediu placut.

Pinky: Ma bucur ca ati avut un weekend bun.

Noi suntem un pic agitati din motive pe care nu vreau sa le detaliez deocamdata. Plus ca vine ziua lui Dani. Maine e. Sambata i-o facem. Si imi reabiliteaza iar blocul, se pare ca nu se terminase. E o mizerie de nedescris si se cara in casa. Plus cred ca am facut o infectie urinara ca ma doare rau in zona in care doare la chestiile astea. Am luat urinal, sper ca e ok in alaptare. Ca la toate scrie ca nu-s dar nu am ce lua practic.



#25
oanaiasi

oanaiasi

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.965 mesaje

Postat 22 iulie 2013 - 17:17

Mihaela, eu mai intru dar mai rar  ca nu mai  reusesc sa le fac pe toate ...

 

May, cum sta Beatrice cu calciul? poate fi ceva asemanator unei crize de spasmofilie din cauza lipsei de Ca.



#26
nanna_mika

nanna_mika

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 885 mesaje

Postat 22 iulie 2013 - 19:52

Salutare fetelor!
noi nu suntem bine. Indra a facut o indigestie, asta apropo de cu ce ii indopam pe copii. i s.a pus pata lui bunica.sa ca e prea slaba si.a propus sa o ingrase indopand.o. pana cand a cedat saracul cppil. a vomat toata noaptea iar azi am internat.o parea ca e mai bn insa acum a favut si febra si nu inteleg de ce. dr a spus caa trebuie sa se puna pe picioare insa ea nu e prea bine :-( sunt ingrijorata.

mihaela m.ai distrat cu faza cu dopul. f original Dani. ii veibface tratament pt fier? imi pare rau ca sunteti agitati.

may nasoala faza cu Bea, cred ca s.a spwriat f tare.

pinky ce frumos ca v.ati relaxat si simtit bine. lui Dani i.ati spus de surioara?

camady ma bucur ca sunteti bine si a fost placut concediul. sa va fie de bine.

de faza cu mancatul ciupercilor din padure....ce sa maj zic! groaznic! vb lui May cate reportaje au fost la tv cum sa nu stii ca sunt otravitoare...

va las momentan. va pup.

#27
pinkysor

pinkysor

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 669 mesaje

Postat 23 iulie 2013 - 07:00

Buna dimineata fetelor!

 

Va invit la cafea! [coffe]

 

Nanna, ce faza nasoala [:(] offf saracuta Indra, sper sa-si revina repede![pup] Lui Dani i-am spus de burtica! nu i-am spus de surioara [:D] nu stim inca nici noi ce o sa fie, acum sunt in 14 sapt dar nu mai merg la coontrol decat la mijlocul lui aug.

 

May, acum nu mai am greturi, am avut o perioada, mai la inceput, dar de cateva saptamani sunt bine, nu mai am nicio problema.

 

Mihaela, la multi ani pentru micut! Sa creasca mare si sa fie sanatos! [pup]

Offf, sunt pacatoase infectiile urinare, sper sa-ti treaca repde!

 

Danny e la bunici pana maine, abia astept sa vina!

 

Va pup si revin! [pup]



#28
mihaela_i

mihaela_i

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 575 mesaje

Postat 23 iulie 2013 - 10:44

Pinky: Multumim!

Azi e ziua noastra! Suntem baiat mare, mare! Ne facem ziua sambata dar intre timp putem sa ne bucuram ca am mai crescut un pic. Cu o zi fata de ieri :)) Si avem 2 ani!!!!!!!



#29
May3

May3

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.345 mesaje

Postat 23 iulie 2013 - 11:20

La multi ani Dani!!! Baiat mare! 2 anisori [pk]

Oana, habar n-am cum sta cu calciu. Aici nu se fac analize asa ca ma apuca pe mine. Tind sa cred ca e ok fiindca mananca f multe lactate. Si in general alimentatia ei este foarte variata si foarte sanatoasa.
Nu s-a mai intamplat niciodata asta si fiindca se dadea pe chaestia aia invartitoare si si-a revenit atat de repede, tind sa cred ca a fost o sperietura.
Oricum stau cu ochii pe ea si daca se repeta fug cu ea la doctor.
Ea se mai sperie asa, nu chia rasa de rau, cand suna cineva pe skype si porneste ala, are un sunet cam tare si cam brusc asa, nu stiu cum sa spun.
Si fuge spre mine schimbata la fatza si tremurand.

Pinky, bafta ta ca ai scapat de greturi. Eu ma gandesc cu groaza la urmatoarea sarcina. Daca o fi ca la Beatrice am imbulinat-o…

Nanna, sanatate Indrei!

Si noi aseara am vomat. Cred ca de la plans. Ca tot ne chinuim cu adormitul. E prea cald… si tot dupa 9 adoarme si cu plansete. Cu mine de paza. Dar ba vrea in patut, ba la mine in brate. La mine in brate e prea cald… si plange si uite asa ieri mi-a vomat tot lapticul care-l mancase….

Sper sa se mai racoreasca sis a revina la vechile obiceiuri ca tare ma termina serile astea…
 



#30
mikka11

mikka11

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.008 mesaje

Postat 23 iulie 2013 - 12:28

La multi ani, Dani!!!! sa fii sanatos, ca asta este cel mai important, de restul au grija mami si tati!

 

va pup pe toate, fete dragi! imi e rusine ca intru atat de rar insa nu am timp deloc, toata ziua bat pracurile cu Mariuca, mai arunc un ochi pe net cand doarme ea sau pe telefon dar nu prea ma descurc sa scriu de acolo, sunt cam ingramadita.

Nanna, sanatate multa micutei, sper sa isi revina cat mai repede...

Pinky, felictari pentru burtica, ce veste buna!

May eu cred ca Bea s-a speriat pur si simplu sau a ametit. Tu aratati absolut superb, ai slabit enorm, felicitari pentru ambitie si perseverenta! trimite si la mine putina vointa te rog, sunt cat china...

 

Oana, si eu am fost absolut daramata in weekend-ul trecut din cauza celor intamplate cu fetita mamicii cu blog. eu o citeam de multa vreme si imi era tare draga familia ei, modul in care avea grija de copiii ei frumosi, ii admiram deseori fotografiile si am incercat retetele ei. am fost socata cand am aflat ca minunea aia mica si frumoasa nu mai e, pur si simplu nici acum nu imi vine sa cred, de cate ori imi aduc aminte mi se pune un nod in gat si ma apuca plansul. nu stiu cum o sa treaca peste asta, mi se pare  cumplit... 

.

 

Noi suntem bine. Maria nu mai accepta scutec in casa insa nici nu face la olita, o arunca cat colo cand i-o dau. asadar, cat e ziua de lunga, spal parchetul de pipi si caca. sper ca pana la sfarsitul verii sa trecem de etapa asta.

Am o problema cu ea in parc, nu accepta apropierea altor copii, cum vine unul spre ea spune NU NU Nu, Nu copiii!! si fuge la mine.A lovit-o rau o copila acum vreo luna si a ramas cu o frica teribila. Singurul cu care se joaca e finutul nostru de 2 ani si 4 luni, se inteleg foarte bine si sunt foarte afectuosi unul cu altul, chiar azi Maria l-a imbratisat si el a ajutat-o sa coboare de pe un damb , sunt asa de comici:)))

In rest e un copil tare intelegator, ideea e insa sa nu ii interzic pur si simplu un anume lucru sau sa o fortez sa il faca  ci trebuie sa ii explic de cateva ori si gata, se rezolva.

a inceput sa vorbeasca mult, repeta cam tot dupa noi, unele cuvinte le spune corect, altele le stalceste ciudat desi a avut momente cand le pronunta corect. 

am fost si la mare o saptamana, cele care ati mai aruncat un ochi pe blogul sotului ati vazut cam cum s-a distrat ea pe acolo:)

fug sa intind rufele, va pup !!!




Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Bebe s-a intors deja, 28 saptamani

    marile11
    - Ieri, 22:17

  • Dublu test pozitiv È™i nopÈ›i întregi nedormite!

    Ana1298
    - Ieri, 17:26

  • Gata vacanta!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 16:16

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Ieri, 15:26

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Ieri, 10:27

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -