hello
MAY bravo pt primul pipi la olitza! la cat mai multe! despre stat in cap, au mai avut si ai mei tentative, nu stiu, cred ca le trece la un mom dat :) nu prea are ce sa pateasca.
bravo pt kilograme! chiar ai vointa! super!
MIHAELA sanatate lui Dani, sa va treaca odata mucisorii si tusea!
intrebai de somn.
ne culcam dupa 22, ca deh, ne-am defectat un pic, asa e vara, se decaleaza programul un pic.
se trezeste in jur de 7 dimineata.
adoarme la pranz pe la 13:30, 2-3 ore.
despre cum adoarme. seara suge la san la mine si mai vrea si plimbat de tati e smecher!
la pranz, daca e mama, il leagana pe perna
daca sunt eu adoarme la san ca e frant de oboseala.
PINKY distractie placuta la gratar si bai! nu exagera cu baile, nu sta in soare, stii tu
RALUCA ma bucur ca e mai bine cu somnul! si tie felicitari pt post! sa fie intr-un ceas bun!
sa va mai povestesc din evolutia lui praslea si renuntatul la pampers. de doua zile face kk la olitzaaa!! sa-nebunesc! nu-mi vine sa cred, pt mine era un tzel f indepartat. iar pipi vrea numai la reductorul de la wc. practic mai avem pampers decat la somn dar se trezeste cu el gol, inclusiv dimineata... nu-mi vine sa cred! il scuip sa nu-l deochi! ha haaaa
nu stiu daca v-am zis ca cel mare e plecat la cta cu mama de vreo 3 sapt si mor de dorul lui. si praslea moare de dorul lui, e numai pe telefonul meu sa se uite la filmulete cu ei doi.
o seara buna, un wk placut!