Succes si te mai așteptam cu noutati. Cred ca trebuie sa faci in curand dublul test si eco morfologica de trimestrul întai
![[flor]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/cuflori.gif)
Postat 22 iulie 2013 - 18:55
Postat 22 iulie 2013 - 20:14
Sunt programata la dublu test pe 31 iulie, am putine emotii si frica.....sper sa fie bine. Azi am primit si rezultatul de la analize si am o infectie urinara. Am vb cu dr si mi-a dat ampicilina 500mg la 12 ore timp de 5 zile......offfff asta imi trebuia acum. Am inteles ca ac antibiotic e permis in sarcina dar tot stau cu stres
Postat 25 iulie 2013 - 21:23
Maineeeeeeee, maine e ziua cea mare.
Va pup si va tin pumnii sa ajungeti cu bine si voi la ziua cea mare.
Postat 25 iulie 2013 - 21:37
Postat 01 august 2013 - 10:53
Am facut morfologia fetala de trim. I si dublu test si totul e ok, cu risc scazut de SD. Am trecut cu bine de hopul asta. Mi-a ramas in continuare aspirina ca tratament si utrogestan. Sper sa fie bine pana la capat.
Felicitari Amaradia si asteptam vesti
Postat 01 august 2013 - 22:08
Postat 25 august 2013 - 09:18
Buna fetelor va felicit, va pup si va doresc sarcini usoare si la termen
Vad ca se scrie putin aici, toate fetele raman fidele locului initial; totusi eu am zis sa nu asasinez aspirantele cu intrebari despre lucruri ce tin strict de sarcina; stiu ca majoritatea nu au o problema cu asta dar sunt si fete pe care le deranjeaza.
Cum ne cunoastem deja nu mai intru in detalii de isoric...
Nanne incep cu un raspuns pt tine...nu am fost inca la dr a mea; urmeaza sa ma planific pt saptaman viitoare; de fapt sunt in dilema pt ca am 3 variante si inca nu sunt decisa ce sa fac..
-dr amea veche de 10 ani la care insa nu as mergge pt ca are cabinetul mult prea departe adica fac vreo ora juma 2 pana la ea si sa nu uitam ca urmeaza iarna
-o dr la care ma duc de anul trecut si care lucreaza la medocover care imi place ff mult si e ff aproape de mine dar am visat acum o saptamana ca mi-a facut eco si mi-a zis ca am saculetul gol..si nu mi-a mai venit sa programez...
-o a treia de la Sanador la care am vrut sa merg si anul trecut dar s-a oprit bebe si n-am mai ajuns; stiu ca e fb..
In fine ma mai gandesc pana maine si vad eu ce fac ca de prgramat tot trebuie sa ma programez
am si eu cateva intrebari la voi?
Mie cehii mi-au zis sa intrerup medicatia progresiv in saptamana 11 astfel incat in saptamana 12 sa fie redusa de tot!
Voi ati continuat femibion, acid folic, Magne B6 dupa sapt 12?
Eu iau si 12 mg de medrol; sa incep sa-l intrerup oare mai devreme de sapt 11; am vazut ca aici parerile sunt impartite (austrieci si Tayfun merg pe perioade mai scurte; cehii au zis tot S12; ma intreb daca e sanatos atata timp pt bebe? si la fel in cazul aspenterului ca iau si d-asta
Hai ca m-am intins gramada, dar abia am inceput....si imi trec tot felul de intrebari si ganduri prin cap....
Va doresc o duminica frumoasa
Editat de Sandy2707, 25 august 2013 - 09:20 .
Postat 25 august 2013 - 11:11
Postat 25 august 2013 - 15:21
Nely te pup si mersi! La fel si voua!
eu oricum nu fac nimic decat pat, pip, pat mancare si atat..nu stiu cat oi rezista dar ce nu fac pt ca lui bebe sa-i fie bine!
Postat 25 august 2013 - 16:54
IMI DORESC UN COPIL →
Fertilizare in vitro (FIV) →
FIV, donare de ovocite și mamă surogat la BIOTEXCOM - tot ce trebuie să știiCreat de
redactor
, 12 nov 2019
![]() |
|
||
IMI DORESC UN COPIL →
Fertilizare in vitro (FIV) →
Prima data cu FIVCreat de
AdelinaG
, 07 oct 2017
![]() |
|