Durerea pierderii unei sarcini
Postat 10 noiembrie 2016 - 23:52
Postat 30 noiembrie 2016 - 22:57
Andaghe, sarcina s.a eliminat prin interventie. Am facut ecografii si nu am nici o rana, totul pare in regula, doar ca nu raman. M-am saturat sa ma tot duc la doctori si sa-mi spuna sa astept si toti imi dau aceleasi indicatii: acid folic, aspenter si urmareste ovulatia. Am momente in care simt ca o iau razna, ma deprima gandul ca nu raman si ma stresez de nu mai stiu ce-i cu mine.. imi cer scuze ca ma plang aici, poate vi se pare inadecvat dar simt ca nu mai pot si vreau sa vorbesc cu cineva care chiar intelege prin ce trec... imi cer scuze. Sanatate!
Din pacate in urma unui chiuretaj se poate face o sinechie, adica se lipesc peretii uterului si astfel impiedica implantarea unei noi sarcini. Acest lucru nu se vede la o ecografie ci doar prin histeroscopie.
Postat 30 noiembrie 2016 - 22:57
Andaghe, sarcina s.a eliminat prin interventie. Am facut ecografii si nu am nici o rana, totul pare in regula, doar ca nu raman. M-am saturat sa ma tot duc la doctori si sa-mi spuna sa astept si toti imi dau aceleasi indicatii: acid folic, aspenter si urmareste ovulatia. Am momente in care simt ca o iau razna, ma deprima gandul ca nu raman si ma stresez de nu mai stiu ce-i cu mine.. imi cer scuze ca ma plang aici, poate vi se pare inadecvat dar simt ca nu mai pot si vreau sa vorbesc cu cineva care chiar intelege prin ce trec... imi cer scuze. Sanatate!
Din pacate in urma unui chiuretaj se poate face o sinechie, adica se lipesc peretii uterului si astfel impiedica implantarea unei noi sarcini. Acest lucru nu se vede la o ecografie ci doar prin histeroscopie.
Postat 19 aprilie 2017 - 17:17
Si eu am la activ 2 sarcini piersute. Prolactina e ok? Eu am.avut o marita si dupa tratament am ramas gravida cand nu ma asteptam.dar din pacate am pierdut sarcina la 5 sapt.
Postat 14 iunie 2017 - 09:06
Buna din nou! Din pacate am mai scris aici o data, apoi a doua oara nu am mai scris am refuzat sa mai vorbesc cu cineva. Am doua sarcini micute pierdute dar acum... Acum dupa atata fericire ca am ajuns la 22 de saptamani ne duceam fericiti la morfologia de trimestrul 2 ca sa il vedem pe baietelul nostru mult asteptat. Nimic nu ni se mai parea posibil sa mearga rau, dar nici de data asta nu a fost bine. Creierul bebelusului nu s-a dezvoltat cum trebuie si 5 doctori ne recomanda intreruperea de urgenta a sarcinii. Asta e cea mai mare lovitura. Dupa 2 sarcini pierdute cum sa ma duc eu sa cer sa o intrerupa pe asta? Cum as putea trai sa-l vad zi de zi chinuindu-se stiind ca eu am ales sa il aduc pe lume indiferent de parerea doctorilor?
Postat 23 februarie 2020 - 21:17
Am pierdut sarcina odată, în a treia săptămână, nu am înțeles imediat ce s-a întâmplat, dar apoi m-am îngrijorat și eram stresată de foarte mult timp. Din fericire, sunt însărcinată acum și totul merge bine. Nu vă descurajați, totul va fi bine
Postat 17 august 2020 - 12:08
Buna ziua fetelor. Am trecut si eu anul acesta in februarie am pierdut o sarcina,s.a oprit din evoluție la 8 saptamani. Este foarte greu sa auzi asa ceva si sa treci prin asa ceva fiind si la prima sarcina. Dar acum suntem bine am rămas din nou insarcinata am 13 săptămâni și totul decurge bine.
Vroiam sa va spun capul sus chiar daca este foarte greu si curaj in continuare.
Etichetat si cu pierderea sarcinii, avort, durere, tristete
SARCINA →
Odiseea sarcinii in 40 de saptamani ... →
Care sunt cauzele unui avort spontan si cand sa ne ingrijoram? Iata sfatul mediculuiCreat de
Anda08
, 13 iul 2020
sarcina, avort, medicover
|
|
||
GENERATIA DESPRECOPII →
Nasterea unei stele →
Cum descriu mamicile durerile din timpul travaliului?Creat de
Anda08
, 22 mai 2019
travaliu, durere, nastere