Durerea pierderii unei sarcini
Postat 23 august 2013 - 22:02
Postat 24 august 2013 - 13:32
buna fetelor......si sincer nu as fi vrut sa ne regasim aici dar asa a vrut DD.......
va inteleg perfect, pe 16.04 am nascut natural la varsta gestanta de 5 luni( un baietel) si va inteleg perfect durerea.
dar trebuie sa mergem mai departe pana ne vom implini visul de a ne tine bebelusii in brate...
asa cum a zis si valicutza lumea este foarte rea dar noi sa tinem capul sus si sa mergem inainte ,
Cuvintele sunt de prisos... imi pare rau si sunt alaturi de tine... daca ai nevoie de sprijin... sper sa gasesti puterea sa mergi mai departe si sa ai o nou sarcina dusa la capat si un bebe sanatos si puternic, cum imi doresc si mie.
Postat 04 noiembrie 2013 - 19:28
va imbratisez cu un gand bun
Postat 10 martie 2014 - 13:47
buna fetelor
din pacate si eu am sufletul tandari dupa ce minunea mea din burtica, obtinuta atat de greu prin fiv a dvenit ingeras la 35 saptamanute.........mai era atat de putin....
e atat de greu sa incerc sa fiu tare, la fel ca voi fetelor vom ramane vasnic cu aceasta rana in suflet
e greu....tare greu , mereu ma gandeam la cum va arata, la cum ma voi acomoda cu noua postura de mamica, ea a fost puternica pana in ultima clipa cand s-a dezlipit placenta prematur......de multe ori retraiesc acel moment crunt, si ma descarc plangand si ma intreb de ce, de ce printesa mea????????
ma rog la dumnezeu sa aiba grija de ea acolo unde este si pe mine sa ma ajute sa gasesc puterea de a merge mai departe
sper ca intr-o zi sa simtim bucuria de a ne tine minunile in brate
va imbratisez cu drag
Postat 17 martie 2014 - 13:45
Imi pare nespus de rau Miha86 ca te-ai alaturat grupului nostru, cel al mamicilor de ingerasi. este o tragedie imensa si iti doresc multa putere de a merge inainte . ma rog pentru bebelina ta sa fie bine acolo sus la Doamne Doamne, alaturi de baietelul meu si de alti ingerasi pe care Dumnezeu i-a luat asa devreme la el.
sunt alaturi de tine cu sufletul si daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva imi poti da pm.
Postat 26 aprilie 2014 - 08:25
Buna tuturor, imi pare foarte rau ca se intampla toate aceste tragedii..si eu am pierdut de curand o sarcina si nu a fost prima...
Editat de mychbus, 01 mai 2014 - 07:33 .
Postat 25 martie 2015 - 00:16
Acum un an, faceam a treia inseminare si minunea venea in viata noastra! Muuulta bucurie!
Am facut o preeclampsie severa, mi-au fost afectati ficatul si rinichii si pitica mea nu a mai rezistat. La 28 saptamani am nascut-o cu 600 g.
Au trecut aproape 6 luni, dar parca a fost ieri :(.
Voi cum sunteti?
Editat de just_blue, 25 martie 2015 - 00:26 .
Postat 01 aprilie 2015 - 17:13
Cat de cumplita e pierderea unui copil?! Indiferent de momentul in care soarta hotaraste sa ne ia ingerasii, intotdeauna ne vom intreba "de ce?". Iar atunci cand sistemul medical nu poate oferi nici o explicatie, te gandesti ca niciodata nu vei mai gasi puterea sa speri si sa incerci....
Puiul meu s-a stins la 25 de saptamani. Pierdusem lichid amniotic si facusem prolaps al cordonului ombilical....fara nici o cauza explicabila. Mi s-a spus "cumul de factori, toti negativi". Eram uluita. Am intrat in operatia de cezariana cu inima stransa, gandindu-ma cum voi sta zile intregi langa incubator, alaturi de fetita mea, dar cu speranta in suflet ca va fi bine. Inimioara ei a batut pentru 33 de minute, apoi s-a oprit, iar tot universul meu s-a prabusit.
Poate, pentru fiecare dintre noi care a trecut prin asemenea experienta, timpul va mai domoli durerea. Dar aceasta durere va fi acolo tot timpul, va exista cat noi vom exista.
Si nu cred, sau eu nu am gasit-o pana acum, o reteta universala prin care sa faci durerea asta suportabila, sau prin care sa inveti sa traiesti si sa speri din nou...
Postat 16 aprilie 2015 - 14:29
Buna! au trecut 10 zile de cand am devenit si eu mamica de ingeras. Fetita Maria a stat cu mine doar 20 săptamani si 5 zile. Dupa doua sarcini extrauterine (prima soldata cu pierderea trompei, a doua tratata cu metotrexat) avute la o distanta mare de timp una fata de cealalta si cand nu mai speram sa fiu mamica pentru ca trecusera aproape 5 ani de la ultima extrauterina si deja am 38 de ani, in decembrie 2014 am aflat ca sunt graviduta si, cel mai important lucru, ca puiul s-a asezat acolo unde trebuia: in uter. Ovulasem pe ovarul fara trompa, ovulul fiind absorbit de trompa ramasa. Sarcina am dus-o extrem de usor pentru ca nu am avut greturi, nu am avut dureri de cap sau de burtica, nu am avut sangerari sau contractii, m-am menajat si am evitat sa fac efort, sarcina imi era urmarita de doctor de la 4 saptamani si 3 zile, am facut eco in fiecare luna si dublu test (morfologia de trim I) care a iesit ok, urma sa fac si triplul test. Cu toate astea, la 20 de săptămani si doua zile, pur si simplu s-au rupt membranele si am pierdut tot lichidul. Colul era perfect inchis cand am ajuns la spital, inima fetitei batea (a batut inca 3 zile, pana in ziua in care mi s-a administrat medicatia pentru declansarea travaliului - la 20 saptamani si 5 zile) și era bine dezvoltata pt varsta ei, fara malformatii, cultura de col a iesit ok adica nu am avut vreo infectie care sa determine slabirea si ruperea membranelor, placenta bine prinsa. Asadar, exceptand varsta mea inaintata, se pare ca nu exista o explicatie din punct de vedere medical și asta ma dispera. Imi vine sa inebunesc ca nu gasesc raspuns la intrebarea ”din ce cauza?”, Daca are cineva un raspuns la intrebarea mea, am rugamintea sa mi-l spuna.
Eram in culmea fericirii crezand ca visul meu devine realitate dupa 13 ani in care mi-am dorit sa devin mamica. Chiar inainte de a afla ca sunt insarcinata renuntasem să sper ca se va mai intampla si eram atat de impacata cu gandul ca nu pot avea copii, iar acum durerea cumplita mi-a redeschis toate ranile vechi din suflet pe care le-am adunat in 13 ani de incercari ratate. Sunt daramanta si nu stiu daca voi mai gasi puterea sa ma ridic si curaj sa mai incerc.
Editat de AILEN, 16 aprilie 2015 - 19:36 .
Postat 18 aprilie 2015 - 14:34
Etichetat si cu pierderea sarcinii, avort, durere, tristete
SARCINA →
Odiseea sarcinii in 40 de saptamani ... →
Care sunt cauzele unui avort spontan si cand sa ne ingrijoram? Iata sfatul mediculuiCreat de
Anda08
, 13 iul 2020
sarcina, avort, medicover
|
|
||
GENERATIA DESPRECOPII →
Nasterea unei stele →
Cum descriu mamicile durerile din timpul travaliului?Creat de
Anda08
, 22 mai 2019
travaliu, durere, nastere