Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Bobocei de sept-oct 2012 (24)


220 raspunsuri la acest subiect

#11
Olivette

Olivette

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.214 mesaje

Postat 15 iunie 2013 - 21:10

Mmmm, ce bunatati ai tu acolo Kytanutz.
Maya face de 3-4 ori/zi. Daca face o data o banui ca e constipata :))) Are fata asta un tranzit... ca mami in sarcina :))))

Am fost la un bar pe plaja, ne-am delectat cu cate un cocktail (eu si Dani fara alcool, cat pe ce sa ma aleg eu cu cocktailul Ben Ten :)))), tati a baut 2 ca peste tot au happy hour (2 la pret de 1, 7 leva = 17 lei).
Pe drum spre hotel pitica ii adormea lui tati in brate. Ne chinuiam sa o tinem treaza ca sa nu-si strice somnul. Era de groaza, adormea in orice pozitie. Nici nu am mai spalat-o mititica! I-am schimbat pampersul si hainele, a tras de cateva ori si a picat lata!

Noapte usoara!

#12
Kytana

Kytana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.735 mesaje

Postat 16 iunie 2013 - 08:48

Neata fete dragi!

Va servesc cu o cafeluta cu lapte si fructe proaspete. Cum ati dormit? Noi asa si asa. Treziri nu prea multe dar tot zgomotoase. De data asta l-am pus la san la fiecare trezire la care tipa si nu se putea potoli. Puseu nepuseu ce conteaza? Un copilas am.

Am testat: cu fructe fara fructe seara, culcat inainte de 7 culcat dupa 8, cu somn bun ziua si mai putin bun, cu somn dupa ora 16 si fara. Cu san la prima trezire, fara san. El se trezeste la fel de mult si la fel de zgomotos. Cel mai greu este la 03.30 cand nu mai adoarme pana pe la 04.30 chiar daca e la san. Marti vine din nou specialista, luni mrm la doctor. Ma rog doar sa cie bine. Pana la urma asta e, se trezeste-se trezeste, numai sanatos sa fie!

O duminica frumoasa! Va pup [iepu]

#13
Alive

Alive

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 112 mesaje

Postat 16 iunie 2013 - 10:28

Eu sunt varza. Am facut azi noapte temperatura 39.6, de dimineata, cand ma simteam cel mai bine aveam 38.9. A venit medicul si a zis ca am amigdalele pline de puroi, dar puroi din ala urat. M-am uitat si eu, sunt negre amigdalele mele! Si am si otita la o ureche. Ce mai..le-am adunat pe toate :( 

Cica e bacterie si e contagioasa, stau tot cu masca pe fata, Iustin se uita super mirat la mine, iar David nu m-a lasat sa il iau de mana, sa nu ii dau si lui raceala :)))

Acum David s-a dus cu tati la biserica, iar maicamea a venit sa stea cu Iustin, l-a scos un pic afara sa stau si eu degeaba cateva minute. 

Eu incepusem sa iau augmentin de aseara, dar dr a zis ca asta e puroi mai de zinnat asa, deci am trecut pe zinnat.

Sper sa nu ia si baietii ca asa naspa e!!



#14
Kytana

Kytana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.735 mesaje

Postat 16 iunie 2013 - 18:38

Oooof Alive! Multaaa sanatate si sper sa nu ia nici Iustin nici David! Si noi am fost astazi la o bisericuta si am intalnit un preot englez care stia slujba pe dinafara in limba romana. Ne-am delectat si noi auzindu-ne limba. :) Oamenii au fost foarte draguti, l-am impartasit si pe Luca iar la sfarsit am servit cate-o cafeluta si o prajiturica. 

Am o intrebare dar nu ma intelege gresit, eu nu am avut niciodata probleme cu gatul: de la ce se face puroi in gat? Tot de la raceala? Oricum suna crunt de dureros :( 

 

Fetele, sper ca va bucurati de aceasta zi cu boboceii vostri. 

 

[iepu]



#15
papelusca

papelusca

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.114 mesaje

Postat 16 iunie 2013 - 19:09

ALIVE, multa sanatate si sa nu se imbolnaveasca si copiii!

 

Mi-a fost si mie tare rau alaltaseara si ieri, noroc de sot c-a stat cu Stefan. Ma tot gandeam la Ramona si celelalte mame care-s singure macar partial, cat de greu poate fi cand sunt si ele bolnave! Cred ca ar fi fost crunt sa fiu singura cu Stef, la cat de rau imi era. Plus ca a intrat in sapt. 37, plus nas infundat... nu e usor.

Stefanel e bine, multumesc lui Dumnezeu; tot mucos, dar alert si fara febra, sper sa fi trecut raceala. Mi-era teama ieri sa nu-i dau si lui, tare rau ma simteam. Azi e ok.

 

KYTANA, ma bucur ca esti bine; ia si tu fiecare ora cum vine. Sper si eu ca e bine Luca.

 

Azi vrem sa mergem la ocean, sa respiram niste aer sarat, poate ne ajuta. Ieri nu m-am simtit in stare. Azi fac o friptura de miel pt noi si pt Stefan am cumparat carne de vita, sper sa manance macar putin, ca zilele astea abia a mancat cate ceva. Traiasca tzitzi!  [:)]

 

OLI, bucurati-va de cat a mai ramas din vacanta! Maya e super scumpa!

 

CARMEN, am uitat ce vroiam sa comentez, dar macar te pup! Pupici si lui Paul, mi-l inchipui umbland prin casa.

 

Si Stefan are atractie pt ros papuci si degetele mele de la picioare. Nu-l las, si se supara... Se ridica in 4 labe, dar circula taraindu-se inapoi. Mai cade din 4 labe si se loveste putin la cap, pe covor; sotul zice ca-i periculos, dar nu asa invata? Nu se loveste tare... Ai vostri au cazut cand stateau in fund sau in 4 labe? Cand e in fund si se joaca, ii pot pune perna de alaptat in jurul taliei, ca la un moment dat se arunca pe spate. Dar cand se ridica el in maini? pot sta mereu langa el? Eu stiu ca e bine sa fie lasati singuri sa umble, cad o data de doua ori si invata. 

Ii place mult sa stea in picioare - il tin eu (sta si singur cateva secunde, dar tot il sustin) pana se asaza in fund.

Chiar m-ar ajuta sa aflu parerea voastra.

 

mersi, sa aveti o seara faina!



#16
norma36

norma36

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.048 mesaje

Postat 16 iunie 2013 - 21:12

Alive - sanatate multa [flo2] [flo2] [flo2]

 

Papelusca - Andrei se pune in 4 labe, sta putin si apoi se aseaza pe burta si se tareste ca soldatii in transee. Cand ajunge unde doreste fie se aseaza la loc in fund fie se intoarce pe spate si se joaca cu ce a gasit; cand se intoarce pe spate isi lasa f precaut capul pe parchet pt ca a dat de cateva ori cu capul si se fereste singur. Ne si distram de el cat de incet si-l lasa pe parchet. Sotul meu a zis sa il las sa invete singur ...evident sa stau mereu langa el sa nu fie pericolul mare...dar sa il mai las si singur.

 

De ieri arata cu degetul daca intreb unde e becul, pana acuma doar se uita in directia aia. Imi arata cu degetul albina, mamaruta si libelula de pe niste cuburi cu mai multe fetze, aprinde singur becurile daca il tin in brate, vrea sa apese el la butoanele liftului si inchide robinetul de apa. E un simpatic.

 

Noapte buna.



#17
Kytana

Kytana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.735 mesaje

Postat 16 iunie 2013 - 22:58

Gabi, Luca din fund se pune singur in patru labe apoi direct pe burta, precum soldatii in transee. Asa se deplaseaza el. De lovit se loveste cand se rostogoleste, mereu gaseste vreo usa sau ceva de care sa se loveasca. Deja s-a obisnuit :))

 

Uau Norma, ce istet este Andrei! Lui Luca nici nu ii pot citi o poveste pentru ca nu sta. Este ca argintul viu si se agita daca incerc sa il tin in brate/pe genunchi. :( A inceput oarecum sa ma ingrijoreze. Astazi am observat ca nici nu raspunde cand il strig pe nume. De fapt nu raspunde nicicum... 

Maine ma duc cu el la dr, sper sa fie bine. Il voi si cantari ca mi se pare cam grasun pentru varsta lui.

 

Fug la somn si va doresc o noapte cat mai linistita!

 

[iepu]



#18
norma36

norma36

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.048 mesaje

Postat 17 iunie 2013 - 07:18

Buna dimineata fete,

 

Nici Andrei nu sta pe genunchii mei si sa ii citesc, ne intindem amandoi pe spate, tin cartea in sus cu mainile intinse si citesc Doar asa sta. Am o carte cu 52 de povesti, cica una pe saptamana, si sunt cu multe poze si ii arat Scufita rosie, lupul, piticii, Alba ca zapada, Aladin etc Am citit doar 3 pana acum. In primele trei luni de viata cand statea asa intins pe spate tot asa ii citeam zilnic si mult si avea mai multa rabdare (ca nu avea ce face saracul, nu stia sa se miste atunci).



#19
corinuka_g

corinuka_g

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 953 mesaje

Postat 17 iunie 2013 - 09:06

'neata!

sanatate multa bolnaviorilor si muciosilor! racelile de vara parca-s cele mai spurcate...

 

david s-a dus de 2 ori in cap din pozitia 4 labe...mai ridica fundul, vede ceva interesant si isi ia mainile din sprijin...a dat buf de covor si a inceput sa urle...de-aia eu nu-l las singur, daca-l pun pe jos la patrulat stau langa el...cand mai oboseste se aseaza in fundic, apoi pleaca iar...eu stau cu teama ca echilibrul nu e 100% si mai sunt mese cu colturi, scaune de care s-ar putea lovi...oricum ar sta in patru labe non-stop pe jos si cand il pun cu mine pe canapea se-ntinde sa atinga cu manuta jos, s-ar duce cu capu-n jos..in tarc se ridica mereu in picioare, cand nu mai are chef se lasa in fundic sau cade intr-o parte...umbla tinut de manute, mai mult pe varfuri..

ma ingrijoreaza si pe mine cand se arunca in spate, are obiceiul asta cand e nervos sau nu-i convine ceva...

raspnde cand il strig pe nume si zambeste, dar nu reactioneaza cand ii arat ceva, adica se uita cu interes, dar nu cred c-ar ecunoaste "becul" de ex...

de cateva nopti se trezeste iar peste noapte si papa si uneori nu bea decat 1/2 din laptic, restul tre' sa i-l dau cu lingurita...

pupici



#20
stella87

stella87

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 861 mesaje

Postat 17 iunie 2013 - 09:06

Neatza si de la noi!

Fetelor, am ramas in urma, undeva la pag 23 a cap trecut. Sper ca toti bobocii si mamicile sunt bine [flor] 

N-am mai intrat ca am avut musafiri joi si vineri, iar sambata am fost cu brotacul la nunta la buc. Am fost de la ora 14 la cununia religioasa, iar la 8 petrecerea. Intre, am stat la o prietena. Totul a decurs ok cu Matei, cu papatul, cu somnul, n-a fost plangacios, doar ca la petrecere evident ca n-am stat mult. La 23 am plecat si pe la 12 si un pic am ajuns acasa. Brotacul a adormit greu la petrecere, a trebuit sa merg in parcare, la masina sa-l pun la san. Am intrat in restaurant cu el in carut si nu s-a trezit de la muzica, inca era data incet. Din pacate, n-a dormit nici o ora.. dar am apucat sa papam si noi aperitivul. Dupa ce s-a trezit am iesit din nou cu el afara in carut. A adormit la loc, dar cand am intrat, muzica era deja data tare, iar Matei a deschis ochii mirat si n-a mai fost chip sa adorma. Practic, ori eu ori sotul ar fi trebuit sa stam cu el p-afara.. asa ca ne-am luat la revedere si am pornit spre casa (ne asteptam oricum sa nu stam mult). Brotacul a dormit in masina, dar cu 2 treziri in interval de o ora si nitel :))

Acuma, ca o paranteza, eu zic slava cerului ca n-am pus nunta anul asta, ca n-as fi putut sta la petrecere, ar fi fost petrecere fara mireasa. Era in discutie anul trecut daca sa facem in 2013 sau 2014. Sper ca pana la anul sa stam mai bine cu somnul :))

Din nefericire, peripetiile au inceput de cand am ajuns acasa, va dati seama la 12 noaptea, abia asteptam sa dormim. Doar ca Matei a racit :(( La 3.30 s-a trezit (sa nu credeti ca a dormit legat de la 12 pan la 3.30 [zirea] ) si am vazut ca era fierbinte... i-am dat panadol, el s-a tot foit, eu n-am mai dormit pana la 6, cand am mai apucat o ora jumate. Matei n-a vrut sa fie pus jos.. A inceput si cu stranutat, muci, si cel mai rau, varsaturi in jet... saracutul de el, asa a urlat inainte sa verse :((

Ieri dimi la 9 am sunat-o pe ruda noastra pediatru... suntem pe tratament ibalgin si panadol alternativ la 8 ore, eubiotic (c aavem si scaun aiurea), aspirat cu apa de mare si regim... ieri i-am dat doar san si supa de legume...spre seara am incercat niste mamaliguta amestecata cu lp dar i-a venit sa verse, am renuntat instant. Azi de dimi a papat cateva lingurite de cereale cu lp. La pranz ii fac supa crema de radacinoase si nu stiu ce sa ma incerc pe seara.

Voi ce ati dat bebeilor de papa cand aveau varsaturi, scaun diareic? Corinuka, stiu ca voi ati tinut o vreme regim... ce e ok sa-i dau?

De cand am ajuns acasa vreau sa zic ca Matei e praf cu somnul, e mai mereu adormit, dar nu vreau sa lege mai mult de o ora... Iar adormitul dureaa minim 20 de min...

Ceva ciudat ce am observat e ca atunci cand ii zic cuvantul nostru cheie de somn, nanitza, si-l asez in brate incepe sa planga, are o aversiune pt ideea de a adormi. Aseara plangea de oboseala cu mainile la ochi.. Asa ca l-am luat pe sus, i-am facut avionul, albinuta, si din joaca asta a adormit. In dimi asta, l-am adormit de doua ori pe perna, pe picioare cantandu-i chestii pe care i le cantam cand ne jucam... si l-a luat somnul pe nesimtite.. si nu a mai carait, marait si scremut. Vreau sa zic ca Matei se screme sa adorma, scoate niste sunete! La inceput credeam ca il deranjeaza burtica, dar face asa doar cand il adorm. Nu stiu, dar parca mi se confirma ca el e inspaimantat de somn...

Ma bag si eu sa citesc din urma. Va pup!




Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Control

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 21:41

  • Ce am învățat până acum în sarcină?

    Ana1298
    - Ieri, 20:26

  • Bye bye la job

    FloreClau
    - Ieri, 19:30

  • Palpitatii puternice

    RoxiMada
    - Ieri, 17:33

  • Care este cel mai frumos lucru în a fi însărcinată?

    Ddeenniissaaa
    - Ieri, 15:52

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -