Ati putea sa va dati numerele de mobil si sa va trimiteti SMS-uri cand va dati PM
sau va deschideti un subiect unde scrieti doar asta: vezi ca ti-am trimis un PM...
Postat 20 iunie 2013 - 11:35
Ati putea sa va dati numerele de mobil si sa va trimiteti SMS-uri cand va dati PM
sau va deschideti un subiect unde scrieti doar asta: vezi ca ti-am trimis un PM...
Postat 20 iunie 2013 - 12:42
Multumesc mult carla pentru tot...am sa ma opresc aici
Tuturor le doresc numai reusite
Nanne...o draguta ca intotdeauna.....iti doresc o sarcina usoara
Postat 20 iunie 2013 - 13:31
Bebel hai sa-ti fiu mai simpatica azi, fara prea multe refresh-uri - situatia transmisa de reprezentantul lor sta asa - cu ghilimele:
"Din cei 5 foliculi au fost 4 maturi şi 2 fecundati iar ceilalti 2 aproape maturi din cei maturi momentan doar unul este devenit embrion."
Plus mentiune - maine posibil ET
Va las pe voi sa comentati/interpretati, eu fug la plimbarica, trebuie sa fiu in forma :)
Editat de EllaE, 20 iunie 2013 - 13:33 .
Postat 20 iunie 2013 - 13:40
Doar o intrebare: si voua vi s-a spus sa nu luati antibioticul in dimineata de dinainte de ET? Sau e doar o "incurcatura" de substante?
Postat 20 iunie 2013 - 14:11
Ella, va fi bine.
Mai e timp pana maine si chiar daca va fi un embrion, sunt convinsa ca e cel mai bun si cel mai puternic si cel mai lipicios.
Esti sultana viteaza si victorioasa.
Te pup.
Editat de Hatice, 20 iunie 2013 - 19:26 .
Postat 20 iunie 2013 - 14:38
Hei Ella, refresh-urile au fost, dar am zis sa nu-ti scot ochii
Eu cred ca i buna productia, sunt sigura ca vei avea macar 3 embrio buni.
Cred ca Tayfunelul vrea sa ti dea repede puiutul mai grabit in dezvoltare, iar in ziua 5 macar un blasto. Doamne ajuta!
Se pare ca starea pozitiva a ajutat
Postat 20 iunie 2013 - 15:09
Postat 20 iunie 2013 - 15:39
Monodoksul cred. Nu se mai ia in ziua ET. Nu se mai pune nici crinone, decat dupa
Postat 20 iunie 2013 - 16:01
Ella, monodoks-ul (doxicilina) NU se mai ia incepand cu ziua transferului, inclusiv!
Deci daca faci transfer maine, maine dimineata nu mai iei.
Postat 20 iunie 2013 - 19:31
Salutare, fetele!
Ella, mult succes maine. Doamne ajuta sa fie cei mai puternici embrioni de pana acum si sa se lipeasca bine de burtica......
Va pup si va doresc o seara racoroasa....